335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

en ufak gripte bile dünyanı nazını yapıyo askerim üzülüyorum ma çok abartıyo.bizim her ay regl sancılarımızı çekseler halleri nolcak merak ediyorum vallasizinkiler de öle mi kızlar yaa?

en ufak gripte bile dünyanı nazını yapıyo askerim üzülüyorum ma çok abartıyo.bizim her ay regl sancılarımızı çekseler halleri nolcak merak ediyorum vallasizinkiler de öle mi kızlar yaa?
Violem ben tayt dizüstü çizme t-shirt hırka giymeyi düşünüyorum canım ama kesin değil. Sen karar verdn mi ?
perim sen ne giyiceksin ogün karşılamaya giderken karar verdin mi?:26:

Evet canm benm askerimin de canı çok tatlıdır. O bi burnunu çeker ben ağlamaya başlarım yaa grip mi oldunnn aşkm kıyamamm yaaa nedennnnnn diyeee :84: sonra yavrum beni teselli eder valla çok iyiyim aşkm hiçbişiyciim yok diye naz bile yapamaz bu yüzden

Ayy koptmmmm alıntıları karıştırmışmmm bunu da mı yapıcaktık kızlaarrrrrr siz anlayın canlarımmm

hahah perim senin kafa gitti iyice
ben daha karar vermedim çünkü soğuk mu olur sıcak mı olur bilemiyorum bi de yollarda üşümeyeyim karar veremiyorum ya off

hahah perim senin kafa gitti iyice
ben daha karar vermedim çünkü soğuk mu olur sıcak mı olur bilemiyorum bi de yollarda üşümeyeyim karar veremiyorum ya off

canım soğuk olur bence kaçta çıkacaksın evden. Askerin kaçta geliyordu?? Yani şöyle yap en garanti o olsun, kapalı mekanlara giresen sıcaklama. Sende içine bi uzun kollu üzerine ince bi hırka al, onun üstüne de montunu al, sıcaklarsan çıkarırsın montunu, ama garanti olur. Sonra grip felan olma mazallah

kizlar kizlar gelemmi yanagizdan öpemmi
günaydiiiiiiiiin
ben bugün kütüphanede olacagim yine, ama canim hiiiiic istemiyor
bide terziye gidecem.. bi elbisem var cooook güzel petrol mavisi ama kol kismi yarasa kolmu diyorlar neyse öyle ve zayifladigim icin durmuyor omzumda gögüs kismindada cok fena bir dekoltesi var giyinemiyorum hertarafim aciliyor cünkü.. acaba straplez yapilabilirmi diye soracam elbisem cok güzel cünkü öyle bos bos dolapta durmasini istemiyorum
hem olursa eger askima giderken giyinecem onu
neyse canlarimm, hazirlanip kahvalti yapacam daha aksam buralarda olurum görüsürüzz

selammm kuzucuklarım...
çok uykum varrr uyuyamıyorum dün gecede erken uyudum günler çabuk bitsin istiyorum artık sabrım tükendi etrafta sevgilileri ile gezenleri gördükçe çıldırıyorum
bu hafta hemen bitsin özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84:

slmm ıkızlar yine kimsecikler yokk geçmişi okudum maşşlah askerlerinize kavuşmaya ne kadar az kalmış inşş Allah o günleri bana da gösterir günler bazen çabuk geçiyo bazen se geçmiyoo yaa artık örgü örmekten sıkıldım sürekli bişeyler örüyorum bi sürü çetikler patikler yaptım kafayı yiycem ve son noktayı koyuyorum şafak daha 16 yaaaaaa

canım beni,m bu gece 12 olacak seninki çok mu gec geliyordu ya:26:

Selam canlarrrr, çok başım ağrıyorrr, çatlıyor resmennnn nasılsınız bakalımm? Ben diziyle görüşmeye gittim geldm tanıtım filmi çektiler değerlendirip geri dönüş yapıcaklar veya yapmicaklar. Hiçbise umrumda diil. Tek odaklandığım aşkımın gelicek olmasıı. Gitmiyordum beni zorla o gönderdi resmen git bi bak bakalım nolucak diye. Canım benim. Görücez bakalımm.
Aldığım çizmemin numarası da gelmiş gittim aldım hemen bende. Çok severek aldım, buldum resmini nette de size de gösterymm

selaaaaaammmmmmm
ben bugün boya badana işlerimi bitirdim aşkımı karşılamaya hazırım kıyafetlerime de karar verdim tayt üstüne tunik giyicem bi de çizme üstüne de uzun paltomu giydimmi ne soğuk ne sıcak etkiler beni.. yalnız acayip heyecanlıyım aşkımı çok merak ediyorum çok özledim onuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…