335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hmm iyi olmuş canım kafan dağılmıştır biraz.. senin de azcık kalmış kız kavuşuyoruz kocişlere

evet canım 2 haftadan düştük artık siz gitseniz bende geri sayıma başlasam defolunncanım şafağına maaşallah valla bir gece sonra doğa güneş diyeceksin cumartesi akşam doğan güneş:89:

viole bu benden sana
uykusuz hergece
artık son iki gece
sarılıp uyuyacam
yarime iyicene:89:

özom süpper uyucam valla sarılıp hem de aşkım gitmeden önce son gecemizde benim yastığımda uyudu resmen yanıbaşımda bi de nasıl sıcaktı havalar ama yine de uyuduk öylece.. gelince de sarılcam kocamn oyyy kuzum yaaa çok ösledim sevgilimiiiii

aşk her anlamda bütünlüktür en güzeli de nefesin nefee karışması ama rahatsız olmamak terin tere karışması ve ona rağmen sarılmak

offf ne uyuyabiliyorum ne bişe düşünebiliyorum ne hareket ediyorum elden ayaktan kesildim iyice... yeter artık geçsin şu 4 gün hayata dönmek istiyorummm

offf ne uyuyabiliyorum ne bişe düşünebiliyorum ne hareket ediyorum elden ayaktan kesildim iyice... yeter artık geçsin şu 4 gün hayata dönmek istiyorummm

ben de akşamüstü kestirmişim olduğum yerde hala uykum yok bi de kalbim güp güp atıyo zaten nasıl uyuyalım perim kalmış şurda azıcık bi vakit

Aşk bu dünyadaki en güzel şey... Etrafımda yaşanan yalan yanlış aşkları görünce çok daha iyi anlıyorum sevgimin değerini... Askere gittiğinden beri bir kez olsun incitmedi kırmadı beni... Ben üzüldüm o teselli etti... Bitecek bebeğim dedi, erkeğin gelecek dedi...
Onu öyle çok seviyorumki... Allah onu benim başımdan eksik etmesin... Neden bilmiyorum ağlıyorum şuanda, aşkımın şiddetinden olsa gerek... Ömür boyu gerçek aşkı tadamayan insanlar var... Öyle şanslıyız ki...
Seni çok seviyorum sevgilim, ömrümün sonuna dek mutlu hayatımız için uğraş vereceğim... Birgün olsun başını eğmeyeceğim öne. Sen herşeyin en mükemmelini hak eden, süper bir insansın...

canım Allah acil şifalar versin biran önce düzelir inşallah

geçmiş olsun canım ya son günlerdebüyük şanssızlık olmuş allah şifa versin

çok teşekkür ederim canlarımmbugün hiç aramadı umarım iyidir
ben yirim hacıı

kızlarrrr şafak on birrr
askerin gelince
yatağa girrr
esred noldu yavrumm sana
oyyy çok sevindim canımmm
bebeğim çok az kaldı sık dişini. bu günlerin acısını çıkarıcaz emin ol
hepinize iyi geceler canlarımmm cocumann öpüom siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…