335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

aaa canım cok gecmiş olsun ya cocuklara hic güvenilmiyor ya ne zaman ne yapacakları belli olmuyor dikkat et canım

nerdesiniz kızlar anlaşılan herkes hazırlık yapıyor ya benim hastalığım gece çok arttı sabaha kadar uyumadım kızalr sızı içinde bekledim sonra doktora gittim alerjik rinit olmuşum şimdi biraz iyiyim

haklısın özom...sen nasıl oldun cnm geçtimi ağrın sızın:26:
takvim yapraklarını yolasım war aşırı özledim sesini duyamadım bugün hep meşgul çalıyordu karakolun telleri...

ben biraz daha iyiyim canım nane limon yaptım onu içeceğim şimdi az kaldı tatlım son günler bizde de aksilikler oluyor aile kartı falan bozuluyor sürekli artık sabrımız kalmadı ya çok az aslında tutim bir buçuk hafta sadece

haklısın cnm bencede artık bitsin gelsinlerrr benim özlem hat safhada dayanamıyorummm...seninde iyi olmana sevindim canım...

haklısın cnm bencede artık bitsin gelsinlerrr benim özlem hat safhada dayanamıyorummm...seninde iyi olmana sevindim canım...

sağol canım alerjik rinit olmuşum btün gece burun sızlaması baş ağrısı ve göz yanmasından uyuyamadım çıldıracak insan ya askerim gelene kadar iyiy olmaylıyım ya tutim düşüncene geri sayım başlıyor senin şafak bu gece 8 olacak geleceği günü saymayınca o gece doğan güneş diyeceksin sadece 8 güncükkkkkkkkk:81:

ayy özoşçumm yaa şu şafak bitiyoo ama senin düzeltmelerinle yerine oturuyoo çok saol valla evet bu gece 14 olcak inşş moral veriyosun ayrıca böle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…