- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #16.521
perim sen ne giyiceksin ogün karşılamaya giderken karar verdin mi?:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en ufak gripte bile dünyanı nazını yapıyo askerim üzülüyorum ma çok abartıyo.bizim her ay regl sancılarımızı çekseler halleri nolcak merak ediyorum vallasizinkiler de öle mi kızlar yaa?
Violem ben tayt dizüstü çizme t-shirt hırka giymeyi düşünüyorum canım ama kesin değil. Sen karar verdn mi ?en ufak gripte bile dünyanı nazını yapıyo askerim üzülüyorum ma çok abartıyo.bizim her ay regl sancılarımızı çekseler halleri nolcak merak ediyorum vallasizinkiler de öle mi kızlar yaa?
perim sen ne giyiceksin ogün karşılamaya giderken karar verdin mi?:26:
Violem ben tayt dizüstü çizme t-shirt hırka giymeyi düşünüyorum canım ama kesin değil. Sen karar verdn mi ?
Evet canm benm askerimin de canı çok tatlıdır. O bi burnunu çeker ben ağlamaya başlarım yaa grip mi oldunnn aşkm kıyamamm yaaa nedennnnnn diyeee :84: sonra yavrum beni teselli eder valla çok iyiyim aşkm hiçbişiyciim yok diyenaz bile yapamaz bu yüzden
Ayy koptmmmm alıntıları karıştırmışmmm bunu da mı yapıcaktık kızlaarrrrrrsiz anlayın canlarımmm
![]()
hahah perim senin kafa gitti iyice
ben daha karar vermedim çünkü soğuk mu olur sıcak mı olur bilemiyorum bi de yollarda üşümeyeyim karar veremiyorum ya off
slmm ıkızlar yine kimsecikler yokk geçmişi okudum maşşlah askerlerinize kavuşmaya ne kadar az kalmış inşş Allah o günleri bana da gösterirgünler bazen çabuk geçiyo bazen se geçmiyoo yaa artık örgü örmekten sıkıldım
sürekli bişeyler örüyorum bi sürü çetikler patikler yaptım kafayı yiycem ve son noktayı koyuyorum şafak daha 16 yaaaaaa
![]()
canım beni,m bu gece 12 olacak seninki çok mu gec geliyordu ya:26: