- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #16.481
Ya hadi birbirimize asker karşılama teknikleri sunalım artıkk. Yoksa bunla ilgili başlık açıcam çok sıkıntılıyım nası karşılicamı bilemiyorum yanımda annesi ve abisi de olacağı için komik duruma düşmek istemiyorum ama aşkım görünce mutlu olsun şaşırsın istiyorum, hoş her halükarda çok mutlu olucak ama ne bilim öyle inek gibi durup karşılamak istemiyoum
Gel Çağlom tabiiiiama istemiyoruum hiçbi arkadaşımın tartışmasınıı, oluyor arada tuzu biberi de. Eniştenin kendine göre vardır haklı bir sebebi canımm.. Ben irdelemiyorum çok saçma olmadıkça. Neden niçin diyince daha çok sinir yapıyorlar öyle işte istemiyorum diyip daha da sinir bozucu oluyorlar, ama haklı bir sebebi varsa olur de he de geçsin gitsin..
Bende onu düşündümm,pankartla karsila
hani turistler geldiklerinde havaalaninda otelden birileri onlari karsilayinca isimlerini yaziyorlar ya
tabi sen ismini yazma pankarta yaratici birseyler bul..
bizde o beni karsilayacagi icin benim böyle birsey yapmama gerek yok, o yapsin bana kizdirdi beni zaten
ya perim cok korkuyo araba sürmemden anlamiyorum niye..
ona kalsa kisin kar var araba sürme, uzak mesafe gideceksen sürme felan diyor..
ama hani sürekli bu korkuylada yasanmazki, ben 2senedir araba kullaniyorum hemde hem transporter kocaman, hem minibüs hemde normal araba hic bir kaza yapmadim simdiye kadar..
kaza gelecekse gelir zaten, sirf olabilir diye evdende cikmayalim o zaman..
buna kiziyorum ben.. ama anlamiyor beni..
Bende onu düşündümm,heralde öyle olucak Çağlom ama ne bilim başka be yapabilirim acaba diye şeettim... Abisi bişe yaparmı bilmiormkii poff evimizi süslicem ama
askim almanyaya evimize geri geldigi zaman ona söyle bir sürpriz düsündüm perim..
dis fircasi, tras esyalari, sampuan, dus jeli, bornoz, yeni elbiseler, sonra play station(pes oyunuda dahil) ve daha günlük hayatta gereken ne varsa alacam o gelmeden ve yerlestirecem.. o buraya geldiginde sanki hep burdaymis gibi hissetsin kendini istiyorum sanki sadece kisa bir tatile gidip geri gelmis gibi olsun.. bu ev ona yabanci gelecek basta cünkü hic görmedi ama kendisini ilk günden evimizde oldugumuza alistirip rahat etmesini istiyorum..
Çağlom belki kıskanıyordur kazadan değildir. Benm aşkımda gitmeden arabama en koyusundan film çektirdi ben sevmem ama götürdü çektirdi içine de elektrikli şok aleti ve bibergazı koymuşbi de ben ondan önceki gün cd'lik arıyordum neden Ankarada hiçbiyerde kelebekli cd lik yok :84: diye üzülüyordum. Ondan bulmuş cdlerimi yerleştirmiş, sakızlarıma varana kadar düşünüp koymuş... Ama bunların içinde beni en çok etkileyen sakızların bantlarını açıp çiğnenmeye hazır halde konmuş olmasıydı, ayyyyy çok incedir benm aşkım ölürümmmm
Konu dağıldı bak, ikna edersin balım yaa sıkma canını nolucak kiii bu yüzden tartışmayın ama
ya araba sürme merakimi coook iyi biliyor..
moralim bozuk oldugunda arabama atlayip gaza bastigimda ne kadar sakinlestirdiginide biliyor..
yani benim bu kadar sevdigim birseyi niye cok görüyor cözemiyorum gercekten..
gelin arabamiz Hummer olacak dedim ve kendim sürecem dedim buna bile birsey demedi ama simdi türkiye olunca konu sen buranin trafigini bilmiyorsun diyor..
:84: niye bu kadar cok herseyi hesaplayip düsünüyorki bazen anlamiyorum:84:
Seni çok sevdiği için olabilir mi ?tabiikide düşünücek.. Burada hele de çukurova da insanlar araba sürmeyi bilmiyorlar Çağlom maleseff
Ayy siz zaten beraber olmicak mısınız İskenderundaa?? Aman sürmeyi ver gitsin niye uzatıosun orda sürüpte nereye gitceksin sankii. Giderseniz ailecek gidersiniz aşkınla gidersin aman ne bilim ben bi şekilde gidersin iştee. Aşkın yanındaykende sürersin içi rahat eder.
çağlom sen de kullanmayıverirsin boşver canım normalde bişey demiyor nasılsa..
perim ben de değişik bişeyler yapmak istiyorum ama aklıma hiç bişey gelmiyo normal bi şekilde karşılıycam heralde pankart falan da açamam ben zaten nasıl götürcem onu yanımda bi de utanırım öyle.. senin aklına orjinal bişey gelirse paylaş bizimle ama belki yaparım ben de
beni yalniz birakip hepiniz gittiniz,bir gece lambasi acsaydiniz bari korkudan ölcem simdik burda:18:
en iyisi gözlerimi kapatip güzel rüyalara dalayim hemen
yalnizlik ne kadar zormus, beni hasret yormus
iyi geceler burda olan olmayan, beni duyan duymayan, seven sevmeyen herkeseeeeeeeee
hayat sevince güzel
yasasin 23 Nisan
ben annemi özledim
periiiim gördüm seni altta nereye kayboldun bakiiim
tv seyrederken uyuya kalmışımmm off halim harap benm violem yaayatağıma geçiyorumm iyi gecelerrr..
Şafak 4
tamam tatlım iyi uykular sana askerini gör rüyanda :98:
Saol canm benmm sen de askerini görrrgerçeğini görmemize de çok çok az kaldııı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?