- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #16.501
şafak 13 bitlise selam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şafak 13 bitlise selam![]()
özo sen nerdeydin bu akşambitlise selam hani bize selam ?
![]()
selam yavrum sizi hızınıza yetişemem kiben canım ya misafir vardı bugün yarında arkadaşım gelecek hazırlık yaptım biraz
![]()
hmm iyi olmuş canım kafan dağılmıştır biraz.. senin de azcık kalmış kız kavuşuyoruz kocişlere![]()
evet canım 2 haftadan düştük artık siz gitseniz bende geri sayıma başlasam defolunncanım şafağına maaşallah valla bir gece sonra doğa güneş diyeceksin cumartesi akşam doğan güneş:89:
viole bu benden sana
uykusuz hergece
artık son iki gece
sarılıp uyuyacam
yarime iyicene:89:
özom süpper uyucam valla sarılıp hem de aşkım gitmeden önce son gecemizde benim yastığımda uyudu resmen yanıbaşımda bi de nasıl sıcaktı havalar ama yine de uyuduk öylece.. gelince de sarılcam kocamn oyyy kuzum yaaa çok ösledim sevgilimiiiii![]()
viole şu an nasıl bir ruh hali iiçindesin ya merak ediyorum çok:26:
offf ne uyuyabiliyorum ne bişe düşünebiliyorum ne hareket ediyorum elden ayaktan kesildim iyice... yeter artık geçsin şu 4 gün hayata dönmek istiyorummm![]()
violem laptopun şarjı bitiyor uyuyayım artık öptüm tatlı rüyalar canım![]()
canım Allah acil şifalar versin biran önce düzelir inşallah
geçmiş olsun canım ya son günlerdebüyük şanssızlık olmuş allah şifa versin![]()
yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun kuşummm, bnmkinin de öyle bi macerası olmuştuu, acil şifalar dileri..
çağlomm ellerine sağlıkkk ben de evimi temizleyince kendimi çok iyi hissediyorummm. Oleyyy lokma tatlısı aldın demekk müthiş olucak emin oll verilen tarifi aynen uygula
Hoşgeldin kuzummmmmmmmmbuyuurrr gel canımmm çay da demlerimmm börek de açarımm lokma da dökerimm gel gelllll
çok teşekkür ederim canlarımmbu arada gece kuşum çok geçmiş olsun enişte rahatsızmış...
perim sende alışveriş yapmışsın güle güle kullan cnm bende burdan kendime meyveli kremler aldımbu arada o christian ayakkabılara bende bitiyorum bu markanın papileri bayağ tuzlu ama çok tarz modelleri...
ben yirim hacııTopişşşsaat sabah 4, ben yatağa girdim döndüm döndüm geri çıktım. Ay mimkiin diil uyuyamıyorum çıldıriciimmm
Çekirdek çitliyorum, yir misin???
Duyamadım????
Yir misinn ??!!!! :26:
Yir misin haaaa yir miiiii??!!!!!!!!!!!!![]()
selammmm kızlarrrrrr bütünnn kuafördeydimmm kaymakkkk gibii oldummmmm biraz daha dursaydım aşkımmm tanımıcaktı beni zatenn erkek olma yolunda ilerliyodummbennnn hazırımmmm veeee aşkımınnn gemesinii bekliyorummmmmmmmmmmm hemennnnnnnnnn geçsinnnnnnnnnnnnn şuuuuuu haftaaaaaaaaaaaa
![]()
esred noldu yavrumm sanakızlarrrr şafak on birrr
askerin gelince
yatağa girrr![]()
oyyy çok sevindim canımmmkızlarrrr söylemeyi unuttum iziniiii kopardımmmmmmmmmm aşkımıııı karşılamayaaa gideceğimmmm o nedenleee erkenden yolundummmçünkü cuma günü izmirrrrr yolcusuyummmmmmmmmm
:92::92: aşkım ilk izmire gelicekkk
![]()
bebeğim çok az kaldı sık dişini. bu günlerin acısını çıkarıcaz emin olofff ne uyuyabiliyorum ne bişe düşünebiliyorum ne hareket ediyorum elden ayaktan kesildim iyice... yeter artık geçsin şu 4 gün hayata dönmek istiyorummm![]()