• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

viole bu benden sana
uykusuz hergece:37:
artık son iki gece:36:
sarılıp uyuyacam:69:
yarime iyicene:89:

özom süpper uyucam valla sarılıp hem de aşkım gitmeden önce son gecemizde benim yastığımda uyudu resmen yanıbaşımda bi de nasıl sıcaktı havalar ama yine de uyuduk öylece.. gelince de sarılcam kocamn oyyy kuzum yaaa çok ösledim sevgilimiiiii :69:

özom süpper uyucam valla sarılıp hem de aşkım gitmeden önce son gecemizde benim yastığımda uyudu resmen yanıbaşımda bi de nasıl sıcaktı havalar ama yine de uyuduk öylece.. gelince de sarılcam kocamn oyyy kuzum yaaa çok ösledim sevgilimiiiii :69:

aşk her anlamda bütünlüktür en güzeli de nefesin nefee karışması ama rahatsız olmamak terin tere karışması ve ona rağmen sarılmak:31:

offf ne uyuyabiliyorum ne bişe düşünebiliyorum ne hareket ediyorum elden ayaktan kesildim iyice... yeter artık geçsin şu 4 gün hayata dönmek istiyorummm :50:

offf ne uyuyabiliyorum ne bişe düşünebiliyorum ne hareket ediyorum elden ayaktan kesildim iyice... yeter artık geçsin şu 4 gün hayata dönmek istiyorummm :50:

ben de akşamüstü kestirmişim olduğum yerde hala uykum yok bi de kalbim güp güp atıyo zaten nasıl uyuyalım perim kalmış şurda azıcık bi vakit :65:

Aşk bu dünyadaki en güzel şey... Etrafımda yaşanan yalan yanlış aşkları görünce çok daha iyi anlıyorum sevgimin değerini... Askere gittiğinden beri bir kez olsun incitmedi kırmadı beni... Ben üzüldüm o teselli etti... Bitecek bebeğim dedi, erkeğin gelecek dedi...
Onu öyle çok seviyorumki... Allah onu benim başımdan eksik etmesin... Neden bilmiyorum ağlıyorum şuanda, aşkımın şiddetinden olsa gerek... Ömür boyu gerçek aşkı tadamayan insanlar var... Öyle şanslıyız ki...
Seni çok seviyorum sevgilim, ömrümün sonuna dek mutlu hayatımız için uğraş vereceğim... Birgün olsun başını eğmeyeceğim öne. Sen herşeyin en mükemmelini hak eden, süper bir insansın...

canım Allah acil şifalar versin biran önce düzelir inşallah

geçmiş olsun canım ya son günlerdebüyük şanssızlık olmuş allah şifa versin:71:

yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun kuşummm, bnmkinin de öyle bi macerası olmuştuu, acil şifalar dileri..

çağlomm ellerine sağlıkkk ben de evimi temizleyince kendimi çok iyi hissediyorummm. Oleyyy lokma tatlısı aldın demekk müthiş olucak emin oll verilen tarifi aynen uygula :56:

Hoşgeldin kuzummmmmmmmm :46::42: buyuurrr gel canımmm çay da demlerimmm börek de açarımm lokma da dökerimm gel gelllll

bu arada gece kuşum çok geçmiş olsun enişte rahatsızmış...:14:
perim sende alışveriş yapmışsın güle güle kullan cnm bende burdan kendime meyveli kremler aldım:9: bu arada o christian ayakkabılara bende bitiyorum bu markanın papileri bayağ tuzlu ama çok tarz modelleri...
çok teşekkür ederim canlarımm:16:bugün hiç aramadı umarım iyidir:43:
Topişşş :48: saat sabah 4, ben yatağa girdim döndüm döndüm geri çıktım. Ay mimkiin diil uyuyamıyorum çıldıriciimmm :31:
Çekirdek çitliyorum, yir misin???

Duyamadım????:19:

Yir misinn ??!!!! :26:

Yir misin haaaa yir miiiii??!!!!!!!!!!!! :57:
ben yirim hacıı:60::60::60:
selammmm kızlarrrrrr bütünnn kuafördeydimmm kaymakkkk gibii oldummmmm biraz daha dursaydım aşkımmm tanımıcaktı beni zatenn erkek olma yolunda ilerliyodumm :9::9: bennnn hazırımmmm veeee aşkımınnn gemesinii bekliyorummmmmmmmmmmm hemennnnnnnnnn geçsinnnnnnnnnnnnn şuuuuuu haftaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52:
:60::60::60::60::60::60:
kızlarrrr şafak on birrr
askerin gelince
yatağa girrr:1::1::1:
esred noldu yavrumm sana:60::60::60:
kızlarrrr söylemeyi unuttum iziniiii kopardımmmmmmmmmm aşkımıııı karşılamayaaa gideceğimmmm o nedenleee erkenden yolundummm :60::60: çünkü cuma günü izmirrrrr yolcusuyummmmmmmmmm :10::10::92::92: aşkım ilk izmire gelicekkk :52::52:
oyyy çok sevindim canımmm:16::16:
bebeğim çok az kaldı sık dişini. bu günlerin acısını çıkarıcaz emin ol:16:
hepinize iyi geceler canlarımmm cocumann öpüom siziii:16::16::16:

Back
X