- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #16.441
Günaydın Çağloşşş:79: ya biliyorsun topiğimizin sabahçıları sen ve bendik bi ara :44:Son bir haftadır böyleyim heyecandan, kavuşma anı yaklaştıkça uyku girmiyor benim gözümeeeoyy perim o saate kadar ne yapiyosun sen ya:26:
ben kendi evime tasindigimdan beri sabah 8den gec uyandigimi hatirlamiyorum, babamlarda oluncada öglene kadar yatiyorum anlamadim niye..bundan 2bucuk sene önce askimla tanistigimizda ben hic uyumadan okula gittigim günleri bilirim..3bucuk gün tek dakika uyumadan gecirdigim zaman oldu, internetin basindan kalkamiyordum, cok sorunlar vardi sanki dermani internetteymis gibi kendimi hirpaliyordum ama askim hayatima girdiginden beri, onun kollarinda uyudugumdan beri, uykunun ne kadar güzel oldugunu anladim
gece isi bitince aradi yine konusduk sabah 6ya kadar sonra uyudum ve 7de yine uyandim..
yataktan cikmayim keyif yapim azcik dedim kiz arkadasim aradi gelecekmis mecbur yine kalkip kahvalti hazirlamam lazim
Silammm Tutimmm, görmüşsündür şimdi enişteyii ohh iyi gelmiştir sana bunun üstüne bi termal havuz iyi gider şimdiçelammmmmmmmmmmmmmmmm:80:
ay perim koptum tek başıma yazıp durmuşsun kendi kendine topikle kavga etmişsin çok alemsin yaa...
benim koca bebeğim çıkış muaynesi olmak için çarşıya çıktı bu sabah şuan alışverişteymiş birazdan nete gelicek bende size yazayım dedim....
[/B]95715]gunyadın bebişlerrrrrrrrrrrrr =) perim gece kayış kopmuş bakıyorumm okuyup okuyup guldum vala sabah sabah ii geldi kısss
sabah geldm buraya bi güzel alıntı yaptım herkese cevaplaya bstım bana site yapımda dedii
bidha yapamıcm
mrb herkeseeeeeaşklar olmadan son çarşamba sabahıı
dün yine uyku tutmadı kalktım ders çalıştm gece malum aşkm geldiginde sınavlarm wr şmdiden çalışıym yoksa çalışmam
deminde yemek yaptm benden size tavsiye tavugu kendinz kuşbaşı kesin sakın hazır kesilmş almayn marketten ıyyyyyy iyice temizlenmemş hiç bgenmedm :95:
biraz önce aşkımın yakın bi arkadaşı aradı gelcegi saat sordu ama blmiyorz ki dha :26:
tavuk soteyle makarna yptım bide ayran yaptmAy çok gıcık oluyor öyle alıntı yapıp aksilik çıkıncaaEllerine sağlık ne yaptın bakiym tavukluuu Uçak biletini almadımı canım aşkın? Benimde cumaya sınavım var çok zor ona bakiyim birazz
tavuk soteyle makarna yptım bide ayran yaptmama tavugm hiç istedgm gbi olmadı :84:
kız geliboluda uçak yok dimedimmi sanaaotobüsle gelcek ama kaçta binick dha blli deil :82: snde çalış snavına uykusz kaldıgında 2 gndür bnm hayat felsefem bu
yaptım tavugu çokta güzel yaparmYapamamışsındır tavuğu beceriksizzDidin miii didinnn mii uçak yok mu didiinnnn ne vakit didinnnnnnn niden didinnnn niden yokmuş heee nidennnnnn. Otobüs biletini alsınnn niden almadı niden saatini bilmiyorsun niden haaee nidennnnnnn
Ben uykusuz kalınca böyle böyledüşünüyorumm, mimkin diil ders çalışamam
yaptım tavugu çokta güzel yaparmdidim tabi uçak yok didim orda lost hayatı yaşıyo didiimm dün didim sen sordunda didim bnde didim niden almadın bileti niden saati sormadın didim
senböyle yapa yapa olcaksn 0 beden
amayaparken bak dikkat et dimedi dimeee olma sakın böyle olmayalım .. adam gbi evlen :123: snra tekrar snra kocan sana yapsın bide çiçek alsın .. bide yimek yiyin yada boşver birbirinizi yiyin sonra mı ? işte şmdi tam vakti snra biz sevinelm :124: snrada sen git çocuguna yemek yap :104: ama snra o yesin sen deil
ama çokAy ölcimmmmmmm neler diyiiiiiiiiiiidün didin dimekk :44: benim bi parça aklım kaldı o da buna çalışiyiii artıkkk evettt çok zayıflicam ben 'nun sayesinde ayyy ben böyle olmam ama çok böyle yaparsak bilememm :108::125:
Hypoş selam canım ya neden hiç yazmıyorsun nasılsınn?? Başka topaklarda geziyorsun hepBenim içim alev alev yanıyor. AŞKIMIN DÖNMESİNE SON ON GÜN(((
ama çokböyle yaparsak bilememm
dedi yaaa
kötülüklerin anasıdır
pekikötümüdür
o kötüyse biz 160 gn niden bunu hayal ettik
ne yani oturupböyle mi ypalım adamla
:118: byle ypalm bari yda :127:
yada bn gazozuna ilaç atsam ? :94:
cnm istediginde güçlü davranabiliyosn sen bana kalırsa biraz dha güçlü ol biliyorm çok üzück bu syledigm seni ama erkek arkadaşnla sonun yok senin yani olsada bn mutlu olabilcegini dşünmüyorm :26::26: bana kalırsa askerdn gelince yine arıcak o seni :26:Benim içim alev alev yanıyor. AŞKIMIN DÖNMESİNE SON ON GÜN(((
kiminki 19nda geliyohahahhah 335 face e yazdığına kopuyorummmmmmmmm açık açık yazamaıyorumm ama koptummmm!! salı sallanır öyle mii?? Çarşamba en güzeli yaa ÇARŞAMBA çarşafa dolanırrr, Cuma da en beteri mübarek gün
pehhh ne fesi olcekk fesi şeyine mi takcenAyrıca bnmm günüm de çok güzelll pazartesi giyidim fesiiii, o fes ne acabaaaaaabi de bu açıdan bak bakalım.
Günaydın Çağloşşş:79: ya biliyorsun topiğimizin sabahçıları sen ve bendik bi ara :44:Son bir haftadır böyleyim heyecandan, kavuşma anı yaklaştıkça uyku girmiyor benim gözümeeegiriyorum yatağın içinde dönüp duruyorum sinirlerim bozuluyor. Mahvoldu iyice uyku düzenim Normalde her zman erkenden kalkarım sporumu yaparım güne erken başlamayı çok sevmiyorum ama uyuyamıyorum iştee. Gene de sabaha karşı uyumama rağmen erken kalkıyorum
su askerlik bitsin benimde uyku düzenim yeniden oturacak sanirim, kafa rahat olmayinca olmuyor uykunun biel tadi cikmiyor..
Silammm Tutimmm, görmüşsündür şimdi enişteyii ohh iyi gelmiştir sana bunun üstüne bi termal havuz iyi gider şimdiay sorma balım yaa benim kafa gitti iyicee
Selam MiraclışşşYa ben de kayış çok fena koptuu, ama güne mutlu başladın böylece bak ne güzel :81:
tavuk soteyle makarna yptım bide ayran yaptmama tavugm hiç istedgm gbi olmadı :84:
kız geliboluda uçak yok dimedimmi sanaaotobüsle gelcek ama kaçta binick dha blli deil :82: snde çalış snavına uykusz kaldıgında 2 gndür bnm hayat felsefem bu
çağlom ben de geçen gün çantaya telsiz telefonu atıp çıkmışımevde hep onla geziyorum ya çıkarken de atmışım cep telefonuyla birlikte şaşkın ben :89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?