• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Çağloş vioşşş hangimizin aklı başındakiii neler yapıyoruz yaa :60: ama Çağlom senin dalgınlığın çizgiyi aşmış dikkat et bi tehlikeye sebep olmasın aman :20:

Bu ne yaaa erkenden başlamışsınızzz kıllanırsınızz aşklarınız gelene kadarrr. :9: benim tek bir kıla bile tahamüllüm yok ondan sebep pazar gününe aldım yolunma randevumu :60: o güne kadar bronzlaşciim zaten :60::62: uff benim daha çok işim warrr :35:

Çağlom neden yapıp bıraktın yaa şiresini yapmadın mı onun içine atıcaksın çıtır çıtır olucaktı kuzumm, şekli pek tutmuyor zaten ama acaip lezzetli çıtır çıtır oluyor :19:

perimm, ilk yagdan cikardigimda sertlerdi ama siresine koydugumda dedigin gibi citir citir oldu gercekten cok lezzetliymis yaa, ama fazla yiyemedim istahim olmuyor tek basima olunca..

Çağloş vioşşş hangimizin aklı başındakiii neler yapıyoruz yaa :60: ama Çağlom senin dalgınlığın çizgiyi aşmış dikkat et bi tehlikeye sebep olmasın aman :20:

dikkat etmem lazim dogru diyorsun perim:26:

ohh ne güzel kızlar hazırlıklara baslamıssınız ben daha baslamadım 7 gün kalınca baslıcam nivea bronzlastırıcı-sıkılastırıcı sürecem cok merak ediyorum sonucu.simdilik greyfurt suyu iciyorum hergün acı biber yagı masajı yapıyorum diger işlere başlamadım daha.:9:

perimm, ilk yagdan cikardigimda sertlerdi ama siresine koydugumda dedigin gibi citir citir oldu gercekten cok lezzetliymis yaa, ama fazla yiyemedim istahim olmuyor tek basima olunca..

Heh içim rahatladı şimdii ohhh afiyet şeker olsun canımm askerlerimiz gelince onlara da yaparız deneme oldu buu :56:

dikkat etmem lazim dogru diyorsun perim:26:

Canım gerekirse not felan yapıştır ocağın üstüne görebileceğin yerlere. Bende çok dalgınım annem heryere not yapıştırır gelince. İşe yarıyor :55:

kızlarrrr söylemeyi unuttum iziniiii kopardımmmmmmmmmm aşkımıııı karşılamayaaa gideceğimmmm o nedenleee erkenden yolundummm :60::60: çünkü cuma günü izmirrrrr yolcusuyummmmmmmmmm :10::10::92::92: aşkım ilk izmire gelicekkk :52::52:

Canım gerekirse not felan yapıştır ocağın üstüne görebileceğin yerlere. Bende çok dalgınım annem heryere not yapıştırır gelince. İşe yarıyor :55:

aslinda cok iyi fikir perim, bende yapmaliyim bunu ama yapistiracagim yerlerde sürekli gözümün önünde olmali yoksa görmem ben öyle dikkatli degilimdir:1:

kızlarrrr söylemeyi unuttum iziniiii kopardımmmmmmmmmm aşkımıııı karşılamayaaa gideceğimmmm o nedenleee erkenden yolundummm :60::60: çünkü cuma günü izmirrrrr yolcusuyummmmmmmmmm :10::10::92::92: aşkım ilk izmire gelicekkk :52::52:

:66:bende 21 subat gecesi izmir yolcusuyummmm:69:
saat 22:45de ucagim iniyor izmire.. Gece ucmayi seviyorum aslinda ama ogünü nasil gece edecem bilmiyorum:26:
DOgrusu gider gitmez hemen yataklari yapip sevdigimin yaninda uyuyacagimi düsününce icim yine bir hos oluyor:69:
ayyy mayramm izmir güzel yaa:27:

slmm kızlar nasılsınız kimsecikler yok nerelerdesin tanii sizin askerlerinizin gelmelerine çok az kaldı hazırlıklar yapıyosunuz ben hala şafak sayıyor ve takvimlerle kavga ediyorum :14::14:

selammmm kızlarrrrrr bütünnn kuafördeydimmm kaymakkkk gibii oldummmmm biraz daha dursaydım aşkımmm tanımıcaktı beni zatenn erkek olma yolunda ilerliyodumm :9::9: bennnn hazırımmmm veeee aşkımınnn gemesinii bekliyorummmmmmmmmmmm hemennnnnnnnnn geçsinnnnnnnnnnnnn şuuuuuu haftaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52:
bende kaytan bıyıklarımı aldm bugun :60::60: ama eksik hissediyorm kndimi onlarsz bayadır bnmlelerdi :60::60::60:
vala bende hazırlıklar haftasonundan basladı =)) bu hfta sonu da bı kac eksıgım kaldı onlrı alısverıse cıkıp aldım mı hazır ve nazır beklıo olucam bebegımıııııııııııııııı:39::21:
ay valla geliyolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :52::52:
Ben hala sabha yediğim tostla duruyorum. Kalkıp bi sosisli sandviç hazırliym bari :27:
bnm sabahtn beri yedigimin haddi hesabı yok geri aldm kiloları aşkm verdigimede inanmıcak :27: kaç tane çikolata yedim dün ve bugun olcagı budur işte sivilcelerm çıktıııı :27:
kızlarrrr şafak on birrr
askerin gelince
yatağa girrr:1::1::1:
töbe töbee :60::60: :23:
cuma mıııııı ay inanmıyorm mayram cuma nedir ya wlla bn bile heyecanladm yarn deil öbür gün ayyyyyyyyyyyyyyyyy :66::66:

canlar iyi geceler ben yatıyorum erkenden cok uykum geldi.bu hafta yazılı yapıyorum benim cocukları.tenefüslerim bile dolu geciyor yoruluyorum ama razıyım yeter ki günler gecsin.kızlar ne güzel ya ciddi ciddi geliyorlar iyice azalttık günleri.ama benim moral pek iyi degil müfettiş gelecek okula yarın ve cuma hic sevmiyorum stres cekmeyi:50: yarın dersime girsiler de kurtulsam bari.:26:

Azcık uzaniymm dedim, kapının sesine uyandım, bi baktm çok yakın arkadaşım nefes nefese. Sevgilisiyle aynı evde yaşıyorlar, kavga etmişler. Direk sevgilisiyle kavga eden arkadaşlarım bana gelir, ben onları yağlar ballar pamuk gibi yollarım erkeklerine :23: Dinledim haksızlık etmiş çocuğa, anahtarı da evde bırakmış çocuk soğukta donmuştur. İçim sızladı gidiyosun hemen yanına dedim... Ahhhh çok nadir olur ama aşkımla tartışmayı bile özledimm :57::48:

ayyyyy ayyyyyyy son 4 günnnnn...

Azcık uzaniymm dedim, kapının sesine uyandım, bi baktm çok yakın arkadaşım nefes nefese. Sevgilisiyle aynı evde yaşıyorlar, kavga etmişler. Direk sevgilisiyle kavga eden arkadaşlarım bana gelir, ben onları yağlar ballar pamuk gibi yollarım erkeklerine :23: Dinledim haksızlık etmiş çocuğa, anahtarı da evde bırakmış çocuk soğukta donmuştur. İçim sızladı gidiyosun hemen yanına dedim... Ahhhh çok nadir olur ama aşkımla tartışmayı bile özledimm :57::48:

ayyyyy ayyyyyyy son 4 günnnnn...

bizde askimla tartistik perim bende gelebilirmiyim sanaaa:43:
ama ben hakliyimm kesinlikle:19:
2senedir araba kullaniyorum, iskenderunda olunca teyzemin arabasi bende olur dedim izin vermiyorum türkiyede araba kullanmana diyor baska birsey demiyor, deli olacam yaa nasil sinirlendiriyor beni:59:

bizde askimla tartistik perim bende gelebilirmiyim sanaaa:43:
ama ben hakliyimm kesinlikle:19:
2senedir araba kullaniyorum, iskenderunda olunca teyzemin arabasi bende olur dedim izin vermiyorum türkiyede araba kullanmana diyor baska birsey demiyor, deli olacam yaa nasil sinirlendiriyor beni:59:

Gel Çağlom tabiiii :16: ama istemiyoruum hiçbi arkadaşımın tartışmasınıı, oluyor arada tuzu biberi de. Eniştenin kendine göre vardır haklı bir sebebi canımm.. Ben irdelemiyorum çok saçma olmadıkça. Neden niçin diyince daha çok sinir yapıyorlar öyle işte istemiyorum diyip daha da sinir bozucu oluyorlar, ama haklı bir sebebi varsa olur de he de geçsin gitsin..

Ya hadi birbirimize asker karşılama teknikleri sunalım artıkk. Yoksa bunla ilgili başlık açıcam çok sıkıntılıyım nası karşılicamı bilemiyorum yanımda annesi ve abisi de olacağı için komik duruma düşmek istemiyorum ama aşkım görünce mutlu olsun şaşırsın istiyorum, hoş her halükarda çok mutlu olucak ama ne bilim öyle inek gibi durup karşılamak istemiyoum :27:

Back
X