- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #16.461
Ben hala sabha yediğim tostla duruyorum. Kalkıp bi sosisli sandviç hazırliym bari 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ne yaaa erkenden başlamışsınızzz kıllanırsınızz aşklarınız gelene kadarrr.benim tek bir kıla bile tahamüllüm yok ondan sebep pazar gününe aldım yolunma randevumu
o güne kadar bronzlaşciim zaten
uff benim daha çok işim warrr
Çağlom neden yapıp bıraktın yaa şiresini yapmadın mı onun içine atıcaksın çıtır çıtır olucaktı kuzumm, şekli pek tutmuyor zaten ama acaip lezzetli çıtır çıtır oluyor![]()
Çağloş vioşşş hangimizin aklı başındakiii neler yapıyoruz yaaama Çağlom senin dalgınlığın çizgiyi aşmış dikkat et bi tehlikeye sebep olmasın aman
![]()
kızlarrrr şafak on birrr
askerin gelince
yatağa girrr![]()
perimm, ilk yagdan cikardigimda sertlerdi ama siresine koydugumda dedigin gibi citir citir oldu gercekten cok lezzetliymis yaa, ama fazla yiyemedim istahim olmuyor tek basima olunca..
Heh içim rahatladı şimdii ohhh afiyet şeker olsun canımm askerlerimiz gelince onlara da yaparız deneme oldu buu
dikkat etmem lazim dogru diyorsun perim:26:
Canım gerekirse not felan yapıştır ocağın üstüne görebileceğin yerlere. Bende çok dalgınım annem heryere not yapıştırır gelince. İşe yarıyor![]()
kızlarrrr söylemeyi unuttum iziniiii kopardımmmmmmmmmm aşkımıııı karşılamayaaa gideceğimmmm o nedenleee erkenden yolundummmçünkü cuma günü izmirrrrr yolcusuyummmmmmmmmm
:92::92: aşkım ilk izmire gelicekkk
![]()
Uyicam galibaaa:119:
bende kaytan bıyıklarımı aldm bugunselammmm kızlarrrrrr bütünnn kuafördeydimmm kaymakkkk gibii oldummmmm biraz daha dursaydım aşkımmm tanımıcaktı beni zatenn erkek olma yolunda ilerliyodummbennnn hazırımmmm veeee aşkımınnn gemesinii bekliyorummmmmmmmmmmm hemennnnnnnnnn geçsinnnnnnnnnnnnn şuuuuuu haftaaaaaaaaaaaa
![]()
ay valla geliyolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrvala bende hazırlıklar haftasonundan basladı =)) bu hfta sonu da bı kac eksıgım kaldı onlrı alısverıse cıkıp aldım mı hazır ve nazır beklıo olucam bebegımıııııııııııııııı![]()
bnm sabahtn beri yedigimin haddi hesabı yok geri aldm kiloları aşkm verdigimede inanmıcakBen hala sabha yediğim tostla duruyorum. Kalkıp bi sosisli sandviç hazırliym bari![]()
töbe töbeekızlarrrr şafak on birrr
askerin gelince
yatağa girrr![]()
cuma mıııııı ay inanmıyorm mayram cuma nedir ya wlla bn bile heyecanladm yarn deil öbür gün ayyyyyyyyyyyyyyyyykızlarrrr söylemeyi unuttum iziniiii kopardımmmmmmmmmm aşkımıııı karşılamayaaa gideceğimmmm o nedenleee erkenden yolundummmçünkü cuma günü izmirrrrr yolcusuyummmmmmmmmm
:92::92: aşkım ilk izmire gelicekkk
![]()
Azcık uzaniymm dedim, kapının sesine uyandım, bi baktm çok yakın arkadaşım nefes nefese. Sevgilisiyle aynı evde yaşıyorlar, kavga etmişler. Direk sevgilisiyle kavga eden arkadaşlarım bana gelir, ben onları yağlar ballar pamuk gibi yollarım erkeklerineDinledim haksızlık etmiş çocuğa, anahtarı da evde bırakmış çocuk soğukta donmuştur. İçim sızladı gidiyosun hemen yanına dedim... Ahhhh çok nadir olur ama aşkımla tartışmayı bile özledimm
![]()
ayyyyy ayyyyyyy son 4 günnnnn...
bizde askimla tartistik perim bende gelebilirmiyim sanaaa
ama ben hakliyimm kesinlikle
2senedir araba kullaniyorum, iskenderunda olunca teyzemin arabasi bende olur dedim izin vermiyorum türkiyede araba kullanmana diyor baska birsey demiyor, deli olacam yaa nasil sinirlendiriyor beni![]()