335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Cendermenin alayları koğuştur, koğuştur
benim yarim cendermede çavuştur, çavuştur
kadir mevlam beni yare kavuştur, kavuştur

Kız ben sana demedim mi
karşıki dağlar cenderme, cenderme
yarin ufak sen askere gönderme, gönderme
siyah zülfün ince bele indirme, indirme

Cendermenin elindeki süngüsü
benim yarim cendermede hangisi
ben yarime dayanamam doğrusu

Kız ben sana demedim mi
karşıki dağlar cenderme, cenderme
yarin ufak sen askere gönderme, gönderme
siyah zülfün ince bele indirme, indirme

hepinize bu şarkıyı armağan ediyorum güzellerdelikafadulden

Tutim aricak birazdan anlıyorum endişeni. İlk günü olduğu için. Ama anlayış gösterir canım merak etme kaydirigubbakcemile3 Mutlaka bi sebebi olduğunu biliyordur askerinde

perim arayacak inşallahhhh kuşum nolorrrrrrrrrrrrrrr arasın...
335dc gülüm çok bekledim açan olur diye meşgul tonu veriyor geri aradığımda sonra dütttttttttttttttttt diye ses çıkıyor

bende bunuuu (

Sabret...

çaresizim,mecbur bu veda,
kokun üzerimde,gidiyorum uzaklara,

siginip anilara,
bu hasrete dayaniriz elbet,
ümidimiz muradina erecek.
Sabret...

Sabret...Sabret inci tanem bekle Beni,
Dönecegim mutlaka,
Sabret..
aglama ne olur,
vazgecme bekle beni,
Dönecegim mutlaka,
Sabret...

Viz gelir.
Daglar,Denizler yaban eller,
Sevmeye engeldir mesafeler,
geçici bu ayrilik,bir rüya farzet,
sonunda Zafer bizim olacak,
Sabret...

gecici bu ayrilik,bir rüya farzet,
sonunda Zafer bizim olacak,
Sabret...

Sabret...Sabret inci tanem bekle Beni,
Dönecegim mutlaka,
Sabret..
aglama ne olur,
vazgeçme bekle beni,
Dönecegim mutlaka,
Sabret...

Canım askeriyede çoğu ankesörlü dışardan aramalara kapalı baş edemedikleri için.. Birkaç tane oluyor genelde onlarda da sıra oluyor. Tutiminki muhtemelen dışardan aramaya kapalı olandan aramıştır. Ya bu arada aşkım bana msg bile atıyor ankesörlüden. İlk Kastamonudan atmıştı çok şaşırmıştımm. Bugünde Diyarbakırdan attı msg. Ankesörlü diyip geçmeyin yanii kaydirigubbakcemile3
yok hayatm aranıyoo normalde bn aradıgımda açıyolar askerler ama hiç onu tanıyana rastlamadmm hem bağırıyolar duyan yok knuşamıyorz ama bidha olursa aynı şey ara yine normalde aranıyo ankesörlüde

o gittiğinden beri bu şarkıyı dinliyordum bennn of offffffffff bir uyusam uyansam bana deseleki askerlik bitti gözün aydın of offffffffffff yada aşkım gelene kadar uyusam öylede olmazki adam kudurur orda benden haber alamazsa hay tuti aklına edeyim:mymeka:

wuuuuuuuuu perim seninki teknolojiyi iyi kullanıyor wallahi ankesörlüden mesaj falan atıyor diyorsun heyttttt maaşallah...benimkide cep telefonunu çantasına koymuş komutana demiş cep telefonum var sizemi wereyim yoksa teslim edecek başka emanetçi falanmı var demiş komutan çantanda kalsın ama dikkat et çaldırma demiş eşek kafalım gitti i phone götürdü askeriyeye başka tel götürcekti küçük eski model bir telefon alacaktık vakit yetmedi mecbur kaldı....

@335dc Telefon sokması konusunda yönlendirme sakın canım yakalanırsa askerliğini uzatıyorlar. Ankesörlüyle idare edicez canım en azından duyabiliyoruz seslerini ayrıca sabret'i bende aşkım gittiğinden beri söylüyorum ayrıca birazdan göndericeğim tarkanın şarkısıda çok uyuyor bize.Bende aşkımı çok özleyerek uyandım bugün kendimi telkin etmeye çalıştım ama nafile!! off :gitme: Tutim kendine kızma insanlık hali. Arayınca geçicek canımm olumunekankayizsmile

Kapim her çalindiginda sensin sanirim
Icimde hep bir umut sana kosarim
Bitmedi hasretin ona yanarim
Günü güne ekledim geçti yillarim

Özleyecegim
Hep sevecegim
Söz verdim sana canim
Bekleyecegim

Hiç bitmeyecek gibi geliyor
Günler sensiz ne zor geçiyor
Ümidim yarini bekliyor
Kollarim seni sarmak istiyor
Gözlerim seni arzuluyor
Ümidim yarini bekliyor.
off off :asigim:

mahvettin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii perim senağlama

Tutim bnmkide bilerek iphoneu almadı ama başka bişide almadı :dilcikar: Samsungun mu ne 20 gün şarjı giden bi telefonu var. Eğer rahatsa kullanabiliyorsa telefon beni arayı gelirken içlik getirir misin aşkım dicek :sm_cool: Bende telefonu alıp götürcemm.. Ahh bi çarşı izni olsa hiçbişe dinlemeden koşup gidicem aşkımaa. Tamam Tutim hadi kolay gelsin yalnız dikkat et telefonu yanından ayırma sakın :1rolleyes:

Ya çok melankoli yaptıkk hadi havayı değiştiriyorumm hemennn tutim git gelll, kızlarr halay başı kim oluyor şimdiii :teytey::dance:

Çok eğleniyorum şuannn aşkım aradığında yemekhanede hep kral tv açık demişti uzun dönemler izliyorlarmış onlarda yemekteyken izleyebiliyormuş sadece. Bende şimdi kral tv ye msj attım çıkıyor ya altta hihoyyyt Aşkıma bişiler yazdımm ay çok heyecanlandım yayınlarlar inşallahta aşkıma da söyler gören birileriii opuyorumnanaktan

Ayyyy inanmıyorummmmmm yayınladılar vallaaa hemde rengarenk şarkısında tutimmmmmmm bu kadar olurrrrrrrr hahahahhahahahahahah bitane daha attım hemennnnnn hihoyyyt Çok zevkliii umarım görürrrrr Dönüyor halaaa Diyarbakır İl Jandarma diye başlayan msg benimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…