- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #1.021
Forum takipte tutiş online msg bende arada girip dalıyorum aklımın estiğine :tomato: ehehhe
online mesaj olmasa karabataklığı nasıl ypcem ben :roflol:
Kızlar ben bi sigara daha içiym yavaştan yatiimmSabah aşkım arar duymazsam bacaklarımı kırar vallaaaaa :mymeka: öpüyorum siziii çok güzel keyifli bi akşam geçirdikk tutişimle güzel bi tesadüf yaşadıkk. Öpüyorum bebekler kendinize dikkat edinn rüyanızda askerlerinizi görünnn aklinialirimsmile
ASKERE gittiğinden beri kere rüyamda gördüm onu. umarım bu gece girer rüyama. iyi geceler canım
konyalım yürrüüüüüüüüüüüüü yürrü yavrum yürrrüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü fistanını sürüüüüüüüüüüüüüüü şimdide geçti burdannnnnnnnnnnnn
(kuşum kalk kız bizde yatak kepenkleri indirelim kuşlar çok takılmaz geceleri yat uyu bakam sende askerine söylerim yoksam seniiii uçan kuşla haberi yollarım hemideeeeeeeeeeeeee sempatiksalakcinni
Günaydın kızlar, akşam maşallah kaynatmıssınız.. Tabi şimdide uyuyorsunuz mışıl mışıl
Ne güzel listemizde olmuşolumunekankayizsmile benim şafağımda 109kaydirigubbakcemile2 Rabbimin izniyle ocağın 18ince burda olucak aşkımmm
Günaydin canimm=)
iyiyim benide askim uyandirdi sabah 6da=)
simdi alisverise gidecem kardesimle cadilar bayrami geliyor diye kostüm istiyor=)
bende malum yarin yolcuyum artik son alisverislerimi yapayim kendime=)
aksam buralarda olurum yinee, görüsürüz canimm, öpüyorummm=)
geri geldimmm=D
askim aradi carsiya cikiyor simdi internette görüsecezzzz=D
coooook mutluyummmmmm=D
heyecan yaptim varyaaa=)
ayyy kurban olurum ona benn asker elbiseleriyle gelicek görücemmm=)
fotografini cekicem kameradan=)
ay görende derki eve geliyor öyleki mutlu oldum=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?