335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Forum takipte tutiş online msg bende arada girip dalıyorum aklımın estiğine :tomato: ehehhe

3 senedir burdayım ilk defa duydum ne kadar geri kalmışım teknolojiden sempatiksalakcinni

online mesaj olmasa karabataklığı nasıl ypcem ben :roflol:

karabataaaaaaaaaaam benim 123 hopppppppppppp dal 335.dönm asker bekleyenler topiğine delikafadulden

perim güzel bir gündüü güzel bir tesadüftü canım...çokta kudurduk bu akşam umarım her günümüz böyle geçer iyi geceler esmer bombam rüyanda askerini gör hayırlı geceler canım öpüyorumopuyorumnanaktan

ASKERE gittiğinden beri kere rüyamda gördüm onu. umarım bu gece girer rüyama. iyi geceler canım

kuşum bende gittiği zamanlar çok görüyordum bu ara görmüyorum

konyalım yürrüüüüüüüüüüüüü yürrü yavrum yürrrüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü fistanını sürüüüüüüüüüüüüüüü şimdide geçti burdannnnnnnnnnnnn
(kuşum kalk kız bizde yatak kepenkleri indirelim kuşlar çok takılmaz geceleri yat uyu bakam sende askerine söylerim yoksam seniiii uçan kuşla haberi yollarım hemideeeeeeeeeeeeee
sempatiksalakcinni

iyi geceler asker gülleriiiiiiiiiiiiiiiiii
allah rahatlık versin bende ayran içtim acaip uykum geldi hem daha günlüğe yazcam ben bu sabah bayağ uyuyacağım askerimde beni bir güzel haşlayacak

yatsak fena olmas bence de balım valllaa
kuu şarkı neyim süleme gece gece kalkar oynaım hiç üşenmem bak :roflol:
babamdan sigara çarptim bi dene içiyim yatcem inş.
rrüyamızda askerlerimizi görelim sübaneke aminnnnturkbayragi
öpüyorum seni canım iyi gecelerr

unan ne kadan çok cigarette içen var beaaaaaaaa neyseee için bakalım fabrika bacaları sizi...

eyi geceler yarın aynı saatte burda olun yoklama alcam bölük sağ baştan sayyyyyyyyyyy

emredersin komutanım....
gece-kuşu
perisoko
caglo
red_wine
geveze
tuti
miracle_84
egecita
gdogan
duqi
fakebabe(üyeliğini ipta etmiş )

atladığım warsa afedin gece gece kafama bu kadar isim geldiii

Günaydın kızlar, akşam maşallah kaynatmıssınız.. Tabi şimdide uyuyorsunuz mışıl mışıl
Ne güzel listemizde olmuşolumunekankayizsmile benim şafağımda 109kaydirigubbakcemile2 Rabbimin izniyle ocağın 18ince burda olucak aşkımmm

Günaydın canımmmmmm opuyorumnanaktan Ben erkenden kalktım askerim uyandırdı beni misleeer gibii. Akşam baya kaynattık valla çok güzeldiii... Bizimde Şafağımız 106 ama benimkide 17 Ocakta gelicek 1 gün var aramızda seninki nideeen fazlaa yy bu şafaklar akannehirdelikafadulden

Enaammm benim minnoşlar uyanmadan bi coşturiym ben topiği de :sm_cool:mutlu mutlu mis miss uyanasınn minnoşlarrrrrr. BU sabah; bir yürek içinde kan olmak isterdim, Sevgilinin damarlarında dolaşabilmek için. Günaydınnn eyyy asker minnoşlarııı yiterrr yaaa kalkın artıkk yaaa sıkıldım haaaa bayanssulusmile
:teytey: :dance:

Eklentiler

• $gunaydin1.gif
    69,9 KB · Görüntüleme: 27
CagLomm gördüm seni bebekkk günaydınnn !! Nasılsın bakalımmmm opuyorumnanaktan Misafirlerimize de günaydınlaarr merhabalaaarrrr

Günaydin canimm=)
iyiyim benide askim uyandirdi sabah 6da=)
simdi alisverise gidecem kardesimle cadilar bayrami geliyor diye kostüm istiyor=)
bende malum yarin yolcuyum artik son alisverislerimi yapayim kendime=)
aksam buralarda olurum yinee, görüsürüz canimm, öpüyorummm=)

Ayyy ne hoşş yerim ben o bıcırığı kıyafetiyle ısırırım uuu canım benimmm kaydirigubbakcemile3 tamam canım hadi sana kolay gelsin akşam görüşürüüzzzzzolumunekankayizsmile

Ayyy yaşasınnn !!! hihoyyyt Çok heyecanlıııı, sonra bakarsınız bıcırığa kıyafettt. Ayyy güzel güzel konuş aşkınla hasret giderin canım oooh ne güzel çok sevindim gerçektennn :sm_cool:
geri geldimmm=D
askim aradi carsiya cikiyor simdi internette görüsecezzzz=D
coooook mutluyummmmmm=D

heyecan yaptim varyaaa=)
ayyy kurban olurum ona benn asker elbiseleriyle gelicek görücemmm=)
fotografini cekicem kameradan=)
ay görende derki eve geliyor öyleki mutlu oldum=)

heyecan yaptim varyaaa=)
ayyy kurban olurum ona benn asker elbiseleriyle gelicek görücemmm=)
fotografini cekicem kameradan=)
ay görende derki eve geliyor öyleki mutlu oldum=)

Ayyy olmaz mısın canım yaaa çok farklı gerçekten nette kamerayla görüşmek çok mutlu oluyor gerçekten insannnn! Çok sevindim Çağlom senin adınaa. Aaa asker kıyafetiyle çıkabiliyor mu çarşıyaaa, ben çıkılmıyor diye biliyordumm. Ayy ilk kez görüceksen öyle çok fena duygulancaksın yanına peçeteleri hazırla bencee ama tut kendinii ağlama kıyamaz askerin gözyaşlarınaaa opuyorumnanaktan ayy çok güzel yaaa... kaydirigubbakcemile5

selam kizlaaaaarrrr :))) fındık fıstığınız geldi :)))
gerçi çok duramiyacagim çok isim var..arkadaşımın nisani var bir sürü yapılacak is var :))) ay darısı bizlerin basına inşallah :))) size bı merhaba demeden geçemedim :)))) neyse canlarım artık sonra konuşuruz :) öpüyorum çok çok çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…