335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hahahah kopuyorum şuanda öbür tarafta misafirler kendini ele vermiş çok komik yaa tutim çatladım gülmektenn. Tahmin ediyordum ben zaten misafiri ama yanlışları var biz gayet mertçe girip bakıyoruz neye bakcaksak içinde kalıp dert olcana dışarı çıksın mert olsun kaydirigubbakcemile3 ayy çok güldüm yaa

hoşgeldin kuşum....
perim kız ne oluyor ne olduuuuu neye gülüyon ???
ben nişanımada mekanınada karar veremiyorum ama yemekli istiyorum o ayrı

Boşver Tutimm ya bende yemekli istiyorumm nişan Mersinde düğün Ankarada olucağından 2side güzel olsunn süpeerr olsunn bayanssulusmile

aha aynen cnm bizimde öle bişey olcak benimki adanada yaşıyor ben istanbulda 2 yerde düğün olcak püfffffffffffff nişan istanbulda olcak ama inşallah...

Kızlaaar ben azcık çıkıyorummm sabahtan beri yayıldıkça yayıldımm kalkiymde evi topliym biraz :hulya: Yicek bişiler hazırliym kendimee. Ahhh ana yokk baba yokkkk bir başımaaa bütün iş bana düşüyorrr. Ah be yalnızlık gözün kör olsun emiiii klava:sempatiksalakcinni

Ohhh vallaha misler gibi oldu eviiiimm, askerimde aradııı, gülüştük konuştukkk kaydirigubbakcemile3 Patateslerimde kızarırken yavruşlarıma bakiym dedimm. @Tutim bebeğimm 6 senedir yalnız yaşıyorum ben maleseff ailem mersindee :2: Çok özlüyorumm, bu yüzden çok daha zor geliyor asker beklemek. Bir başıma yapayalnız evin içinde ses yok bişi yok Allahtan bitane tontiş köpeğim varda can yoldaşı oluyor banaa. Gece kuşumm bakim yavrum yorumaa, o senin gönlünün gözünün güzelliği canım benim saolasın yufriiiimmmmmm aklinialirimsmile

bend egeldim kizlar=)
askimla bugün bir saat konustuk internette sonra o yemek yemeye gitti bende alisveris yaptim daha yeni geldim..
nisan icin hic öyle dert etmeyin=) benim nisanim 1hafta icinde karar verilip yapildi=)
kapimizin önünde yaptik iskenderunda ve 180kisi felan gelmisti.. bende agliyordum resmen elbise bulsan ayakkabi yok ayakkabi bulsan cantan nasil olacak felan diye ama hersey öyle güzel olduki..
öglen saat 4den gece tam 12ye kadar kesintisiz sürdü millet herkes costu, halaylar felan=)
sonradan cok daha iyi anladimki, nerde nasil oldugu hic önemli degilmis önemli olan insanin yarine bir adim daha yaklasmis olmasiymis=)
iyikide askerlikten önce nisanlanmisiz diyorum simdi, her canim skildiginda nisanimizi oturup izliyorum öyle egleniyorumki sanki o ani yeniden yasiyormusum gibi=)
insallah askim gelir gelmez nikahimizi izmirde dügünümüzüde almanyada yaza yapicaz..
ama asil sinirlerimi bozan konu su oldu..askimi santrale verebilirlermis ve santrale verilirse 5sene yurtdisina cikamazsin demisler ordaki arkadaslari..bende komutaniyla konusmasini söyledim eger varsa böyle bir durum gecmesin santrale cünkü askerlk biter bitmez almanyaya geri gelcek benim kuzum=)

ben geldim kızlarrr,ya bi kaç saatliğine kayboluyorum bi geliyorum geçmiş gene coşmuş valla oku oku bitmiyo maşallah hızınıza hatunlar=))
tuticim bak ne güzl knsmusun enişteyle boşa stres yaptın gördn mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…