335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

aşkım aradııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
dün akşam 8.30 da ağrı jandarma komutanlığından doğubeyazıt'a göndermişler aşkımı askeri araçladoğubeyazıtta 3 tane kısa dönem asker varmış:bbo: gerisi uzun dönemmiş ve yeni binaymış aşkıma komutanı geçici görev vermiş kaldırım taşı döşettiriyorlarmış uzun dönem askerlere benimkide başlarında duruyormuş bir kaç gün sonra asıl görevi verilcekmiş bakalım şimdilik rahatım diyor sadece önüm arkam sağım solum dağ diyor kıyamam yaaa

Diğerinede ASKERİM SENİ SONSUZA DEK BEKLERİM DİYARBAKIR İYİ BAK ONA PERİN SANA AŞIK DÜNYAMSIN ÇOK ÖZLEDİM ŞAFAK 106 YAZDIMMM çıkar birazdannnn çok heyecanlııııı hihoyyyt

Gözün aydın tutimmm sevindim konuşmanızaaa yeni binaysa çok iş olucağını sanmıyorum canım henüz oturtmaya çalışıyorlardır. Diyarbakırdada çok az kısa dönem varmış ama uzun dönemlerin hepsi iyi oluyormuş genelde alt devreleri gelince çıkıcakları için sevinmeye başlıyorlarmış. Torunlar gelince hihoyyyt İnşallah rahat bi mesleği olur canımm bizimde haftaya belli olucak meslek, bazende meslek vermiyorlarmış nöbetçi oluyormuş öyle günde 7 gün nöbet tutuyormuş umarım nöbetçi olmaz kıyamam ona ben yaa

perim mesajını gördümmmm uzun bi reklamdan sonra kral tv deee hehehe
saol canım bakalım kısmet herşeyin hayırlısı benimkide aksine bende hiç şans yok ya nereye düşsem hep süprizlerle karşılaşıyorum diyor =)

periiiiiiii gördm bu msjı hahaha bn bile çok heyecanlandm bian

kaydirigubbakcemile3 Bende Çok heyecanlandım görünceee aslında daha uzun yazmıştım ama kısaltmışlarrr klava: olsun ayy aşkım arasada söylesem yaa heyecanlandımm birazdan diğeride çıkarrr hahaha zulm ediyorum kendimee çok iğrenç şarkılar çalıo bazen ama msj çıkar die başka bişi açamıyorumm. Uf Allah yardımcıları olsun. Az önce şöyle düşündüm eğer 450 gün bekleseydik askerlerimizi o zaman şuan içinde bulunduğumuz güne ne kadar az kaldı diye sevinicektik. Ama 155 gün olduğu için 110larda olmak çok gibi görünüyor olabilir. Aslında çok az kaldı kızlar. 3ay öncesine gidin Temmuz ayına ben dün gbi hatırlıyorum ne yaptığımıı aşkımla vedalaşıyordummm gitmesine az kalmıştı, o kadar çabuk geçtikiii aslındaa .. Dönücekler ve önümüzde hiçbir engel kalmicak nişan düğün hazırlıklarımıza başlicazz. O zamnda 335.Dönem Askerlerine kavuşup evlilik hazırlığı yapan hatunlar diye topik açcazzz yaşasınnn hihoyyyt Ahada ben bi çay suyu koyup geliyorm, kız hanginiz kapı eşiğinde duruoo, misafir eksik olmuyor bacım

bende şimdi koydum çay suyu misafirler eksik olurmu hiççç onlarsız olurmu hiç hakikaten yaaa bizde askere gideceği için bodruma tatile gitmiştik o günü bile dün gibi hatırlıyorummm...
bu aradaaaaaaaaa çeyizlere başlayan varmı aranızdaaaaa ?

Son düzenleme:
335.Dönem Askerlerine kavuşup evlilik hazırlığı yapan hatunlar

ewwwweeettt gelsinler açalım bnuuuu =)) bnm beyim askerii bitircekte bkalm bnm okul biticekmi hahaha

Ayyy açcaz tabii. Benimde bu sene bitiyor okullarr :sm_cool: Dönüncede yaza nişan varr. Sonra mastera gidicez beraberr :teytey:

Tutişim ben annemle ufaktan başladım. Kelebek çok sevdiğim için kelebekli ne görürse alıyor bana :icecream: Ama benim herifim kaydirigubbakcemile3 de çok meraklı tabak çanağa. İtalyada mastera gitcez ordan düzcem ben kalan çeyizi aşkımla beraber. O da bi baksın. Ya nişan kıyafeti bide mekanı seçelimm. Bu arada ben bu şarkıya ağlarımm bi dk ağlıyorummmmmm alttan msgım geçiyor bideeeeeeee ooooffffffffffffffff bizim şarkımızzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…