• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Hoşgeldiin ve Hoşçakall Cekhumm yetişemedimmm :hulya: Ayy amin inşallah canımm darısı hepimize olsunn. Hadi bakalım iyi eğlencelerr tatlımm :teytey:
selam kizlaaaaarrrr :))) fındık fıstığınız geldi :)))
gerçi çok duramiyacagim :( çok isim var..arkadaşımın nisani var bir sürü yapılacak is var :))) ay darısı bizlerin basına inşallah :))) size bı merhaba demeden geçemedim :)))) neyse canlarım artık sonra konuşuruz :) öpüyorum çok çok çok

tünaydın asker gülleri....
bugün kendimden nefret ettimmmmmmmmmmmmmmmmmmm öyle derin uyumuşum ki cep telefonumun sesine bile uyanamamışım aşkım aramışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş uyuz oldummmmmmmmm açamadım telefonuuuuu tam açtım kapandıııııııııı bir dahada aramadı offfff offfffffffffffffffff salak kafam o kadar uyuyursan olacağı o

selam kizlar, cagLo sevindim canim ne güzel kamerada görüstünüz :)) ama ben asker uniformasiyla görmenin hevesini anlayamadim :)))
ben sahsen, o bilindik askeriye tipi kiyafeti giymedigi icin cok mutluyum. kahverengi ve bej tonlarinda tisört ve pantolon giyiyorlar. bu askerde oldugu gercegini biraz durduruyor bende :))

dün gece sevgilimin gece 12-4 nöbeti vardi. nöbetten sonra saat 9a kadar uyuyabiliyorlarmis. saat 8de bunu apar topar arakdaslari kaldirmislar. dis hekimi gelmis herkes muayene olacakmis. buda apar topar kalkinca yatagini toplamaya zamani olmamis.
komutani da birtek sevgilimin carsi iznini iptal etmis.
yani bu heriflere ne desen bos, kafasina koydu, komutanlik taslayacak ya öyle oldu iste. bu yüzden sinirim bozuk.

bende birazdan ciftlige gidicem. orada anaokulu cocuklari ile mangal keyfi yapicaz...

size de iyi bir gün diliyorum :)

selam kizlar, cagLo sevindim canim ne güzel kamerada görüstünüz :)) ama ben asker uniformasiyla görmenin hevesini anlayamadim :)))
ben sahsen, o bilindik askeriye tipi kiyafeti giymedigi icin cok mutluyum. kahverengi ve bej tonlarinda tisört ve pantolon giyiyorlar. bu askerde oldugu gercegini biraz durduruyor bende :))

dün gece sevgilimin gece 12-4 nöbeti vardi. nöbetten sonra saat 9a kadar uyuyabiliyorlarmis. saat 8de bunu apar topar arakdaslari kaldirmislar. dis hekimi gelmis herkes muayene olacakmis. buda apar topar kalkinca yatagini toplamaya zamani olmamis.
yani bu heriflere ne desen bos, kafasina koydu, komutanlik taslayacak ya öyle oldu iste. bu yüzden sinirim bozuk.

bende birazdan ciftlige gidicem. orada anaokulu cocuklari ile mangal keyfi yapicaz...

hey allahım bu komutanlardan çekeceğimiz var heeeee....oda uyuyur bugün yatağında çarşı izni yoksa hafta sonu çünkü bugün eğitim v.s olmaz canım...
ohhh hadi bakalım size afiyet olsun....

askerlikte mantık yok die bosuna demiolr guzlm

tamam cnm bekleyeyim akşama kadarrr ama hata bende aşkım kızacak bana uyuz oluyor telleri açmadığım zaman =) bugün doğubeyazıta geçecekti...

tünaydın asker gülleri....
bugün kendimden nefret ettimmmmmmmmmmmmmmmmmmm öyle derin uyumuşum ki cep telefonumun sesine bile uyanamamışım aşkım aramışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş uyuz oldummmmmmmmm açamadım telefonuuuuu tam açtım kapandıııııııııı bir dahada aramadı offfff offfffffffffffffffff salak kafam o kadar uyuyursan olacağı o

cnmm aynı şey bnada ilk aradığı gün oluştu dşünsene ilk dfa arıyo we bn duymamştm sinirlerm boşaldı ağlamaya bşlamıştm hemen snra aradm hemn tesadf ordaymşş açtı telefonu knuşmuştk üzülmee arar yne :(((

ayrıca bi gecede kaç sayfa ilerlemişsnz yne okuyamadm geçmişi :(

Hoşgeldiniz kızlarr. Aman Tutim yaa üzüldüm bak şimdii. Neyse gene arar o seni merak etme, birazdan arar hatta. Miracle'm sen gittikten sonrada coşturduk burda. Guerillacım, ben aşkımı asker kıyafetiyle görünce çok duygulanmıştım, başka bi heyecan o. Sonuçta sivil takılsalar bile askerler şuan kamuflaj havaya sokuyor tabii kaydirigubbakcemile3 gerçekten askerde mantık yok, adamların duyguları şırıngayla çekilmiş gibi, hiçbirşey umurlarında değil. Çağlacım bugünü çok güzel geçirirsin artık askerinide gördün ooohh.

cnmm aynı şey bnada ilk aradığı gün oluştu dşünsene ilk dfa arıyo we bn duymamştm sinirlerm boşaldı ağlamaya bşlamıştm hemen snra aradm hemn tesadf ordaymşş açtı telefonu knuşmuştk üzülmee arar yne :(((

sorma canım ya bende geri aradım sanırım ankesörlü dışardan aranmıyor acaip sesler çıkıyordu kendi kendime sövdüm birde saat 10:27 de aramış şu saat oldu hala aramadı inşallah arar akşama kadar...:gitme:

perim merhaba canım sorma ya başıma geleni aramış adam benim bir taraflarımda pireler üşüşüyordu inşallah canım ararda merakım gider ne yaptı ne etti çok merak ediyorum...

Hoşgeldin canım. Gerçekten aradığında açamayınca kötü oluyor insan ama insanlık hali oluyor zaman zaman. Şansına ordaymış hemen konuşmuşsun. Tutimide aricak birazdan biliyorum ben. Oooo dün ne kaynattık bilsennn kaydirigubbakcemile3

yok hayatm aranıyoo normalde bn aradıgımda açıyolar askerler ama hiç onu tanıyana rastlamadmm hem bağırıyolar duyan yok knuşamıyorz :( ama bidha olursa aynı şey ara yine normalde aranıyo ankesörlüde

Hoşgeldin canım. Gerçekten aradığında açamayınca kötü oluyor insan ama insanlık hali oluyor zaman zaman. Şansına ordaymış hemen konuşmuşsun. Tutimide aricak birazdan biliyorum ben. Oooo dün ne kaynattık bilsennn kaydirigubbakcemile3

bellii baya bişeyler knuşulmşş offf offf aşkımla dğru düzgn knuşamıyorm sizle knuşamıyorm :q
telefon sokamıyo sürekli arama yapıyolarmş çıldırcm :(

Back