- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #1.041
selam kizlaaaaarrrr :))) fındık fıstığınız geldi :)))
gerçi çok duramiyacagimçok isim var..arkadaşımın nisani var bir sürü yapılacak is var :))) ay darısı bizlerin basına inşallah :))) size bı merhaba demeden geçemedim :)))) neyse canlarım artık sonra konuşuruz :) öpüyorum çok çok çok
selam kizlar, cagLo sevindim canim ne güzel kamerada görüstünüz :)) ama ben asker uniformasiyla görmenin hevesini anlayamadim :)))
ben sahsen, o bilindik askeriye tipi kiyafeti giymedigi icin cok mutluyum. kahverengi ve bej tonlarinda tisört ve pantolon giyiyorlar. bu askerde oldugu gercegini biraz durduruyor bende :))
dün gece sevgilimin gece 12-4 nöbeti vardi. nöbetten sonra saat 9a kadar uyuyabiliyorlarmis. saat 8de bunu apar topar arakdaslari kaldirmislar. dis hekimi gelmis herkes muayene olacakmis. buda apar topar kalkinca yatagini toplamaya zamani olmamis.
komutani da birtek sevgilimin carsi iznini iptal etmis.
yani bu heriflere ne desen bos, kafasina koydu, komutanlik taslayacak ya öyle oldu iste. bu yüzden sinirim bozuk.
bende birazdan ciftlige gidicem. orada anaokulu cocuklari ile mangal keyfi yapicaz...
size de iyi bir gün diliyorum :)
selam kizlar, cagLo sevindim canim ne güzel kamerada görüstünüz :)) ama ben asker uniformasiyla görmenin hevesini anlayamadim :)))
ben sahsen, o bilindik askeriye tipi kiyafeti giymedigi icin cok mutluyum. kahverengi ve bej tonlarinda tisört ve pantolon giyiyorlar. bu askerde oldugu gercegini biraz durduruyor bende :))
dün gece sevgilimin gece 12-4 nöbeti vardi. nöbetten sonra saat 9a kadar uyuyabiliyorlarmis. saat 8de bunu apar topar arakdaslari kaldirmislar. dis hekimi gelmis herkes muayene olacakmis. buda apar topar kalkinca yatagini toplamaya zamani olmamis.
komutani da birtek sevgilimin carsi iznini iptal etmis.
yani bu heriflere ne desen bos, kafasina koydu, komutanlik taslayacak ya öyle oldu iste. bu yüzden sinirim bozuk.
bende birazdan ciftlige gidicem. orada anaokulu cocuklari ile mangal keyfi yapicaz...
size de iyi bir gün diliyorum :)
tuticim dur hemen sinire bağlama,arar gene
tünaydın asker gülleri....
bugün kendimden nefret ettimmmmmmmmmmmmmmmmmmm öyle derin uyumuşum ki cep telefonumun sesine bile uyanamamışım aşkım aramışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş uyuz oldummmmmmmmm açamadım telefonuuuuu tam açtım kapandıııııııııı bir dahada aramadı offfff offfffffffffffffffff salak kafam o kadar uyuyursan olacağı o
cnmm aynı şey bnada ilk aradığı gün oluştu dşünsene ilk dfa arıyo we bn duymamştm sinirlerm boşaldı ağlamaya bşlamıştm hemen snra aradm hemn tesadf ordaymşş açtı telefonu knuşmuştk üzülmee arar yne((
ayrıca bi gecede kaç sayfa ilerlemişsnz yne okuyamadm geçmişi
cnmm aynı şey bnada ilk aradığı gün oluştu dşünsene ilk dfa arıyo we bn duymamştm sinirlerm boşaldı ağlamaya bşlamıştm hemen snra aradm hemn tesadf ordaymşş açtı telefonu knuşmuştk üzülmee arar yne((
ayrıca bi gecede kaç sayfa ilerlemişsnz yne okuyamadm geçmişi
Hoşgeldin canım. Gerçekten aradığında açamayınca kötü oluyor insan ama insanlık hali oluyor zaman zaman. Şansına ordaymış hemen konuşmuşsun. Tutimide aricak birazdan biliyorum ben. Oooo dün ne kaynattık bilsennn kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?