335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Gözlerim doldu inanamadım okurken, aynı şeyi askerimde bana yaptı. Bende hayatta ağlayamamm çok benziyoruz seninlee.. O gittikten sonra ağladım.. Aynen yapma aşkım lütfen dedim. Dokunma sakın öpücem dedi... Nası öptü içine çeke çeke yaa ölürüm kurban olurum onaaaaaaaa.. Allahtan yeni pedikür yaptırmıştımm kaydirigubbakcemile3 Ay bi gülüyor bi ağlıyorum kafayı yedim iyicee hahhaha kaydirigubbakcemile Bende onun ayaklarını öptüm tutimm.. Yazık postal yara yapmıştı öptüm yumuşacık ayaklarını erkeğimin canım benim yaaa...

tutiimmmm ne güzel bir an o öleeee maşallah mutluluğunuzabu arada tel olayı bende de öle radyasyondan bi hoş olcem yakında:roflol: yuppii listemiz olmşşşş:dance:

amin canım cümlemizi...:Saruboceq:.
radyasyon aaahahaha allah muhafaza walla dikkat etmek lazım heeee
yok gece kuşum geçici liste o daha afili bişey yapacam listede olmayan arkadaşlar var yerlerini bilmediğimiz onlarıda eklicem....

Sorma tutim gerçekten Kastamonudan kurtulduk ya.. Nerdeyse Doğuya gittiğine sevindim yani... Elim yüreğimde ama en azından daha rahatlar ya... Neler anlattı geldiğinde offff. Allah gidenlerin yardımcısı olsun

wallahi canım benziyoruz galiba seninle ...haha pedikür mü wallahi allahtan benimkide pedikürlüydü bende aşkımın ayağından hiç tiksinmiyorum ya normalde başkalarının ayağından hep tiksinirim ama aşkımın ayağından hiç tiksinmiyorum ya aşk işte :asigim: ah ahhhhh

o postallar yok mu ah ahhhhhhhhh arada pudra sürsün canım ayaklarına benimki biraz kokoştur kremleri,pudrası,göz altı kremi eksik olmaz gitmedn önce eczane eczane göz altı kremi aradık benimkine bioderma nın dedim beni bile geçtin seni hayatta geçemem kozmetik canavarı diyor banasempatiksalakcinni

Sorma tutim gerçekten Kastamonudan kurtulduk ya.. Nerdeyse Doğuya gittiğine sevindim yani... Elim yüreğimde ama en azından daha rahatlar ya... Neler anlattı geldiğinde offff. Allah gidenlerin yardımcısı olsun

evet cnm banada anlattı bişeyler birkaç asker sanırım 30 a yakın asker kastamonuda kalmış bizimkileri uğurlarken çok şanslısınız burdan kurtuldunuz demişler keşke bizde doğuya gitseydik demişler ...ama bence orda kalan askerler rahattır şimdi 2500 asker dağıtıldı hep nasılsa onlrıda komutanlar salmışlardır eğitimler bitince yatış yapıyorlardır kesin...

Son düzenleme:

Amann bizimkilerde benziyor o zaman tutimm. Benimkide pek bakımlıdırrr neler aldık gitmedenn. Tabii pedikürümü frenchlerimi yeni yaptırmıştımm aşkımın en sevdiğiii :kedi: Yerim ayaklarını diyip durdu zatennn. Ya benim sevgilimin ayaklarıda pamuk gibi nasıl güzel ali ayağı varyaa bi tanecik sertlik yok yaa pamugum beniimm uuff olsada yisemmmaklinialirimsmile cokacimcoook

Evet rahatlamışlardır kastamonudakiler insan fazlası gidince. Ya tutim ben seni yemin töreninde görmüş olabilir miyim ?? Sarışın uzun saçlı bi kız gördüm ben çok hoştun, çok güzel giyinmiştin sandalyede oturuyordun yanında bi bayan vardı ? Olabilir mi ? Çünkü 1 tane düzgün kız gördüğümü hatılıyorum yemin töreninde kaydirigubbakcemile3 Hatta eğer oysan askerlerimizi nizamiyenin orda beklerken göz göze geldik seninle. Bende esmerim beyaz gömleğim vardı. Sende çok güzel giyinmiştin eğer oysan ay çatladım şuan meraktan kaydirigubbakcemile3

hahah perim karnınmı açıktı yoksammm
benimkide sauna hastasııı saunasız yapamıyorrrrrr gelmiş bana diyorki aşkım internetten baksana doğu beyazıtta sauna varmı adresini al diyor dedim icene şaşırdın sen sana tuz gölünün adresini vereyim git orda tuzlan dedim her şeye verecek bir cevabın var diyor

abowwwwwwwwwwwwwwwwww eğer üstümde elbise varsa benimdir yanımda bayan wardı doğru annem olur kendileri =)))) nizamiyenin ordamıııı abowwwww ben nizamiyenin orda aşkımı bekliyordum aşkımın annesi,annem ve aşkımın babası vardı yanımda....

Bende şeref tribününün yanındaydmm bende aşkımın babasıyla oturuodumm ayyy bilemedimm yaaa çok merak ettmmm özeline baahhh

Şakaaa gibiii evet tutiimm vallahi sensiinnn !!!! Yıldız gbi parlıyodun yemin törenindeee dip dibe geldik bi araaaa çok hoşsun canım benimmm. çok şaşırdım şuannn. Seni burda bulacağımı tahmin etmezdimmmmmmm kaydirigubbakcemile3

Tutimm şok şok şoklardayım yaniii. Hem yemin törenine girerken hem çıkarken gördüm senii aynı yerde bekledik askerlerimizi hatta. Şaşırdım gerçekten çoook. Ama yazdığın bazı şeylerden tahmin ettm sen olabiliceğini high quality !!! kaydirigubbakcemile3 O sensinn, tarzını sevdim baby'MmM !!! opuyorumnanaktan

aayyyy şaşkınlıktan yazamadımmm hahaha dünya ne kadar küçük derlerdi inanmazdım
bende şimdi resmine baktım sanki bende seni gördüm ama maaşallah sende esmer bombasınnn yaniii

Son düzenleme:
aayyyy şaşkınlıktan yazamadımmm hahaha dünya ne kadar küçük derlerdi inanmazdım
bende şimdi resmine baktım sanki bende seni gördüm ama maaşallah sende esmer bombasınnn yaniii

Gerçekten dünya küçükkk kaydirigubbakcemile3 bende çok şaşırdım tutim valla. Ya gördün illaki göz göze geldik biyerde ikimizde buraya nerden düştük der gibi bakıoduk hatta Saol canm benm senin gözlerinin güzelliği o :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…