- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
aklıma ne geldi geçen ben aşkımın ablasına yemeğe davetliydim salonda oturuyorduk benimkiyle birde ablasının ufak oğlu var çok sevimli bişey onunla oyun oynuyorum benimde ayaklarım koltukta sallanıyor benimki geldi ayaklarımı öptü dedim napiyorsun ayağımı öpüyorsun şaşırdınmı dedim diyorki aşkım askerlik yapmadığın için anlamazsın dedi insanlar sewdiklerinin her noktasını özlüyor biliyormusun dedi nasıl gözlerim doldu warya ama ben çok gururluyumdur erke arkadaşımın yanında fazla ağlamam ağlayacaksam kaçarım göz yaşlarımı göstermem ewe geldim bütün gün ağladım çok kötü oldum yaaa
tutiimmmm ne güzel bir an o öleeee maşallah mutluluğunuzabu arada tel olayı bende de öle radyasyondan bi hoş olcem yakında:roflol: yuppii listemiz olmşşşş:dance:
Gözlerim doldu inanamadım okurken, aynı şeyi askerimde bana yaptı. Bende hayatta ağlayamamm çok benziyoruz seninlee.. O gittikten sonra ağladım.. Aynen yapma aşkım lütfen dedim. Dokunma sakın öpücem dedi... Nası öptü içine çeke çeke yaa ölürüm kurban olurum onaaaaaaaa.. Allahtan yeni pedikür yaptırmıştımm kaydirigubbakcemile3 Ay bi gülüyor bi ağlıyorum kafayı yedim iyicee hahhaha kaydirigubbakcemile Bende onun ayaklarını öptüm tutimm.. Yazık postal yara yapmıştı öptüm yumuşacık ayaklarını erkeğimin canım benim yaaa...
Sorma tutim gerçekten Kastamonudan kurtulduk ya.. Nerdeyse Doğuya gittiğine sevindim yani... Elim yüreğimde ama en azından daha rahatlar ya... Neler anlattı geldiğinde offff. Allah gidenlerin yardımcısı olsun
wallahi canım benziyoruz galiba seninle ...haha pedikür mü wallahi allahtan benimkide pedikürlüydübende aşkımın ayağından hiç tiksinmiyorum ya normalde başkalarının ayağından hep tiksinirim ama aşkımın ayağından hiç tiksinmiyorum ya aşk işte :asigim: ah ahhhhh
o postallar yok mu ah ahhhhhhhhh arada pudra sürsün canım ayaklarına benimki biraz kokoştur kremleri,pudrası,göz altı kremi eksik olmaz gitmedn önce eczane eczane göz altı kremi aradık benimkine bioderma nın dedim beni bile geçtin seni hayatta geçemem kozmetik canavarı diyor banasempatiksalakcinni
Evet rahatlamışlardır kastamonudakiler insan fazlası gidince. Ya tutim ben seni yemin töreninde görmüş olabilir miyim ?? Sarışın uzun saçlı bi kız gördüm ben çok hoştun, çok güzel giyinmiştin sandalyede oturuyordun yanında bi bayan vardı ? Olabilir mi ? Çünkü 1 tane düzgün kız gördüğümü hatılıyorum yemin töreninde kaydirigubbakcemile3 Hatta eğer oysan askerlerimizi nizamiyenin orda beklerken göz göze geldik seninle. Bende esmerim beyaz gömleğim vardı. Sende çok güzel giyinmiştin eğer oysan ay çatladım şuan meraktan kaydirigubbakcemile3
Bu arada askerinle de çok yakışıyorsunuz.. Allah sizi birbirinize bağışlasın tutimm bayanssulusmile
aayyyy şaşkınlıktan yazamadımmm hahaha dünya ne kadar küçük derlerdi inanmazdım
bende şimdi resmine baktım sanki bende seni gördüm ama maaşallah sende esmer bombasınnn yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?