335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

doğrudur walla canım kara kara düşünüyordum ben bu kadar kalabalıktan nasıl çkıcaz diye askerimi nasıl tanıyacağım diye

kaydirigubbakcemile3 aynenn nası bi kalabalıktı oo öfffffff. wallahi bende çok şaşkınım hala gülüyorum kendi kendimeee :1shok:

yemin törenine gidemedim ben gitsem belki benn de biriyle karşılaşırdım:roflol:

Evet canım bunun olası olduğunun ispatı işle tutişle ben kaydirigubbakcemile3 Tutiii yemin töreni CD sini aldın mı. Allahaşkına çatladım gülmekten o nasıl bir çekim öyle yaa ?? hahahah Beynim döndü izlerken kör oldumm

gece kuşum senin şu hallerine çok gülüyorum ya karabatak gibi çıkıyon bir anda her yerden hahahahah
demi ya perim o ne kalabalıktı öyleeeeee wıyyyyyyyyyyyyy anneme diyorumki arkamdan gel kaybetme beni bu ordunun içinde güme gitmeyelim dedim bu arada ben askerimi ara ara canım çıktı o gün bölük tabelalarını buldum benimki yok meydanda bir sürü askere sordum hepsinin bölüğü farklı sizin bölük şu tarafta diyor gidiyorum kimse yok en son pes ettim bir asker geldi kimi arıyorsunuz bacım dedi hahaha dedim 4.cü bölük aha dedi bende 4.cü bölükteyim dedi ismini werdim anam dedi arkadaşım o benim dedi saolsun götürdü benimkinin yanına ne maceraydı yaaa ama çok güzel bir gündü....

perim yok anacım almadım ben kendim çektim hahahah her ne kadar yasak olsada çektim işte ama yanımdaki salağın biri koluma çarptı ilk çekerken sarsılıyor ilk başlarda sonra düzeliyor nerden aldın sen cd yi

Sevgilim verdi CDyi dağıtmışlar tutim onlara. Sen bin kat güzel çekmişsindir eminim.. Of evet bişe çektirmediler. Ben arama olur diye çantamı bile sokmadım içeri vakit kaybetmemek için. Keşke alsaymışım 1 tanecik foromuz var yemin töreninden. klava:

hakket ölee çiçeemm yaa eskiden daha iyiydi haftadır çalışmaya başladım sadc h sonu kuşluk edebliyomm:roflol:

hahahahaha kuş kuşum ebabil kuşum bnimmm

canım bende allah ne verdiyse attım çantama komutan hanfendi yasak diyor peki diyom gidiyor çekiyorum benimki vermedi bana cd falan kesin attı bi yere bir sürü resim çekilmiş diyorki birliğin her yerinde resmim var kusucam artık asker resimlerinden diyor

forum takip var ya yukarda ona tıkla en başta online mesj var ona tıklıyosun kim ne yazdı saniye saniye görünüyo:roflol:

heeeeeeeeeeeeee anladımmmmmmmmmmmmmmmmm sempatiksalakcinni

Kızlar ben bi sigara daha içiym yavaştan yatiimm Sabah aşkım arar duymazsam bacaklarımı kırar vallaaaaa :mymeka: öpüyorum siziii çok güzel keyifli bi akşam geçirdikk tutişimle güzel bi tesadüf yaşadıkk. Öpüyorum bebekler kendinize dikkat edinn rüyanızda askerlerinizi görünnn aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…