- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
Canım benim yaşanmışlıkların çokluğuyla doğru orantılı oluyor özlemler haliyle... Telefona bağımlı yaşıyoruz zaten hepimiz, çalarda duymayız diye heryere götürüyoruz haklısın ama çok fazla yıpratmamaya çalış kendini illaki duyarsın canım... İlaçlar bünyeni bozabilir. Oluruna bırak bence.. Düşün gene gelicek, yorganı çekiştiricek, sen kızıcaksın belki öpüşe koklaşa uyicaksınız sonra... Hepsi hepsi olucak.. Bu askerlik beni çok sabırlı bi insana dönüştürdü... KAVUŞMAK İÇİN SABRETMEYİ ÖĞRENMEMİZ GEREK.... olumunekankayizsmileboshayallersmile
ana kucağı değil askerrrrrrrrr ocağı =)
ben sabirsizlikla degil sabirla bekliyorum yarimi=)
sabir konusunda sorun yasamiyorum, ömür boyuda beklerim, yeterki rahat olsun, iyi olsun..
Ayyy Tutişim Liste yapıcak yaşasıınn :asigim: Çok güzel olucakkk... Asker ocağı tabii ana kucağı mıı yarinn dudağı mııı ooofff offfffffff :gitme:bak hüzünlendim işte o kadar laylaylom yapar halay çekersen olacağı bu :mymeka:
askim bu lafi degistirmis=D
yarin kucagi degil asker ocagi diyor=D
O çok sevdiğim bi şarkı Aşkın Nur Yengi'den ondan öyle koca koca yazdım Çağlom.. Tabiikide sabırla bekliyorsun.. Bende hep diyorum sevgilime, beni biyere kapatsınlar karanlık olsun soğuk olsun sıcak olsun pis olsun umrumda değil, ama askerin gelicek desinler. Onun geliceğini biliym çıt çıkarmam beklerim.. Sonuna kadarrr.... olumunekankayizsmile
kizlar kardesim uyandi=)
her gece enistesi ona farkli farkli masallar anlatirdi simdi o yok ben bu görevi üstlendim=)
masal istiyor biricigim=) gecenin bu vakti rüyasinda gördü herhalde=)
ben kaciyorum, sizlerede en iyi uykulari en güzel rüyalari diliyorum=)
yarin görüsmek üzere allaha emanet olun=)
@ Tuti
@ Perisoko
@ Geveze
sağolun.... hepimiz askerlerimizi görelim rüyamızdaa... çok öptümm sizi .. iyi gecelerrrr... olumunekankayizsmile
bende 7/24 cep telefonumla geziyorum ewin içinde heee birde ev telefonuda sürekli yanımda ilk cepten arıyor aşkım ewdemisin diyor ewdeyim diyorum hemen ewi arıyor cepten çok gidiyor ya kontur ankesörlüden tasarruf yapıyoruz hahaha
kaç kez wc deyken aradı beni diyor niye sesin yankı yapıyorlaboratuvardayım diyorum anlıyor hahahahaha
kizlar kardesim uyandi=)
her gece enistesi ona farkli farkli masallar anlatirdi simdi o yok ben bu görevi üstlendim=)
masal istiyor biricigim=) gecenin bu vakti rüyasinda gördü herhalde=)
ben kaciyorum, sizlerede en iyi uykulari en güzel rüyalari diliyorum=)
yarin görüsmek üzere allaha emanet olun=)
Tutim bu gece ne çok misafir ağırladık maşallahhhhh, yoruldum anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?