335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ben sabirsizlikla degil sabirla bekliyorum yarimi=)
sabir konusunda sorun yasamiyorum, ömür boyuda beklerim, yeterki rahat olsun, iyi olsun..

bende 7/24 cep telefonumla geziyorum ewin içinde heee birde ev telefonuda sürekli yanımda ilk cepten arıyor aşkım ewdemisin diyor ewdeyim diyorum hemen ewi arıyor cepten çok gidiyor ya kontur ankesörlüden tasarruf yapıyoruz hahaha
kaç kez wc deyken aradı beni diyor niye sesin yankı yapıyor laboratuvardayım diyorum anlıyor hahahahaha

Ayyy Tutişim Liste yapıcak yaşasıınn :asigim: Çok güzel olucakkk... Asker ocağı tabii ana kucağı mıı yarinn dudağı mııı ooofff offfffffff :gitme:bak hüzünlendim işte o kadar laylaylom yapar halay çekersen olacağı bu :mymeka:

yarın aşkım aradığında bu şarkıyı söylicem
ağrı dağı eteğindeeeeeeeeeeeeeeeeeee uçan güvercin olsammmmmmmmmmmmm ağrı dağı eteğindeeeeeeeeeeee eeeehaaaaeyyyyyyyyyy uçan güvercin olsam türkü olsam dillerde cano canooooooooooo diyar diyar dolansammmmmmm

Son düzenleme:
ben sabirsizlikla degil sabirla bekliyorum yarimi=)
sabir konusunda sorun yasamiyorum, ömür boyuda beklerim, yeterki rahat olsun, iyi olsun..

O çok sevdiğim bi şarkı Aşkın Nur Yengi'den ondan öyle koca koca yazdım Çağlom.. Tabiikide sabırla bekliyorsun.. Bende hep diyorum sevgilime, beni biyere kapatsınlar karanlık olsun soğuk olsun sıcak olsun pis olsun umrumda değil, ama askerin gelicek desinler. Onun geliceğini biliym çıt çıkarmam beklerim.. Sonuna kadarrr.... olumunekankayizsmile

hüzün yok hüzün yokkkkkkkyasakkelime

askim bu lafi degistirmis=D
yarin kucagi degil asker ocagi diyor=D

enişte ya hahahahha:lepi:

kizlar kardesim uyandi=)
her gece enistesi ona farkli farkli masallar anlatirdi simdi o yok ben bu görevi üstlendim=)
masal istiyor biricigim=) gecenin bu vakti rüyasinda gördü herhalde=)
ben kaciyorum, sizlerede en iyi uykulari en güzel rüyalari diliyorum=)
yarin görüsmek üzere allaha emanet olun=)

@ Tuti
@ Perisoko
@ Geveze
@ Caglo

sağolun.... hepimiz askerlerimizi görelim rüyamızdaa... çok öptümm sizi .. iyi gecelerrrr... olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

aynen canim, cok güzel demissin=)
hepimiz kavusacaz askerlerimize, az kaldi =)

oy yerim o ufaklığı bennnn tamam cnm iyi geceler allah rahatlık versin askerini gör rüyanda canımmm sende görüşürüz canımmmopuyorumnanaktan

@ Tuti
@ Perisoko
@ Geveze

sağolun.... hepimiz askerlerimizi görelim rüyamızdaa... çok öptümm sizi .. iyi gecelerrrr... olumunekankayizsmile

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

hahaha laboratuar mı ? Mikroskobik inceleme de yapıyorum de ama tamam mı tutiş kaydirigubbakcemile3 koptummmm. Evet yaa bnmkide Kastamonuda kendi bölüğünde telefon kartı kullanma rekoru kırmış Şimdi diyarbakırda dışardan aranan bi telefon var ben arıyorum aşkımı gitmiyor kartı. Katamonuda gidenlerin telafisini yapıyoruz kaydirigubbakcemile3 Ayyy hemen yarın olsada sesini duysam yaa özledim çokkkkkkkkkkkkk :sinifsinif:

Oyy yerim o bızdığıı çok öp yerimeeee... Ne tatlıdır şimdi oo. Hadi size masallı mis kokulu mışıl rüyalar o zaman yarın görüşürüz canımmm :ecrin_bebek:

aklıma ne geldi geçen ben aşkımın ablasına yemeğe davetliydim salonda oturuyorduk benimkiyle birde ablasının ufak oğlu var çok sevimli bişey onunla oyun oynuyorum benimde ayaklarım koltukta sallanıyor benimki geldi ayaklarımı öptü dedim napiyorsun ayağımı öpüyorsun şaşırdınmı dedim diyorki aşkım askerlik yapmadığın için anlamazsın dedi insanlar sewdiklerinin her noktasını özlüyor biliyormusun dedi nasıl gözlerim doldu warya ama ben çok gururluyumdur erke arkadaşımın yanında fazla ağlamam ağlayacaksam kaçarım göz yaşlarımı göstermem ewe geldim bütün gün ağladım çok kötü oldum yaaa

tutiimmmm ne güzel bir an o öleeee maşallah mutluluğunuzabu arada tel olayı bende de öle radyasyondan bi hoş olcem yakında:roflol: yuppii listemiz olmşşşş:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…