- Konu Sahibi Alice in Wonderland
aklıma ne geldi geçen ben aşkımın ablasına yemeğe davetliydim salonda oturuyorduk benimkiyle birde ablasının ufak oğlu var çok sevimli bişey onunla oyun oynuyorum benimde ayaklarım koltukta sallanıyor benimki geldi ayaklarımı öptü dedim napiyorsun ayağımı öpüyorsun şaşırdınmı dedim diyorki aşkım askerlik yapmadığın için anlamazsın dedi insanlar sewdiklerinin her noktasını özlüyor biliyormusun dedi nasıl gözlerim doldu warya ama ben çok gururluyumdur erke arkadaşımın yanında fazla ağlamam ağlayacaksam kaçarım göz yaşlarımı göstermem ewe geldim bütün gün ağladım çok kötü oldum yaaa
Gözlerim doldu inanamadım okurken, aynı şeyi askerimde bana yaptı. Bende hayatta ağlayamamm çok benziyoruz seninlee.. O gittikten sonra ağladım.. Aynen yapma aşkım lütfen dedim. Dokunma sakın öpücem dedi... Nası öptü içine çeke çeke yaa ölürüm kurban olurum onaaaaaaaa.. Allahtan yeni pedikür yaptırmıştımm kaydirigubbakcemile3 Ay bi gülüyor bi ağlıyorum kafayı yedim iyicee hahhaha kaydirigubbakcemile Bende onun ayaklarını öptüm tutimm.. Yazık postal yara yapmıştı öptüm yumuşacık ayaklarını erkeğimin canım benim yaaa...