335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Red Wine'ım hayırlı nöbetleri olsun inşallaahhh. Ayy ne romantikk seni düşünüyordur şimdiii. Gece 23 01 nöbeti aklı sendee :asigim:

boshayallersmile ee o zaman hep nöbet tutabilir , itiraz etmem kaydirigubbakcemile3

Ya gece nöbet tuttuktan sonra gelip yatıp sabah yine erkenden kalkıyorlar ya ben en çok ona üzülüyorum mesela aşkım 3-5 gece nöbeti tutuyor gelip yatıyor yarım saat sonra kalkıyor kıyamam yaa:çok üzgünüm:

@ Red Wine- Şafak kaçta askerim ? Ekmeğim, suyum, helalim... Sen nöbette dururken ben seni beklerim, yollarını gözlerim... :asigim:

Uf haklısın canım çok zor gerçekten yaa.. Dayanın askerlerimiz biticek. Sabredinn turkbayragi

bizim nöbetler daha baslamadi, ben böyle bile uyuyamiyorum sabaha kadar.. birde o nöbette olursa hic uyumam gecer bende kapimin önünde nöbet tutarim artik=)

ayy türküleri seviyorum yaaa, duygularimi ifade edecek baska birsey yokdur onlardan baska..

@ Red Wine- Şafak kaçta askerim ? Ekmeğim, suyum, helalim... Sen nöbette dururken ben seni beklerim, yollarını gözlerim... :asigim:

valla kızlar geçen gece 3-5 gece nöbetindeydi aşkım. inanır mısınız bende uyandım 2:30'ta falan ve uyuyamadım bi daha , sonrada sabah işe gittim.şaşırdım kendime vallaa benneyaptımki

Bizim usta birliğine gideli baya oldu,nöbete başlayalı da o geceleri askerde nöbet tutuyor ben evde gece uyuyamıyorum yaa:bbo:

diyarbakır 2 oldu
gecekuşu-perisoko=DİYARBAKIR
caglo=SİVAS
tuti:AĞRI-DOĞUBEYAZIT
geveze:ÇANAKKALE
red_wine:KAYSERİ

diğer kızlar sizinkiler nerdeydi liste yapayımda bulunsun...

Son düzenleme:
@geveze Evet canm çok az kaldı plakalaraaa, plakalardan sonrası yokuşaşağı iniyormuşşş hihoyyyt @ Çaglocum askerlerimiz sayesinde bizde gerçek hayatta askerlik yapmanın şafak saymanın ne demek olduğunu anlıyoruz zaten. Bizimde nöbetler haftaya atışlardan sonra başlicak bakalım biz napıcaz. Benide uyku tutmazki o ayaktayken bende üşüme bende ayakta kalmak isterim... senağlama

kizlar ben uyku ilaci felan almayi düsündüm bugün ciddi ciddi..
inanilmaz uyku sorunu yasiyorum cünkü..
askim sabah uyandiginda ariyor mutlaka saat 5bucuk 6 arasi ve ben o saate kadar uyuyamiyorum..
sürekli aklimda acaba ben uyurken ararda duymazsam düsüncesi oldugu icin..
arkadasim var eczaci bitkilsel uyku suruplari varmis alsammi diye sasstim=/

nöbet mevsimi alt devre gelince biter kızlar torunlar bir gelse ah ahhhhhhhhhhh bizimkiler dede olucak hahaha çok komik yaaa...337 devre e gelin artık daaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…