- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
benimki de diyabakır daaaaa:uhm:
AAAAAA Benimki İl Jandarmada canım seninki nerdee ??
seninde neşen bol olsun canım. burada toplanıp destek alınca, daha bi iyi oluyor insan. paylaştıkça neşeleniyor. .. hepinizin sayesinde....
Red Wine'ım hayırlı nöbetleri olsun inşallaahhh. Ayy ne romantikk seni düşünüyordur şimdiii. Gece 23 01 nöbeti aklı sendee :asigim:
Bu arada kızlar askerliğin 3 te 1 ini yedik hayırlı olsundelikafadulden:lepi:Şafak 104turkbayragi
boshayallersmile ee o zaman hep nöbet tutabilir , itiraz etmem kaydirigubbakcemile3
Ya gece nöbet tuttuktan sonra gelip yatıp sabah yine erkenden kalkıyorlar ya ben en çok ona üzülüyorum mesela aşkım 3-5 gece nöbeti tutuyor gelip yatıyor yarım saat sonra kalkıyor kıyamam yaa:çok üzgünüm:
Ayyy yedik mi hakkatenn ?? Çok heyecanlı yaa cokacimcoook kalan 2'yide yizcez hapur hupurrr cokacimcoook
Ya gece nöbet tuttuktan sonra gelip yatıp sabah yine erkenden kalkıyorlar ya ben en çok ona üzülüyorum mesela aşkım 3-5 gece nöbeti tutuyor gelip yatıyor yarım saat sonra kalkıyor kıyamam yaa:çok üzgünüm:
@ Red Wine- Şafak kaçta askerim ? Ekmeğim, suyum, helalim... Sen nöbette dururken ben seni beklerim, yollarını gözlerim... :asigim:
bizim nöbetler daha baslamadi, ben böyle bile uyuyamiyorum sabaha kadar.. birde o nöbette olursa hic uyumam gecer bende kapimin önünde nöbet tutarim artik=)
ayy türküleri seviyorum yaaa, duygularimi ifade edecek baska birsey yokdur onlardan baska..
Bizim usta birliğine gideli baya oldu,nöbete başlayalı da o geceleri askerde nöbet tutuyor ben evdegece uyuyamıyorum yaa:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?