- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
kizlar ben uyku ilaci felan almayi düsündüm bugün ciddi ciddi..
inanilmaz uyku sorunu yasiyorum cünkü..
askim sabah uyandiginda ariyor mutlaka saat 5bucuk 6 arasi ve ben o saate kadar uyuyamiyorum..
sürekli aklimda acaba ben uyurken ararda duymazsam düsüncesi oldugu icin..
arkadasim var eczaci bitkilsel uyku suruplari varmis alsammi diye sasstim=/
diyarbakır 2 oldu
gecekuşu-perisoko=DİYARBAKIR
caglo=SİVAS
tuti:AĞRI-DOĞUBEYAZIT
geveze:ÇANAKKALE
diğer kızlar sizinkiler nerdeydi liste yapayımda bulunsun...
Çağlocum sen neden sıkıyorsun kendini bu kadar ? Bak hastalanırsın Allah korusun canım kendine eziyet etme... Ne gerek var ilaçlara felan.. Bünyeni alt üst edebilir bitkisel olsa bile. Kendini tüketme canım. Düzene girmeye çalış her şekilde. Askerin dönücek ve gene mutlu olucaksınız birlikte. Bu şekilde kendini yıpratmamalısın. O kdar büyütme gözünde herkes yapıyor bunu, senin askerinde en güzel şekilde tamamlayıp gelicek inşallah. Her Türk evladının yapmak zorunda olduğu bişi bu bize de aslanlar gibi beklemek düşüyor. Döndüğünde yapıcaklarınız hayalini kur, birlikte geçen günlerinizin... Yiyip bitirme kendini gözünü seviym. Sabahtan beri topiği coştiriym die yapmadığım kalmadı hepimiz birbirimize destek olmalıyız. Ararsa duyarsın kendini şartlarsan böyle olmaz ilaçla felan toparlan canım lütfenolumunekankayizsmile
Allahım sizleri korusun, gözetsin... Başımızdan eksik etmesin askerlerimiz. Gururumuzsunuz. Sizleri Çok Seviyoruz... :Saruboceq:
ya canim moral olarak cok iyiyim yani gün icinde hic bir sorun yasamiyorum=)
ama uyuyamiyorum geceleri iste.. yani uykum cok hafif zaten telefon calmadan önce titremeye basliyor ben hemen bakiyorum bile telefona=) ama iste yokluguna alisamadim daha ondan uyuyamiyorum en cokta.. alismisim yastigi yorgani o cekiyor bende öyle yatiyom, gecen yorganla boguluyordum=D
bu arada radyoda sivas türküsü istedim ve bizim türkümüzü caldilar =)
cooooook sever askim bu türküyü daha askerlikten önce bile=) Nurettin Rencber-Sarardim ben Sarardim
Kızlar size doyum olmuyor ama ben artık yatayım, askeriminde nöbeti bitti ya bende yatabilirim boshayallersmile hepinize iyi geceler. kendinize iyi bakın.... bye byee !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?