335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

cep telefonu muhabbetinden bende korkuyorum ama benimki sokcam tel götürcem diyor kafasına koyduysa yapar ama ben çok korkuyorum yakalanacak diye

kiz benimkide sokacam diye götürdü sakladi felan ama sonra teslim etti riske atmamak icin..birak götürsün seninkide karakolda olacak zaten kimse denetleme felan yapmiyor diyor herkeste var diyor.. eger zaten kendisi bakar ortam müsait degilse teslim eder olur biter ama imkan varsa kullansin=)

:kedi: hadı bakalım oyle olsun :kedi:
ay dun gelınlıklere baktım cok guzel seyler vaaaaaaaaaarrrr evlenesım geldı

peki canım ben karışmıyorum zaten takmış kafaya hiç bir güç geri döndüremez onun kararından...bakalım tatlım gitsin görcez benimki sivil hayat gibisi yok diyor birde yeşil renkten nefret ediyor artık hahaha

:kedi: hadı bakalım oyle olsun :kedi:
ay dun gelınlıklere baktım cok guzel seyler vaaaaaaaaaarrrr evlenesım geldı

canım bende bugün bir gelinlik gördüm çok güzeldi inşallah rabbim hepimize nasip eder beyaz gelinliği...

kızlar çok özür dilerim ama çok yorgunum izninizle bn yatıyorum inşalah yarın gce bol bol konuşur muhabbet ederiz zaten aşkım cuma sabah 7.30 da yola çıkıyor artık hep sizinleyim..
allah rahatlık versin hepinize....

Kızlar bana şaka gibi geliyosunuz şu an
daha 1 sene olmadı biz askerlerimizi göndereli 331.dönem aralık 2009 da gönderdik
geldi evlendik üzerine birde 4 ay geçti
Zaman çabuk geçio sadece biraz sabır

Günaydin sanada perisoko ve diger herkese=)
bugün bana dua edin lütfen, birazdan ev bakmaya gidiyorum ve bu evde olmazsa pazartesi üniversitem baslicak ve ben cadirda veya arabamda yatip kalkmak zorunda kalicam=D
aksam görüsürüzzzz canlarr=)

Ay canım yaaa, umarım olur gönlüne göre bir ev guclubacismile güzel haberlerini bekliyoruz akşama opuyorumnanaktan

Cekhu'cum valla çok iyi oldu gelmenn bayanssulusmile şimdiden alıştırma yapmış olursun hazırlarsın kendinii zemuszemus Off bende çok fena hastayımm grip oldumm:bbo:

Cekhu'cum valla çok iyi oldu gelmenn bayanssulusmile şimdiden alıştırma yapmış olursun hazırlarsın kendinii zemuszemus Off bende çok fena hastayımm grip oldumm:bbo:

evet tatlım alıstırma olacak bana da :)
yaaaa ıyılesemedın mı hala ((((
ıctın mı thylol hot?cok ıyı gelıyor o..ben bır cok kez onunla toparlandım vallahı..

evet tatlım alıstırma olacak bana da :)
yaaaa ıyılesemedın mı hala ((((
ıctın mı thylol hot?cok ıyı gelıyor o..ben bır cok kez onunla toparlandım vallahı..

Canım içtim ama öyle bi bünyeye sahibimki bu lanet virüs içime girdikten sonra hiçbişi etki etmiyor. Canım sevgilimde oralardan arayıp mucize karışımların tarifini veriyor iç aklım hep sende diyor. Ne kadar iyiyim dediysemde inanandırmadım olumunekankayizsmile Canım benim yaaa..

merhaba kızlar nasılsınız ???
bugün aşkımın son günü mafoldumben ve yarın benim doğum günüm yarından sonrada yani 2 ekimdede ilk tanışma yıldönümümüz çok tuhaf duygular içindeyim...

@perisoko aynı bende senin gibiyim çok sağlam şifayı kapmışım 2 haftadır halsizim öksürük var bende şimdi geçmiş olsun cnm...

@caglocum inşallah önlüne gör olur herşey tatlım allah işini rast getirsin..

@cekhu canım artık sende bizdensin kaçışın yokk

yazık aklı sende kaldı tabıı :)))))) vicks kullan barı bıraz odanda..hem nefes acar belkı daha rahat edersın..sıcak su dolu bı kaba bır kasık falan vıcks dok,o buharı da bıraz ıcıne cek,sonra bırak odanda o bı sure takılsın oyle..ben bı de bunu cok yaparım :) ozellıkle gece yatarken bas ucuma koyarım nefesımı acar rahat ederım..

yaa gıdıyor mu olsun tatlım yaa buna da sukur dıyecegız artık napalım :Saruboceq: bak askerlıgı bıtsın gelsın bı ondan sonra heeeeeeeeeppp berabersınız ınsallah opuyorumnanaktan

evet tatlım artık sızden oldum vallahı kaydirigubbakcemile5

Canım ya üzüldüm gitmesine ama en azından bikaç gün görüp hasret giderdin. Önceden kutlamaları yapsaydınız bari. Desene yarın burda parti var, doğumgününü kutlicaz hepberaberrr. :dance: Kendini iyi hisset son gününü çook güzel geçir canım unutma az kaldı sadece 107 günn :sm_cool:
Grip salgınmış bu aralar mevsim geçişi olduğu için sana da çok geçmiş olsun tatlım inşallah düzeliriz acilen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…