- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
cep telefonu muhabbetinden bende korkuyorum ama benimki sokcam tel götürcem diyor kafasına koyduysa yapar ama ben çok korkuyorum yakalanacak diye
disko cezasi nedir ya=)
konu askerlik olmazsa güzel birsey gibi gelir kulaga=)
okudum caglom ama çok üzüldüm çok üzücü şeyler olmuş :gitme:
cuma gidiyor tatlım
kayıplara karıştım balımopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan aynen öyle oluyor tatlım
sarhoş oldum aşkından desem
hahahahah töpeeeeeeeeeee walla gezdik tozduk yedik içtik tatlım evlilik planı yaptık
cezaevıymısbende ılk duydugumda ıyı bır sey sanmıstım sonra da dedım uleyn madem cezaevı gıbı bır sey ne alaka dısko dıye kımse cevap veremedı kafamçokkarıştı
enteresanmisss=)
kiz benimkide sokacam diye götürdü sakladi felan ama sonra teslim etti riske atmamak icin..birak götürsün seninkide karakolda olacak zaten kimse denetleme felan yapmiyor diyor herkeste var diyor.. eger zaten kendisi bakar ortam müsait degilse teslim eder olur biter ama imkan varsa kullansin=)
:kedi: hadı bakalım oyle olsun :kedi:
ay dun gelınlıklere baktım cok guzel seyler vaaaaaaaaaarrrr evlenesım geldı
Kızlar bana şaka gibi geliyosunuz şu an
daha 1 sene olmadı biz askerlerimizi göndereli 331.dönem aralık 2009 da gönderdik
geldi evlendik üzerine birde 4 ay geçti
Zaman çabuk geçio sadece biraz sabır
Günaydin sanada perisoko ve diger herkese=)
bugün bana dua edin lütfen, birazdan ev bakmaya gidiyorum ve bu evde olmazsa pazartesi üniversitem baslicak ve ben cadirda veya arabamda yatip kalkmak zorunda kalicam=D
aksam görüsürüzzzz canlarr=)
Cekhu'cum valla çok iyi oldu gelmenn bayanssulusmile şimdiden alıştırma yapmış olursun hazırlarsın kendinii zemuszemus Off bende çok fena hastayımm grip oldumm:bbo:
evet tatlım alıstırma olacak bana da :)
yaaaa ıyılesemedın mı hala((((
ıctın mı thylol hot?cok ıyı gelıyor o..ben bır cok kez onunla toparlandım vallahı..
Canım içtim ama öyle bi bünyeye sahibimki bu lanet virüs içime girdikten sonra hiçbişi etki etmiyor. Canım sevgilimde oralardan arayıp mucize karışımların tarifini veriyor iç aklım hep sende diyor. Ne kadar iyiyim dediysemde inanandırmadımolumunekankayizsmile Canım benim yaaa..
merhaba kızlar nasılsınız ???
bugün aşkımın son günü mafoldumben ve yarın benim doğum günüm yarından sonrada yani 2 ekimdede ilk tanışma yıldönümümüz çok tuhaf duygular içindeyim...
@perisoko aynı bende senin gibiyim çok sağlam şifayı kapmışım 2 haftadır halsizim öksürük var bende şimdi geçmiş olsun cnm...
@caglocum inşallah önlüne gör olur herşey tatlım allah işini rast getirsin..
@cekhu canım artık sende bizdensin kaçışın yokk
merhaba kızlar nasılsınız ???
bugün aşkımın son günü mafoldumben ve yarın benim doğum günüm yarından sonrada yani 2 ekimdede ilk tanışma yıldönümümüz çok tuhaf duygular içindeyim...
@perisoko aynı bende senin gibiyim çok sağlam şifayı kapmışım 2 haftadır halsizim öksürük var bende şimdi geçmiş olsun cnm...
@caglocum inşallah önlüne gör olur herşey tatlım allah işini rast getirsin..
@cekhu canım artık sende bizdensin kaçışın yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?