- Konu Sahibi Alice in Wonderland
sinirlerim cok bozuk yine tartistik. bugun kendimi iyi hissetmiyorum
(((((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinirlerim cok bozuk yine tartistik. bugun kendimi iyi hissetmiyorum(((((
ya ben benımkının gıttıgı alayın tlfnunu nerden bulcm yaa ooffff
sinirlerim cok bozuk yine tartistik. bugun kendimi iyi hissetmiyorum(((((
kizlar iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkür ederim ama ne yazikki halledemedim ev isini hala=(
bu umrumda degil pek aslinda askim aramadi bütün gün icim icimi yiyor suan=(
sabah 9bucukta aradi 5dakika konustuk ve komutan kisa dönemler toplansin demis diye kapatti ararim seni dedi haber yok o saatten beri=(
offf delirecek gibiyim=(
yazık aklı sende kaldı tabıı :)))))) vicks kullan barı bıraz odanda..hem nefes acar belkı daha rahat edersın..sıcak su dolu bı kaba bır kasık falan vıcks dok,o buharı da bıraz ıcıne cek,sonra bırak odanda o bı sure takılsın oyle..ben bı de bunu cok yaparım :) ozellıkle gece yatarken bas ucuma koyarım nefesımı acar rahat ederım..
yaa gıdıyor muolsun tatlım yaa buna da sukur dıyecegız artık napalım :Saruboceq: bak askerlıgı bıtsın gelsın bı ondan sonra heeeeeeeeeppp berabersınız ınsallah opuyorumnanaktan
evet tatlım artık sızden oldum vallahı kaydirigubbakcemile5
Canım ya üzüldüm gitmesine ama en azından bikaç gün görüp hasret giderdin. Önceden kutlamaları yapsaydınız bari. Desene yarın burda parti var, doğumgününü kutlicaz hepberaberrr. :dance: Kendini iyi hisset son gününü çook güzel geçir canım unutma az kaldı sadece 107 günn :sm_cool:
Grip salgınmış bu aralar mevsim geçişi olduğu için sana da çok geçmiş olsun tatlım inşallah düzeliriz acilen ...![]()
tuticim sen ii ol mutlu ol da askerinle biz seni de özler seni de bekleriz burda tatlım)
Çok güzel bir söz ama Tuti'cim bende çok sık kullanırım o kelimeyi.. Herşey güzel olucakk hepimiz içinnn zemuszemus
Tuticim benimde gözlerim doldu inan... senağlama Çok zor bu kavuşup ayrılmalar... Ama ne güzel görüştünüz bak, sevgi depoladınız bu sizi 107 güncük daha idare ederrrr opuyorumnanaktan sonra hiiçç ayrılmak yok zatenn.. O günleri düşünüp mutlu olmaya çalış canım. Bende pazartesi günü senin gibiydim şimdi daha iyiyim... Sürekli hayaller kuruyorum. Döneceği günü bekliyorum. Bu ayrılık eninde sonunda olucaktı şimdi olup biticek 3te 1i bitti bile.. Çok az kaldı. Şunu düşünüp şükret ki koskoca dünyada onlar gibi mükemmel sevgililere sahibiz ve onlar bize bu gururlu bekleyişi yaşatanlar.. Çok şanslıyız biz.. opuyorumnanaktan