335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

yapmayın bebişiiiiiimmmm boyleeeeeeee bakın benımkı askere gıttıgınde hepınız benı cekıceksınız haaaaaaa ona gore aklinialirimsmile

Canım sevgilinin askere gitmesi demek bizimkilerin şafağının neredeyse biteceği anlamına geliyor o yüzden inşallah bir an önce sağ salim gider sevgilinturkbayragi.Biz senle 35 gün daha şafak sayıp bitireceğiz inşallahhh senin sevgilinde mayısta bitirecek şafağı turkbayragi

yapmayın bebişiiiiiimmmm boyleeeeeeee bakın benımkı askere gıttıgınde hepınız benı cekıceksınız haaaaaaa ona gore aklinialirimsmile

Canım benimmm ne demek çekmekk. Dert ortağı olucaazz kaydirigubbakcemile5 Daha tecrübeli asker bekleyenler olarakkk üzüntüne ortak olucazz. :kedi: Sende Aralığa kadar gününü gün et askerinlee, tartışmadan uzak dur. Bol bol sarıl öpp opuyorumnanaktan

aa sürekli okuyordum yazmıcam dedim aama dayanamadım e be insaf artık.7 yıldır beraberiz ve artık yaza evlenices daha ne kadar uzasın bu evlilik. hayatımızı erteleye erteleye umutlarımız birer birer yitip gidiyor.askerlik bir yandan kpss bir yandan 3 yıldır tayinimin çıkmaması bir yandan bence yeter artık nokta koyalım herkes kendi topiğinde muhabbet etsin gülen gülün ağlayan ağlasın yeter.
en önemlisi de şu ki her şeyin hayırlısı olsun...

Bende bilmiyorum bu kısmını. 333 - 335 - 337 ????:uhm:

tek sayı sanırım bızımkıler tatlım CADIARZU

olsun daha taze gıtmıs olcak benımkı sıze aglıycam bende :a015: sızde tezkereyı aldıgınızda neler yaptınızını anlatırsınız artık delikafadulden

aaah canım benım aynen o moddayız opuyorumnanaktan ben sımdıden alttan almalara basladım delikafadulden

Kızlar iki haneli rakamlara çok az kaldı yaazemuszemus valla bi gelse şu ocak bizde kavuşsak hayırlısıyla sevdiklerimize:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…