- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
yapmayın bebişiiiiiimmmm boyleeeeeeee bakın benımkı askere gıttıgınde hepınız benı cekıceksınız haaaaaaa ona gore aklinialirimsmile
yapmayın bebişiiiiiimmmm boyleeeeeeee bakın benımkı askere gıttıgınde hepınız benı cekıceksınız haaaaaaa ona gore aklinialirimsmile
kızlarr benımde askım ardahan da
alkisalkisalkisalkisalkisalkis Süper yazmışsın canım kesinlikle öyle sayfalardır bunu anlatmaya çalışıyorum ancak insanların önyargıları ve hırsları geçmiyor maleseflmaz: Biz onlara üzülüyoruz düşüncesiz olan biz oluyoruz. Bence bizde bencil davranalım sevinmemize izin bile vermediler. Herkes kendini belli bir tarihe şartlayıp gitti sonuç olarak kısalması tabiiki sevindirici anca uzaması da üzücü !! Yaşımız çoğundan büyük ve evlenmeyi bekliyoruz askerlerimiz dönünce. boshayallersmile
Bende bilmiyorum bu kısmını.333 - 335 - 337 ????:uhm:
Bende bilmiyorum bu kısmını.333 - 335 - 337 ????:uhm:
Canım sevgilinin askere gitmesi demek bizimkilerin şafağının neredeyse biteceği anlamına geliyoro yüzden inşallah bir an önce sağ salim gider sevgilinturkbayragi.Biz senle 35 gün daha şafak sayıp bitireceğiz inşallahhh senin sevgilinde mayısta bitirecek şafağı turkbayragi
Canım benimmm ne demek çekmekk. Dert ortağı olucaazz kaydirigubbakcemile5 Daha tecrübeli asker bekleyenler olarakkk üzüntüne ortak olucazz. :kedi: Sende Aralığa kadar gününü gün et askerinlee, tartışmadan uzak dur. Bol bol sarıl öpp opuyorumnanaktan
kızlarr benımde askım ardahan da
tuticimm kavuştu askerine gününü gün ediyorr napın kk yı:roflol:
Kızlaaar ben çok gribiimmm. Yaklaşmayın banaaaaaa :sinifsinif:
ayyhh smdı nasıl mutludur ya ayakları yere basmıodur hee onun=)
Kızlaaar ben çok gribiimmm. Yaklaşmayın banaaaaaa :sinifsinif:
çoook geçmiş olsun canımmm,askerini düşün sıcak tutar seni delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?