• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

zemuszemus Teşekkürler bebeklerim güzel dileklerinizi içinnn. Askerim hiç üşütmezdiki benii gitti diye böyle oldu işteee aklinialirimsmile ayy şafakta atmışş 107 Plakalara az kaldı kızlaaar :nazar:

kizlar kizlar ne diyeyim sizlere bilemedim yazilanlari okuyunca..
daha ortada dogru düzgün birsey yokken neydi onca tartisma ya?
allah sabir versin hepimize, sagsaglim kavusmayi nasip etsin bunlari düsünelim bence..
oturup ha bugün 3ay eklencek ha yarin 5ay azalacak hesabi yapmiyalim..
bu askerlik her sekilde bitecek, yipranmiyalim daha fazla=)

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
kizlar kizlar ne diyeyim sizlere bilemedim yazilanlari okuyunca..
daha ortada dogru düzgün birsey yokken neydi onca tartisma ya?
allah sabir versin hepimize, sagsaglim kavusmayi nasip etsin bunlari düsünelim bence..
oturup ha bugün 3ay eklencek ha yarin 5ay azalacak hesabi yapmiyalim..
bu askerlik her sekilde bitecek, yipranmiyalim daha fazla=)

@ red_wine
canimm yazmistin bana unuttum cevap vermeyi, usta birligindede acemilikte oldugu gibi ilk baslarda zor oluyor iletisim.. nisanlimin dedigine göre ama herkeste cep telefonu varmis..kendisi 20kisilik bir karakolda ve birtek onda cep telefonu olmadigi icin zamani olunca ankesörlüden konusabiliyoruz..
seninki cep telefonu götürmemismi?

valla süper olurdu yarın okulda nöbetçiyim öğretmen arkadaşlardan rica eder nöbet değişimi yapr sızxardım bi köşede:roflol:
ya bu araada benim askerim cep sokamadı içeriye birisini yakalamışlar ve askerliğine 10 gün uzatma vermişler korkuyoruz aman sakın skma ankisörden idare ederis diyorum:oklava:

valla süper olurdu yarın okulda nöbetçiyim öğretmen arkadaşlardan rica eder nöbet değişimi yapr sızxardım bi köşede:roflol:
ya bu araada benim askerim cep sokamadı içeriye birisini yakalamışlar ve askerliğine 10 gün uzatma vermişler korkuyoruz aman sakın skma ankisörden idare ederis diyorum:oklava:

yerine göre degisiyor canim ya..dedim ya benim nisanlim gider gitmez teslim etti cep telefonunu nizamiyede.. iceri bi girmiski herkes konusuyor cep telefonundan=) kendimi enayi gibi hissettim dedi ama gerekte yok yani cep telefonuna ankesörlü sadece bize calisiyor=)

ay evet su cep telefonunu sokmasınlar ya :( bizim gecen sene uzun dönemden bir arkadas yakalanmıştı 15 gün disko cezası vermişlerdi..o ceza da izin varsa izinden düşülüyor,izin yoksa da geç gelmelerine sebep oluyor..

o kadar şeyler yazmıştım site bir ara hata verdi ...

gece kuşum cuma günü sabah 7.30 da gidiyor aşkım =(

çaglom geçmişi okuyordum evet cnm

beni soranlar olmuş miracle_84 cnm sorma aşkım burda gelemiyorum fazla kk ya topikten bayağ geri kaldım aşkımın yanıdandaydım diye sizi üzmek istemiyorum hepiniz hasretsiniz sevgililerinize zaten gelip gelip canınızı sıkmak dahada özlemlendirmek istemiyoruz çok bahsedip kendimden...

ay evet su cep telefonunu sokmasınlar ya :( bizim gecen sene uzun dönemden bir arkadas yakalanmıştı 15 gün disko cezası vermişlerdi..o ceza da izin varsa izinden düşülüyor,izin yoksa da geç gelmelerine sebep oluyor..

disko cezasi nedir ya=)
konu askerlik olmazsa güzel birsey gibi gelir kulaga=)

Tutiiim gecmisi okuyorsun sanirim=D

okudum caglom ama çok üzüldüm çok üzücü şeyler olmuş :gitme:

tutiimmmmmmmmmmmmm gitt mi askerin yoksaaaaaaaaaaa

cuma gidiyor tatlım

hadi bosverın smdı olanı bıtenı de soyleyın bakalım tuti den hbr alan varmı yaa askerıne kavustu sanırım izine gelecekti, ortalrda yok bızımkı=))

kayıplara karıştım balımopuyorumnanaktan

tuticimm kavuştu askerine gününü gün ediyorr napın kk yı:roflol:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan aynen öyle oluyor tatlım

ayyhh smdı nasıl mutludur ya ayakları yere basmıodur hee onun=)

:1::1: sarhoş oldum aşkından desem

neler yapıyordur kı acabaaaaaaaaa aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

hahahahah töpeeeeeeeeeee walla gezdik tozduk yedik içtik tatlım evlilik planı yaptık

Back