335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kizlar iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkür ederim ama ne yazikki halledemedim ev isini hala=(
bu umrumda degil pek aslinda askim aramadi bütün gün icim icimi yiyor suan=(
sabah 9bucukta aradi 5dakika konustuk ve komutan kisa dönemler toplansin demis diye kapatti ararim seni dedi haber yok o saatten beri=(
offf delirecek gibiyim=(

Ev bulamamana üzüldüm canım, inşallah en kısa zamanda halledebilirsin.. Bak sabah aramış en azından belki çok yoğundur bugün tatlım.. Senin ulaşabileceğin bir numara var mıydı? Ama uyumuşlardır artık, içini ferah tutup yarını bekle canım boshayallersmileakannehir

cnm benim evet yarın sabah 7.30 da gidiyor evet tatlım bunada şükür gitsinde gelsin biran önce başka hiç birşey istemyorum aradaki n büyük engeldi zaten askerlik aradan çıksın yeterki

oyyy cnm düşünmen yeterli varya inan doğum günü kutlamak bile içimden gelmiyor ...
evet tatlım grip salgını var amin canım düzelelim bencede =)

tuticim sen ii ol mutlu ol da askerinle biz seni de özler seni de bekleriz burda tatlım)

canım benim çok mersi çok teşekkür ederim artk yanınızdayım canım merak etmeyin eheheh

@caglo'cum hayırlısı böylemiş demekki tatlım belki ilerleyen zamanlarda ev bulursun takma kaana tatlım...enişteyi komutanlar kısa dönemleri topadığına göre ayrı yerde tutucak demek cnm yada ona göre iş verecekler askeriyede canım...üzülme tatlım herşey çok güel olucak (bende bu herşey çok güzel olucak lafını benimkinden kaptım bana sürekli kullandığı kelimedir ama inan herşey çok güzel olucak buna gönülden inanıyorum...

bende sürekli kullanirim bilirsin, ama yinede iste canim tedirginim yorgunluktan kemiklerim sizliyor ama uyuyamiyorum düsünmekten..

Tuticim benimde gözlerim doldu inan... senağlama Çok zor bu kavuşup ayrılmalar... Ama ne güzel görüştünüz bak, sevgi depoladınız bu sizi 107 güncük daha idare ederrrr opuyorumnanaktan sonra hiiçç ayrılmak yok zatenn.. O günleri düşünüp mutlu olmaya çalış canım. Bende pazartesi günü senin gibiydim şimdi daha iyiyim... Sürekli hayaller kuruyorum. Döneceği günü bekliyorum. Bu ayrılık eninde sonunda olucaktı şimdi olup biticek 3te 1i bitti bile.. Çok az kaldı. Şunu düşünüp şükret ki koskoca dünyada onlar gibi mükemmel sevgililere sahibiz ve onlar bize bu gururlu bekleyişi yaşatanlar.. Çok şanslıyız biz.. opuyorumnanaktan

yemin ediyorum çok haklısın canım bazen düşünüp nankörlük mü yapıyorum diyorum kendi kendime ama napim aşırı seviyorum...evet balım çoğu gitti azı kaldı çok şükür evet çok şanslıyız canım allah onları bize bağışlasın ...canım benim ya su gibi geçicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…