- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
yemin ediyorum çok haklısın canım bazen düşünüp nankörlük mü yapıyorum diyorum kendi kendime ama napim aşırı seviyorum...evet balım çoğu gitti azı kaldı çok şükür evet çok şanslıyız canım allah onları bize bağışlasın ...canım benim ya su gibi geçicek inşallah
@ red_wine
canimm yazmistin bana unuttum cevap vermeyi, usta birligindede acemilikte oldugu gibi ilk baslarda zor oluyor iletisim.. nisanlimin dedigine göre ama herkeste cep telefonu varmis..kendisi 20kisilik bir karakolda ve birtek onda cep telefonu olmadigi icin zamani olunca ankesörlüden konusabiliyoruz..
seninki cep telefonu götürmemismi?
perisoko,netten baktm da bulamadım yaa
tuti,ayrılıga ufacık bir mola verdin simdi kaldgn yerden dha guclu dvm etmelisin hemen yelkenlerı suya ındırme
Kesinlikle nankörlük yapmıyorsun tatlım, sadece çok sevdiğin için hep yanında olsun istiyorsun haliyle. opuyorumnanaktan Yaşamak zorunda olduğumuz bu süreci alnımızın akıyla en güzel şekilde bitirip bir daha hiç yanımızdan ayırmicaz sevdiklerimizi.. bayanssulusmile Canım benim umutsuzluğa düştüğün anda çok karamsar hissettiğinde bişiler yap ikiniz için.. Mesela nişan kıyafetleri beğen dergilerden kesip sakla biyerde, günlük yaz askerine her gününü onsuz nasıl geçirdiğini.. Ben yapıyorum gerçekten işe yarıyor moral buluyorum tutim...
Kızlar , her yerde çarşı izni olmuyor mu??
Neden hala çıkarmıyorlar ki , kaç hafta oldu:sm_confused:
Canım nerde yapıyor askerliğini ? Benim askerim diyarbakırda çarşı izni ayda 1 felan oluyormuş... Doğudaysa, yada tehlikeli bir bölgedeyse kısıtlanabiliyor. Veya komutanlar, atışlarda başarısız olanların çarşılarını kitliyorlar. Ya da hiç sebepsiz iptal ediyorlar çarşı izinlerini. Yani her hafta illa olucak diye bişi yok canım. Olamayabiliyor bu sebeplerden
@ Tuti _ Doğum günün kutlu olsun canım. Nice nice mutlu yıllara... İnşallah seneye yeni yaşını "eşin" ile beraber kutlarsın. Herşeyin gönlüne göre olması dilerklerimle... sevgiler...a.s.
İyikiiii Doğdunnnn Tutiiiiiiiiiiiiiiiiiii, İyiki Doğduuunnnnnnnn Tutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Mutlu yıllar tuticimmm, yeni yaşında tüm güzellikler, istediğin herşey seninle olsun hep çok çok mutlu ol müstakbel eşinleeeeeeeeeeeeee. Nice mutlu yaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey:
geçen hafta bir yerde saldırı olmuş çarşı iznini kaldırmışlar bazı yerleri de kapatmışlar çarşıda. bugün sordum bu hafta da yok çarşı izni dosya gelmesini bekliolarmış dedi askerim sinir oldum:1shok:
ıyı geceler kızlaaaaar :)
tutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nice nice niceeeeeeeeeeeeeeeeee senelere kocişinin kollarında mutlu,huzurlu ve saglıklı gıreceksin tatlişkom opuyorumnanaktan
gecen gun cok guzel gelınlıkler ındırdım bılgısayara kız yollarım ben sana fıkır olur hem :)))))
bernardo dan da cok guzel gunluk yemek takımları begendım yaaaaaaa aklında olsun bakbasla kız ceyızeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?