335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Kesinlikle nankörlük yapmıyorsun tatlım, sadece çok sevdiğin için hep yanında olsun istiyorsun haliyle. opuyorumnanaktan Yaşamak zorunda olduğumuz bu süreci alnımızın akıyla en güzel şekilde bitirip bir daha hiç yanımızdan ayırmicaz sevdiklerimizi.. bayanssulusmile Canım benim umutsuzluğa düştüğün anda çok karamsar hissettiğinde bişiler yap ikiniz için.. Mesela nişan kıyafetleri beğen dergilerden kesip sakla biyerde, günlük yaz askerine her gününü onsuz nasıl geçirdiğini.. Ben yapıyorum gerçekten işe yarıyor moral buluyorum tutim...

Canım,usta birliğine giderken yanına aldı telefonu ama girişte arama yapmışlar ,komutan "telefonu olanlar çıkarıp teslim etsinler" deyince ne olur ne olmaz deyip teslim etti telefonu.
off yaa henüz çarşı izni de yok, ne zaman çıkacaklarıda belli değil çarşıya ne bişim bişey bu :çok üzgünüm:bilmiyorumkismile

@ Tuti _ Doğum günün kutlu olsun canım. Nice nice mutlu yıllara... İnşallah seneye yeni yaşını "eşin" ile beraber kutlarsın. Herşeyin gönlüne göre olması dilerklerimle... sevgiler...a.s.

perisoko,netten baktm da bulamadım yaa
tuti,ayrılıga ufacık bir mola verdin simdi kaldgn yerden dha guclu dvm etmelisin hemen yelkenlerı suya ındırme

tamam cnm merak etme sadece bir anlık üzüntü işte eheheopuyorumnanaktan

yemin ediyorum söyediklerinin hepsini yapıyorum pc de klasör oluşturmuştum format atılınca silindi yeniden evlilik nişan klasörü hazırlıycam hehehe.günlük yazıyorum bol bol atlatıcaz hep beraber inşallah ...

İyikiiii Doğdunnnn Tutiiiiiiiiiiiiiiiiiii, İyiki Doğduuunnnnnnnn Tutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Mutlu yıllar tuticimmm, yeni yaşında tüm güzellikler, istediğin herşey seninle olsun hep çok çok mutlu ol müstakbel eşinleeeeeeeeeeeeee. Nice mutlu yaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey:

Kızlar , her yerde çarşı izni olmuyor mu??
Neden hala çıkarmıyorlar ki , kaç hafta oldu:sm_confused:

Canım nerde yapıyor askerliğini ? Benim askerim diyarbakırda çarşı izni ayda 1 felan oluyormuş... Doğudaysa, yada tehlikeli bir bölgedeyse kısıtlanabiliyor. Veya komutanlar, atışlarda başarısız olanların çarşılarını kitliyorlar. Ya da hiç sebepsiz iptal ediyorlar çarşı izinlerini. Yani her hafta illa olucak diye bişi yok canım. Olamayabiliyor bu sebeplerden

Kayseri'de canım..
Bi süre sonra denetleme geçireceklermiş. o yüzden izinler için bişey demiyorlarmış. her hafta bekliyoruz belki çıkarlar diye, hafta sonuna çıkış olamıyor bir türlü..
:1no2: Ocak'a kadar bile böyle olabilirmiş.

Gerçi iyi olsunda çarşı olmada olur olur .Önemli olan onun iyi olması ama o sıkıldıkça elimde olmadan bende stres yapıyorum.

Son düzenleme:
@ Tuti _ Doğum günün kutlu olsun canım. Nice nice mutlu yıllara... İnşallah seneye yeni yaşını "eşin" ile beraber kutlarsın. Herşeyin gönlüne göre olması dilerklerimle... sevgiler...a.s.

@red_wine
@perisoko

çok teşekkür ederim canlarım çok duygulandım yaaaa ne güzel şeyler yazmışsınız hepinizden allah razı olsun çok mutlu oldum gerçekten çok teşekkür ederim hep beraber olsun inşallah canlarım benim...

geçen hafta bir yerde saldırı olmuş çarşı iznini kaldırmışlar bazı yerleri de kapatmışlar çarşıda. bugün sordum bu hafta da yok çarşı izni dosya gelmesini bekliolarmış dedi askerim sinir oldum:1shok:

ıyı geceler kızlaaaaar :)

tutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nice nice niceeeeeeeeeeeeeeeeee senelere kocişinin kollarında mutlu,huzurlu ve saglıklı gıreceksin tatlişkom opuyorumnanaktan
gecen gun cok guzel gelınlıkler ındırdım bılgısayara kız yollarım ben sana fıkır olur hem :)))))
bernardo dan da cok guzel gunluk yemek takımları begendım yaaaaaaa aklında olsun bak basla kız ceyızeeeeee

Son düzenleme:

bismillahhhhhhhhhhh nerde olmuş bu olayyy canım yaaa

çok mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canım benimmmmmmmmmmmm amin canım hep beraber inşallahhh...kuşummm ben yemek takımımı falan aldım hehehehehehehe kütahya porselenden ama artık hep beraber çeyiz düzeriz vallahi...

ben daha yenı baslıyorum ceyıze :kedi: gercı baslasam mı baslamasam mı onu da bılmıyorum ya :uhm: daha net bır seyler yok bızde..askerden sonra netlesıcek..ama annem tutturdu baslıyalım anca dıye :) gecen gun baktık bızde ıste cok kafama takıldı bı takım :) zaten bu sene aldın dıyelım takımı 3 sene sonra bıle gıdıp degıstırebılıyormussun..bu tarafı guzel aslında..cunku sımdı cok guzel kampanyalar var..daha ucuza alıp ıstersem evlenırken degıstırebılırım yanı..ama yınede karar vermek zor,henuz ortada net bır seyler yokken..
aldıklarının resmı olursa koy kız gorelım bızde

heeee edıtte geldı sonunda :))))) zor oluyordu otekı turlu yaa ıyı oldu geldıgı :)) mıllet konu acıp acıp sonra yazdıklarını sılıyor ya sanırım ondan kaldırmıslardı..

ooff cok yorgunum yaaa ben bı sıgara ıcıyım de yatıyım mirmirmirmir

cekhu tatlım tabııkı resımlerını eklerım balım buraya bencede basla balım ama mutfak mesela tost makınası,su ısıtıcısı,mutfak robotu unları hemen alma sureklı model cıkıyor cunku ama yemek takımı,tencere,bardak takımı nevresım takımı bunları yava yawas al cnm bende nevresım takımı ve bornoz takımı alıcam sımdı

benim bir yemek takımım bernardonun black serisi çok beğenerek almıştım birde kütahya porselenin bir kampanyası vardı 2 yemek takımı +1 kahvaltı seti takımı+çatal-bıçak seti takımını almıştım...ikiside kare hiç yuvarlak tabak almadım nedense ama kütahya porselenin bir takımı yuvarlak tabak esasında su bardağı kadeh takımı almam lazım off bu çeyiz al al bitmiyorki ...

gözlerim kapanıyor canlarım izninizle ben yatayım çok yorgnum iyi geceler allah hepinize rahatlık versin rabbim askerlerimizi korusun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…