- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
ben katılmıyorum ne yanı 2 yıllık okuyan yada lıse mezunu olanlar vatna hayırlı evlet degılmı konuyu saptıryosunuz bence ama szı dertlenmeyın sızın pasalarınız nede olsa yuksek tahsıllı bzımkıler onların yerınede yapar hıc sorun degıl yanı ıyı aksamlarrrrrr
Canım bazı şeylere sırf arkadaşların topiği kapanmasın diye cevap vermemek lazım,belliki kavga çıkacak ve topik kapanacak örnekleri var, bizim topiğimize yazıldığında da bu yüzden cevap vermedik,, bizler gayet iyi bir şekilde saygı çerevesinde ifade ediyoruz kendimizi..
hepimizi Allah kavuştursun kızlar hepsi bizim askerimiz a.s.
ay evet tamam incim hayırlı teskereler kızlaropuyorumnanaktan
tekrar ozur dılerım..gercekten tartısma yaratmak gıbı bır amacım yok...
benım daha işim işaralık ta gıdecek daha ohooooooooo bedellı cıkacak derler uzuyor derler kısalıyor derler ıptal bıle derler bunlar delikafaduldendelikafadulden
Sanırım asıl konuyu saptıran siz olmalısınız, zira ben okumayanlara vatana hayırsız demedim ?? Neden gocundunuz anlayamadım açıkcası? Biraz daha üsturuplu konuşursak sevinirim. Burası öfke kusma değil 335. kısa dönem er bekleyenler topiği dolayısıyla bu konu bizim leyhimize olduğundan sevinmek en doğal hakkımız. Size de üzüldüğümüzü belirttik. Genede herkes buraya saldırdı ? Bu nedir anlamış değilim ? Daha ortada net bişi bile yok.. Uzun dönemler için hiçbişrşey söylemiyor tam tersi haksızlık edildi diyoruz gene de bu sözler neden? Allahın bildiği kuldan esirgenmez, ben herşeyi açık yüreklilikle neye inanıyorsam kimseyi kırmayacak şekilde söyledim. Bu ülkede konuşma özgürlüğü diye bişi var. Kısıtlayabileceğini mi düşünüyorsun? İyi akşamlarr.. vereliniortak
Canım bazı şeylere sırf arkadaşların topiği kapanmasın diye cevap vermemek lazım,belliki kavga çıkacak ve topik kapanacak örnekleri var, bizim topiğimize yazıldığında da bu yüzden cevap vermedik,, bizler gayet iyi bir şekilde saygı çerevesinde ifade ediyoruz kendimizi..
hepimizi Allah kavuştursun kızlar hepsi bizim askerimiz a.s.
delikafadulden yok be etmezleropuyorumnanaktan
bosver sıkma canını sende teskereyi alırsın 339lar bıle alır delikafadulden
ay evet tamam incim hayırlı teskereler kızlaropuyorumnanaktan
aminnn canimm aminnnn
seninki nerdeydi?? görüsebiliyormusunuz rahat??
Bu arada son yazdığım siyah incim içindi. Yanlış alıntı yaptım su perisi kusura bakma..
UUUUv topiği kapatmaya varacak kadar tartışmalar çıkarmaya niyetlisiniz sanırım ? Farkındaysanız şuanki problem sizin birden topiğe gelip yanlış anlaşılmalarınızı ifade etmekle başladı ve bizim gösterdiğimiz saygıyla sona erdi buyrunnnnnnnnn Bunu büyütmeyip tartışma çıkarmayan bizleriz, yoksa neredeyse 6 ay bekliyoruz diye günah keçisi ilan edileceğiz. Bu tarz konuşmalar çok yanlış.lmaz: Siz nasıl hür iradenizle bu topiği başlığını bilerek okuyorsanız, bizde sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi dile getirmekte hürüz. Lütfen yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeyelim.
o kadar da cılkını cıkarmazlar bu ısın yanı dı mı kaydirigubbakcemile3 aman secım oncesı ben guvenmıyorum bunlara kaydirigubbakcemile3
hepsı sag salım evlerıne donsunler de gerısı muhım degıl opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?