- Konu Sahibi Alice in Wonderland
Canım kırıldıysan çok üzgünüm :sinifsinif: Asla böyle bir niyetim yoktu hatta geri sayfalarda sizin adınıza ne kadar üzüldüğümü dile getirdim. Kesinlikle bekleyiversinler 15 ay diye bişey söz konusu değil. Sadece giderken söylenilen tarihe göre ayarlanmış şeyler var siz muhakkak 15 aya göre yapmışsınızdır bu planları ancak bizler 6 aya göre yaptık. Ayrıca hala tamamen belirlenmiş bişi yok. Sadece medyanın bu işi oyuncak etmesi hepimizin canını sıkıyor, asker beklemenin üstüne birde bu sıkıntı ekleniyor. Kısa dönemler içinde "amaaannn 5 ay da bişi mi, onlar da asker mi bekliyor ?" gibi ifadeler kullanılmazsa bizde kırılmayız. Hayırlı tezkereler, iyi akşamlar.opuyorumnanaktan
Bu ülkenin kalkınabilmesi, eğitim seviyesi yüksek insanlar yetiştirebilmesi için okuyor herkes. Herkesin mesleği zaten o ülkenin kalkınmışlığına işarettir. Mesleksiz bir toplulukta kalkınma ilerlemeden söz edilebilirmi? Dolayısıyla evet okumanın vatan'a çok büyük faydası var. 3 sayfa geriyi okursanız yorumlarımızın ne denli düzgün ve seviyeli olduğunu görebilirsiniz. Kimse kimseye seviyesizce yaklaşmıyor. Topiğin başlığındada belkirtildiği gibi 335. KISA DÖNEM erler başlığı altında olduğundan bu topluluk burada kendi sevincini hüznünü paylaşıyor. Tabiiki herkese açık bir başlık ancak size karşı söylenmiş düşüncesiz birşey yok. :1hug:
Belkı bazı seyler sinirliyken dahada batıyor cnm

yanı tabıkı öyle ifadeler olmamalı ama 15 ay olunca 5 ay bıze cok az gelıyor size elbette cok gelmesı normalboshayallersmileaynen medya resmen oyuncak ettı resmen hepimizin hayalleriyle oynuyorlar

sizede hayırlı teskereler:Saruboceq: