- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
Halimize bakın bunca ayrılık, özlem, nasıl olduklarını merak ettiğimiz yetmezmiş gibi birde medyayla alt üst oluyoruz.kafamçokkarıştı:bbo:
Allah önce askerlerimize sonrada bizlere sabır versin kızlar. :Saruboceq:
noldu şimdi birden??? bir diğer arkadaşımız mesajımı alıntılayıp evet olayın özü bu derken siz niye tepki gösterdiniz anlamadım, ben tartışma uzamasın topik kapanmasın boşu boşuna diyorum bunun nesi garip??? ben topiğe gelip ne yazdım pardon?? neyi yanlış anlayıp ifade ettim biriyle karıştırdınız sanırım?
mesajlarımda da hepsi bizim askerimiz hepinize hayırlı teskereler iyi geceler yazmışken noluyo?
ay benımkı 336. kısa donem mı olcek şimcik?
Caqlo . Kızlar bulaşmayın şu seviyesizlere boşverin..
Siyahincim_
Meral
Ve Şafak kaç topiğindeki diğer kaderdaşlar... Resmen kendi topiğinzde dalga geçmişsiniz söylemediğiniz lafı bırakmamaşsınız bizlere. Burda niçin oynuyorsunuz ? Sizi kimseyle karıştırmadım dikkat ettiyseniz önceki sayfalarda bana yaptığınız alıntıya dahi cevap vermedim. Ama sizin topiğnizde yazılanlar hiç hoş değil... Çok üzüldüm gerçekten. Neredeyse 5 ay bekliyoruz diye günah keçisi ilan edileceğiz. Olayı daha fazla dallanıp budaklandırmayacağım ancak burayı gelip karıştırıp sonra kendi topiğinizde demediğinizi bırakmamanız çok yanlış.Samimi değilsiniz. Sanırım herkes kendi konusuyla ilgilense daha hoş olacak. Zira topik başlığınza bakarsanız burada yazılanları okumanızın her şekilde sinirlerinizi bozacağına emin olabilirsiniz. şutarafagitti
Hayır canım 337. dönem oluyorsunuzturkbayragi
Caqlo . Kızlar bulaşmayın şu seviyesizlere boşverin..
Siyahincim_
Meral
Ve Şafak kaç topiğindeki diğer kaderdaşlar... Resmen kendi topiğinzde dalga geçmişsiniz söylemediğiniz lafı bırakmamaşsınız bizlere. Burda niçin oynuyorsunuz ? Sizi kimseyle karıştırmadım dikkat ettiyseniz önceki sayfalarda bana yaptığınız alıntıya dahi cevap vermedim. Ama sizin topiğnizde yazılanlar hiç hoş değil... Çok üzüldüm gerçekten. Neredeyse 5 ay bekliyoruz diye günah keçisi ilan edileceğiz. Olayı daha fazla dallanıp budaklandırmayacağım ancak burayı gelip karıştırıp sonra kendi topiğinizde demediğinizi bırakmamanız çok yanlış.Samimi değilsiniz. Sanırım herkes kendi konusuyla ilgilense daha hoş olacak. Zira topik başlığınza bakarsanız burada yazılanları okumanızın her şekilde sinirlerinizi bozacağına emin olabilirsiniz. şutarafagitti
evet o sevıyesız muhabbetını demın bende gordum..Ozqe_ ısımlı kullanıcı yazmıstı..
uzucu bu tarz seyler..
sonucta dedıgım gıbı kapatılan tek tıp askerlık topıgı sonrası o topıkte halaylar cektıler,kutlamalar yaptılar..DOĞAL olarak..ama kımse o zaman sevıyesızler demedı..
e sımdı burada da DOĞAL olarak aynı sey yapılıyor..ve sevıyesız olunuyor?
burada kimse tek tip askerliğe karşı değil hemen hemen.
kazanılmış hak diye bir şey var ayrıca. herkes düğün hazırlıkları yaptı düğün tarihleri alındı bencillik yapmasın kimse herkesin kendine göre planları var.
uzun dönemm kısalıck diye sevinenler neden kısa dönemin uzamasına üzüllmüyor.
arada dağlar kadar fark var. allah herkesin gönlüne göre versin.
tek tip çıkacaksa da hak yenilmeden bundan sonraki askerlikleri vursun ya da daha güzel bir tasarı varsa oçıksın.
burada birbirinizi yemenize gerek yok herkes stresli zten. bir de böyle muhabbetlere girip iyice gerilmeye lüzum yok.
herkes dürüst olsun o topic senin bu topic benim dolaşmasın kim ne yaparsa yaopsın. buraya grince siniri bozulan girmesin zorla içeri de almıyoruz. kızlar rica ediyorum karşılıklı tartışmalara girmeyelim.
durduk yere topic kapanmasın kimse de ban almasın...
bilmem anlatabildim mi?
ben yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım, sırf kavga çıkmasın diye de sadece şaşırdığımı belirten veee buna rağmen sevgiler anlamını içeren 2 smile ile mesaj yazdım, kendi topiğimize gelince;
uzun dönemlerin kısalmasını istemeyenler olarak başlayan mesajlarımı mı üzerine alındın yoksa?? burda da aynılarını söyleyebilirim uzun dönemlerin kısalmasını istemeyen herkes umarım sevdiklerini uzun dönem beklemez...
madem bu kadar anlayışlısınız o zaman ''vatana hayırlı evlat olmak için okudular'' gibi cüümleler kurmayın, kötü bir niyetiniz olmasa da bunun altından farklı anlmalar çıkar! topikte kim ne yazdıysa ona söyleyin ben söylediklerimin arkasındayım! uzun dönemlerin kısalmasını istemeyenler için çok iyi dualarım var..
konu iyi dileklerle kapanmışken ortalığı karıştıran da siz oldunuz!
Ünlemleeerr ünlemleeerrr boshayallersmile Ben gerekli açıklamayı yaptım. Hayırlı tezkereler ve iyi akşamlar.. a.s
burada kimse tek tip askerliğe karşı değil hemen hemen.
kazanılmış hak diye bir şey var ayrıca. herkes düğün hazırlıkları yaptı düğün tarihleri alındı bencillik yapmasın kimse herkesin kendine göre planları var.
uzun dönemm kısalıck diye sevinenler neden kısa dönemin uzamasına üzüllmüyor.
arada dağlar kadar fark var. allah herkesin gönlüne göre versin.
tek tip çıkacaksa da hak yenilmeden bundan sonraki askerlikleri vursun ya da daha güzel bir tasarı varsa oçıksın.
burada birbirinizi yemenize gerek yok herkes stresli zten. bir de böyle muhabbetlere girip iyice gerilmeye lüzum yok.
herkes dürüst olsun o topic senin bu topic benim dolaşmasın kim ne yaparsa yaopsın. buraya grince siniri bozulan girmesin zorla içeri de almıyoruz. kızlar rica ediyorum karşılıklı tartışmalara girmeyelim.
durduk yere topic kapanmasın kimse de ban almasın...
bilmem anlatabildim mi?
ay benımkı 336. kısa donem mı olcek şimcik?
Hayır canım 337. dönem oluyorsunuzturkbayragi
Bende bilmiyorum bu kısmını.:roflol: aaay daha bunları hıc bılmıyorum
henuz ogrenemedımkasım sonunda ogrenırım muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?