335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Belkı bazı seyler sinirliyken dahada batıyor cnm
yanı tabıkı öyle ifadeler olmamalı ama 15 ay olunca 5 ay bıze cok az gelıyor size elbette cok gelmesı normalboshayallersmileaynen medya resmen oyuncak ettı resmen hepimizin hayalleriyle oynuyorlarlmaz:tabıkı haklısınız okuyanların ülkemize faydası konusunda ama okuyanlar ülke icind egil kendıleri icin okuyorlar ama ülkemize bi doktorun ögretmenin vs. bi cok meslegin faydası tartısılmaz sadece okumayanları düşürmeyi beceremediller illa ortalıgı katacaklar birbirlerineÇok üzgünüm çoook kimseyı kırmak deil amacım elbette...
sizede hayırlı teskereler:Saruboceq:

ha ayrıca sunu da belırtmeden gecemeyecegım...uzun donem bekleyenler; bır ara burada baslık acılmıstı tek tıp askerlık dıye..orada cıkan tartısmaların ustune kendı topıgınızde halaylar cektınız,kutlamalar yaptınız!!!!bırı de cıkıpta sıze laf soyledı mı?(ben soylemıstım bı tek :)) sımdı burada nıye laf soyluyorsunuz?kendınız de aynı seyı yaptınız?sızde tek tıp oluyor kısalıyor dıye sevınmedınız mı?bırakın bura da ınsanlar uzamıyor dıye sevınsın?sız yapınca tamam ama baskaları yapınca tu kaka?????

Son düzenleme:
offf allahım acccaip heyecan yaptık nişanlımlaaaaa....önümüzdeki eylüle düğün planları yapabiliriz artıkalkisalkisalkisalkisalkisalkisumarım yarın başka bi habeer çıkmazda evlilik hayallerim uzamazzzz,kızlar gözümüz aydın.....

zaten tum suc bızım hukumetımızde olucak yada olmıycak seyler ıcın ınsanları heveslendırıp uzuuolar yaın kabul edıdı derler sonra yok derler konusuldu konusldu bu oldu yarında baska bısey cıkar 9 du 12 oldu mesela o kadar ailenın esın cocugun uzlmesıne sızlerın bızlerın uzulmesıne sebep oldular daha bısey demıyorum yanı aslında bzıımdeofkemız sınırımız onlara neyse herkese ıyı aksamlarrr

neden benden alıntı yaptın bacım..sengözlerimebaksanab

İnanmıyorum ya resmen içime doğdu o kadar tedirgindimki etkileyecek diye ya saçmalığa bak biz 155 gün diye gönderdik 360 olacaktı askerlik süresi nerdeyse:gitme:Hiç mi düşünmüyorlar insanlar askerlik süresine göre planlayıp gidiyor.Herkesin hayatlarıyla böyle oynananabilir mi?

ne oluyosun arkadasım neden ortalıgı kızıstıyosun
kıme sevınme dedik söylermısın yorumuma bakarsan gayet usluplu anlattım elbette sevınmek hakları bızde sevındık elbette dusucegını duyunca sen neden kavga boyutuna getiriyosun

sız zaten yerden goge kadar haklısınız..asla ama asla sıze tek bır laf soyleyemem soylemem..15 ay dıle kolay yaaa!!!!!sacmalık!!!!!!adaletsız!!!!!bu konuda yemın ederım sıze sonuna kadar destek verıyorum yemın ederım...ama ıste bu hukumetın oyunu bunlar..bakın gorun ıkı gun sonra bedellı cıkacak muhabbetlerı donmezse benım adım da cekhu degıl..bu oyunlara gelıyoruz hepımız..
sonucta burada hepınız safak saymıyormusunuz?hepınızın sevdıgı bu topraklar ıcın yapmıyor mu bu gorevı?uzun kısa ne onemı var...bızlerın bu anlasmazlıga bu tartısmalara dusmemesı lazım..ama tabııkıde ınsanlık halı,sınırler gerılıyor..cok doga..ama bosu bosuna kalplerı kırmayalım..dedıgım gıbı daha oncekı kapatılan baslıkta da bu tartısma yasandı ve cok cırkın seyler soylendı,bende onlardan bırıydım..ve sonra cok uzuldum..ınanın cok uzuldum..
sonucta hepsı asker...hepsı uzakta...bızlerın burada bu baslıklarda tek vucut olmamız lazım bırbırımıze destek olmamız lazım..bırbırımızı uzmememız lazım..zaten yeterınce uzuluyoruz sevdıgımızden uzaktayız dıye..
yapmayalım boyle yaa...lutfen herkes bıraz bırbırıne saygı duysun,empatı yapsın zaten problem cozulur..:1hug:

''Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner'in göreve gelmesiyle tartışılmaya başlanan Tek-Tip Askerlik'te Ak Parti kararını verdi.

Başta Başbakan olmak üzere Ak Parti yöneticilerinin Tek-Tip askerliğe sıcak bakmadıkları açıklandı. Samanyolu Haber'e özel açıklama yapan Ak Parti Genelbaşkan Yardımcısı Hüseyin Çelik; “tek tip askerlik Ak Parti'nin projesi değil ve sıcak bakmıyoruz” dedi. Başbakan Erdoğan'ın da buna sıcak bakmadığını söyleyen Çelik, “Genelkurmay çalışmasını yapar fakat son kararı hükümet verir, hükümet tek tip askerliğe sıcak bakmıyor” dedi.

Bu açıklamayla birlikte dün Ak Parti MYK'da da gündeme gelen ve sıcak bakılmayan tek tip askerliğin rafa kalkması kesinleşti.''

az çönce samanyoluhaberde okudum kızlar

Çookk haklısın... bızde düşecek diye umutlandırmalarına kızıyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:

ben sızın baslıgınızdakı yazıları okudugum ıcın bu yorumu yaptım..tek sana degıldı lafım..
genel olarak soyledım..amacım tartısma yaratmak asla degıl...oyle algılandıysam da ozur dılerım...ben sadece yasananları soyledım..okuduklarımı soyledım..

aynen bu yorumuna katılıyorum...
oyuna gelıyoruz kuzu kuzu bırbırımızı yıyoruz onlar oyuncak ediyolar bizi:hulya:

Canım bazı şeylere sırf arkadaşların topiği kapanmasın diye cevap vermemek lazım,belliki kavga çıkacak ve topik kapanacak örnekleri var, bizim topiğimize yazıldığında da bu yüzden cevap vermedik,, bizler gayet iyi bir şekilde saygı çerevesinde ifade ediyoruz kendimizi..

hepimizi Allah kavuştursun kızlar hepsi bizim askerimiz a.s.

Son düzenleme:
haklısınız herkes haklı ya valla:gitme:
ay bu gerginlik yedi bitirdi benı yemınle ya ha düştü ha düşecek birbirimize patlıyoruz burda :çok üzgünüm: ortalıga cıkarıyorlar lafı ınsanların hayallerını dusunen yok cok gerilimli bir durumÇok üzgünüm çoook askerlerimizde bu haberleri duyuyorlar umutlanıyorlar hep medyanın isi hergun bi haber:2:

sonuc her kım ıcın ne olursa sımdıden hayırlı olsun sımdıden herkese hayırlı tezkereler

vereliniortak vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…