- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
Canım kırıldıysan çok üzgünüm :sinifsinif: Asla böyle bir niyetim yoktu hatta geri sayfalarda sizin adınıza ne kadar üzüldüğümü dile getirdim. Kesinlikle bekleyiversinler 15 ay diye bişey söz konusu değil. Sadece giderken söylenilen tarihe göre ayarlanmış şeyler var siz muhakkak 15 aya göre yapmışsınızdır bu planları ancak bizler 6 aya göre yaptık. Ayrıca hala tamamen belirlenmiş bişi yok. Sadece medyanın bu işi oyuncak etmesi hepimizin canını sıkıyor, asker beklemenin üstüne birde bu sıkıntı ekleniyor. Kısa dönemler içinde "amaaannn 5 ay da bişi mi, onlar da asker mi bekliyor ?" gibi ifadeler kullanılmazsa bizde kırılmayız. Hayırlı tezkereler, iyi akşamlar.opuyorumnanaktan
Bu ülkenin kalkınabilmesi, eğitim seviyesi yüksek insanlar yetiştirebilmesi için okuyor herkes. Herkesin mesleği zaten o ülkenin kalkınmışlığına işarettir. Mesleksiz bir toplulukta kalkınma ilerlemeden söz edilebilirmi? Dolayısıyla evet okumanın vatan'a çok büyük faydası var. 3 sayfa geriyi okursanız yorumlarımızın ne denli düzgün ve seviyeli olduğunu görebilirsiniz. Kimse kimseye seviyesizce yaklaşmıyor. Topiğin başlığındada belkirtildiği gibi 335. KISA DÖNEM erler başlığı altında olduğundan bu topluluk burada kendi sevincini hüznünü paylaşıyor. Tabiiki herkese açık bir başlık ancak size karşı söylenmiş düşüncesiz birşey yok. :1hug:
ooofff konu yıne saptırılıyor...neyse ben bulasmayacagım..burada tartısmanın ne bıze ne sıze ne de askerlere faydası var..son suzu bızler degıl,hukumet soyleyecek zaten..bugun kalktı derler yarın tekrar ortaya cıkarırlar malum onumuzde secımler var!!!!!guven olmaz bunlara..bosu bosuna kalp kırıyorsunuz alınganlık yapıyorsunuz...
cok basıt bır seyı neden anlamak ıstemıyorsunuz?
Perisoko da soyledı ıste;bırı 20 yasında hayata atılırken dıgerı 25 yasında atılıyor..adıl mı bu sımdı?esıt mı?
ben katılmıyorum ne yanı 2 yıllık okuyan yada lıse mezunu olanlar vatna hayırlı evlet degılmı konuyu saptıryosunuz bence ama szı dertlenmeyın sızın pasalarınız nede olsa yuksek tahsıllı bzımkıler onların yerınede yapar hıc sorun degıl yanı ıyı aksamlarrrrrr
Kılzaaarr az önce canım sevgilim aradı şuan şu tektip askerliğin rafa kaldırılmasına çok daha mutlu oldum. Şöyle bişi varmış Genelkurmay 335. k.d erler'in tek tip askerlikten etkilenmemesi adına bir imza atmamış. Dolayısıyla eğer bu tektip çıksaymış bizim askerlerimiz de 12 ay yapıcaklarmış !!! Ama Genelkurmayın etkilenmeyeceklerine dair imza atmadığından kimsenin haberi yokmuş. Komutanlar moral bozmamak için Kısa Dönemlere bişi söylememiş. Ancak tek tip konusu rafa kaldırılınca rahatça ifade edebilmişlerrr. Düşünebiliyor musunuz? Eğer çıksaydı 6 ay diye gönderdiğimiz askerlerimizi 1 sene sonra alıcaktıkk. Düşüncesi bile ürkütücüüü. Allah korudu bizleri yavru kuşlarr kaydirigubbakcemile5bayanssulusmile EEE tabi şimdi mutluluk kat be kat arttı bu habere daha da içiliiiiiiiiir :içelim:
neden benden alıntı yaptın bacım..sengözlerimebaksanab
ha ayrıca sunu da belırtmeden gecemeyecegım...uzun donem bekleyenler; bır ara burada baslık acılmıstı tek tıp askerlık dıye..orada cıkan tartısmaların ustune kendı topıgınızde halaylar cektınız,kutlamalar yaptınız!!!!bırı de cıkıpta sıze laf soyledı mı?(ben soylemıstım bı tek :)) sımdı burada nıye laf soyluyorsunuz?kendınız de aynı seyı yaptınız?sızde tek tıp oluyor kısalıyor dıye sevınmedınız mı?bırakın bura da ınsanlar uzamıyor dıye sevınsın?sız yapınca tamam ama baskaları yapınca tu kaka?????
zaten tum suc bızım hukumetımızde olucak yada olmıycak seyler ıcın ınsanları heveslendırıp uzuuolar yaın kabul edıdı derler sonra yok derler konusuldu konusldu bu oldu yarında baska bısey cıkar 9 du 12 oldu mesela o kadar ailenın esın cocugun uzlmesıne sızlerın bızlerın uzulmesıne sebep oldular daha bısey demıyorum yanı aslında bzıımdeofkemız sınırımız onlara neyse herkese ıyı aksamlarrr
İnanmıyorum ya resmen içime doğdu o kadar tedirgindimki etkileyecek diye ya saçmalığa bak biz 155 gün diye gönderdik 360 olacaktı askerlik süresi nerdeyse:gitme:Hiç mi düşünmüyorlar insanlar askerlik süresine göre planlayıp gidiyor.Herkesin hayatlarıyla böyle oynananabilir mi?
kız alıntı yapmadım okumadan yazdım ben onu
ne oluyosun arkadasım neden ortalıgı kızıstıyosun
kıme sevınme dedik söylermısın yorumuma bakarsan gayet usluplu anlattım elbette sevınmek hakları bızde sevındık elbette dusucegını duyunca sen neden kavga boyutuna getiriyosun
sız zaten yerden goge kadar haklısınız..asla ama asla sıze tek bır laf soyleyemem soylemem..15 ay dıle kolay yaaa!!!!!sacmalık!!!!!!adaletsız!!!!!bu konuda yemın ederım sıze sonuna kadar destek verıyorum yemın ederım...ama ıste bu hukumetın oyunu bunlar..bakın gorun ıkı gun sonra bedellı cıkacak muhabbetlerı donmezse benım adım da cekhu degıl..bu oyunlara gelıyoruz hepımız..
sonucta burada hepınız safak saymıyormusunuz?hepınızın sevdıgı bu topraklar ıcın yapmıyor mu bu gorevı?uzun kısa ne onemı var...bızlerın bu anlasmazlıga bu tartısmalara dusmemesı lazım..ama tabııkıde ınsanlık halı,sınırler gerılıyor..cok doga..ama bosu bosuna kalplerı kırmayalım..dedıgım gıbı daha oncekı kapatılan baslıkta da bu tartısma yasandı ve cok cırkın seyler soylendı,bende onlardan bırıydım..ve sonra cok uzuldum..ınanın cok uzuldum..
sonucta hepsı asker...hepsı uzakta...bızlerın burada bu baslıklarda tek vucut olmamız lazım bırbırımıze destek olmamız lazım..bırbırımızı uzmememız lazım..zaten yeterınce uzuluyoruz sevdıgımızden uzaktayız dıye..
yapmayalım boyle yaa...lutfen herkes bıraz bırbırıne saygı duysun,empatı yapsın zaten problem cozulur..:1hug:
ne oluyosun arkadasım neden ortalıgı kızıstıyosun
kıme sevınme dedik söylermısın yorumuma bakarsan gayet usluplu anlattım elbette sevınmek hakları bızde sevındık elbette dusucegını duyunca sen neden kavga boyutuna getiriyosun
haklısınız herkes haklı ya valla:gitme:ben sızın baslıgınızdakı yazıları okudugum ıcın bu yorumu yaptım..tek sana degıldı lafım..
genel olarak soyledım..amacım tartısma yaratmak asla degıl...oyle algılandıysam da ozur dılerım...ben sadece yasananları soyledım..okuduklarımı soyledım..
aynen bu yorumuna katılıyorum...
oyuna gelıyoruz kuzu kuzu bırbırımızı yıyoruz onlar oyuncak ediyolar bizi:hulya:
sız zaten yerden goge kadar haklısınız..asla ama asla sıze tek bır laf soyleyemem soylemem..15 ay dıle kolay yaaa!!!!!sacmalık!!!!!!adaletsız!!!!!bu konuda yemın ederım sıze sonuna kadar destek verıyorum yemın ederım...ama ıste bu hukumetın oyunu bunlar..bakın gorun ıkı gun sonra bedellı cıkacak muhabbetlerı donmezse benım adım da cekhu degıl..bu oyunlara gelıyoruz hepımız..
sonucta burada hepınız safak saymıyormusunuz?hepınızın sevdıgı bu topraklar ıcın yapmıyor mu bu gorevı?uzun kısa ne onemı var...bızlerın bu anlasmazlıga bu tartısmalara dusmemesı lazım..ama tabııkıde ınsanlık halı,sınırler gerılıyor..cok doga..ama bosu bosuna kalplerı kırmayalım..dedıgım gıbı daha oncekı kapatılan baslıkta da bu tartısma yasandı ve cok cırkın seyler soylendı,bende onlardan bırıydım..ve sonra cok uzuldum..ınanın cok uzuldum..
sonucta hepsı asker...hepsı uzakta...bızlerın burada bu baslıklarda tek vucut olmamız lazım bırbırımıze destek olmamız lazım..bırbırımızı uzmememız lazım..zaten yeterınce uzuluyoruz sevdıgımızden uzaktayız dıye..
yapmayalım boyle yaa...lutfen herkes bıraz bırbırıne saygı duysun,empatı yapsın zaten problem cozulur..:1hug:
vereliniortak vereliniortaksız zaten yerden goge kadar haklısınız..asla ama asla sıze tek bır laf soyleyemem soylemem..15 ay dıle kolay yaaa!!!!!sacmalık!!!!!!adaletsız!!!!!bu konuda yemın ederım sıze sonuna kadar destek verıyorum yemın ederım...ama ıste bu hukumetın oyunu bunlar..bakın gorun ıkı gun sonra bedellı cıkacak muhabbetlerı donmezse benım adım da cekhu degıl..bu oyunlara gelıyoruz hepımız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?