335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kizlarr askim bugün 3kere aradi =)
usta birliginde yat emri yokmus istedigi zaman yatabiliyorlarmis=)
bide dediki eger bir daha dagitim yapilmazsa santrale vereceklermis onu=)
dedim artik alo jandarma ihbar hatti iptal non stop benimle konusursun jandarmamiz mesguldür=D

Gözünaydın canım. alkisalkisalkis Darısı bütün haber bekleyenlerin başına.
Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah....

merhaba kızlar tek tipi unutun bizi etkilemeyecek erkek arkadaşıma bugün çok sağlam bir yerden haber geldi o söyledi...

caglom çok sevindim adına 3 kez aramış çok şükür bak dedim orda daha rahat edecek emin ol inşallah orda kalır bol bol konuşursunuz...

ne zaman cıkacakmıseyvahedigeldismile

walla canım 335 ve 337 dönemi etkilemeyecekmiş öle diyorlarmış sebebi seçim öncesi diye sanırım fazla bilgi vermiyorlar...

eyvahedigeldismile Anladım cnm neyse olsun dun teskere uzama haberı okuyunca $ok olmustum ınsan safagına sukur etmelı ya erken erken derken şükür etmiyoruz sagsalım teskere vakıtlerınde gelsınler:Saruboceq:

aaaaaaa nasil yani 12ocak?? ciddimisin sen?? bu harika bir haber yaa=)
insallah dedigin gibidir canimm=)
ayy heyecan yaptim resmen=D
sanki yarin gelecek gibi=) ama 5gün 5gündür sonucta=)

Tabii tatlımm. Sende 12 Ağustosta yollamadın mı askerini Kastamonuya ? Bende aynı şekilde işte. 12 Ocakta yanımızdalarrr. Bizzat askerim söyledi kesin eminim şuan şafağımız 108 5 gün birden atınca bende çok mutlu olmuştum askerim söyleyince kaydirigubbakcemile3

eyvahedigeldismile Anladım cnm neyse olsun dun teskere uzama haberı okuyunca $ok olmustum ınsan safagına sukur etmelı ya erken erken derken şükür etmiyoruz sagsalım teskere vakıtlerınde gelsınler:Saruboceq:

aynen cnm ya allah sağ sağlim gelmelerini nasip etsin yok cnm o tezkere operasyonla alakalı cnm şükretmek lazım walla haklısın....

Sanırım feci halde grip oluyorum

eyvahhhhhhhhhhhhhhh aman cnm çok dikkat t thraflu yada kongest diye hap var eczacıya git yardımcı olur sana cnm ihmal etme bende atlattm gribi bir tek feci şekilde öksürüyorum onuda atlattımmı rahatlıcam valla bol bol limonlu çay iç geçmiş olsun cnm

günaydin kizlar..
haberleri okudum suan ve tek tip en erken kasim en gec ocakda belli olacakmis..hukukcular suan askerde olanlarin böyle bir durumdan etkilenmesi icin anayasaya gecici bir madde konulmasi gerektigini yoksa suanki haliyle etkilemiyecegini söylüyorlar..
ayriyetten bir baska haberdede uzmanlar yani emekli binbasi felanlar bu durumun olmamasi gerektigini, asker acigi degilde fazlaligi oldugunu savunuyorlar..
benim icim rahat kizlar, hersey güzel olacak bol bol dua ediyorum bunun icin=)

Canım benim, çok teşekkür ederim sesimi ne kadar değiştirmeye çalıştıysamda askerimde duydu ve çok üzüldü of onuda merakta bıraktım orda. Çok saol canm ilaç aldım bugün dinleniorum umarım bi an önce geçer.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
daha kimse yazmamış sanırım
müjdeyi ben vereyim o haldeee
tek tip askerlik rafa kalkmışşşş
allahım çok mutluyum yaaaa
ocakta geliyor askerlerimiz kısmetseeee :)))

bende duydum canim=)
daha kesin birsey yokmus ama akp sicak bakmiyoruz bizim projemiz degildir felan demis..
hayirlisiyla askerlerimize kavusacaz ocakta ama yinede 15 ay yapanlar icin üzülürüm..
üniversite mezunlarininki kalsin ama 15ayliklarda kisalsa keske..

Kızlar çocuk oyuncağı ettiler bu işi iyice... biz üzüldük, uzun dönemler sevindi... Onca uzun dönem eşi, sevdiği, anası, babası umut bağladı erken terhise. İnsanların duygularıyla oynamak ne kadar kolay bu Ülkede. Şimdi bizler sevinirken uzun dönemler üzülüyor. Neden bu ülkede yaşadığımı sorguluyorum bazen... Ama genede bize vurmayacağından emin olsamda içim bi nebze olsun rahatladı mı ? Evet a.s

Kızlarr bende çok sevindim hemen askerimi arayıp haber verdim :lepi:

İnşallah ocakta kavuşuyoruz kızlarrr sevdiklerimizeee Şeniz

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Evet canım kesinlikle haklısın..
Bende uzun dönemler için üzüldüm ve okadar umut bağlayan kişi içindee... mafoldumben
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Ama perisokocukk dediğin gibi benimde içim bir nebzeeee rahatladıı

Son düzenleme:

Onca bekleyen insan bunların beyanlarına göre gelecek planlıyor. İşin ciddiyetinin farkında değilller sanırım. :mymeka:10 15 kişiye hitap etmiyorlarki. Bekleyenleriyle beraber neredeyse nüfusun yarısına denk geliyor. lmaz: O kadar üzdüler, kafamızı kurcaladılar. Aynı şekilde sevindirdiler uzun dönemleri. Bizim yaşadığımız uykusuz gecelerin, gözyaşlarımızın ve hali hazırda bunları yaşayan uzun dönem kaderdaşlarımızın halinin hesabını kim verecek şimdi klava:klava: Neyse bu ülkede bencil davranmayı öğrendim ben... Bunu kutlayalım kaydirigubbakcemile5:1hug::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…