- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
Kızlar bu arada tel tip HİÇBİR KOŞULDA bizim askerlerimizi etkilemicek... Buna adım gibi eminim. Lütfen rahat olalım içinizi ferah tutun.. kaydirigubbakcemile5
kizlarr askim bugün 3kere aradi =)
usta birliginde yat emri yokmus istedigi zaman yatabiliyorlarmis=)
bide dediki eger bir daha dagitim yapilmazsa santrale vereceklermis onu=)
dedim artik alo jandarma ihbar hatti iptal non stop benimle konusursun jandarmamiz mesguldür=D
Gözünaydın canım. alkisalkisalkis Darısı bütün haber bekleyenlerin başına.
Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah....
merhaba kızlar tek tipi unutun bizi etkilemeyecek erkek arkadaşıma bugün çok sağlam bir yerden haber geldi o söyledi...
caglom çok sevindim adına 3 kez aramış çok şükür bak dedim orda daha rahat edecek emin ol inşallah orda kalır bol bol konuşursunuz...
walla canım 335 ve 337 dönemi etkilemeyecekmiş öle diyorlarmış sebebi seçim öncesi diye sanırım fazla bilgi vermiyorlar...
aaaaaaa nasil yani 12ocak?? ciddimisin sen?? bu harika bir haber yaa=)
insallah dedigin gibidir canimm=)
ayy heyecan yaptim resmen=D
sanki yarin gelecek gibi=) ama 5gün 5gündür sonucta=)
eyvahedigeldismile Anladım cnm neyse olsun dun teskere uzama haberı okuyunca $ok olmustum ınsan safagına sukur etmelı ya erken erken derken şükür etmiyoruz sagsalım teskere vakıtlerınde gelsınler:Saruboceq:
Sanırım feci halde grip oluyorum
aynen cnm ya allah sağ sağlim gelmelerini nasip etsin yok cnm o tezkere operasyonla alakalı cnm şükretmek lazım walla haklısın....
eyvahhhhhhhhhhhhhhh aman cnm çok dikkat t thraflu yada kongest diye hap var eczacıya git yardımcı olur sana cnm ihmal etme bende atlattm gribi bir tek feci şekilde öksürüyorum onuda atlattımmı rahatlıcam valla bol bol limonlu çay iç geçmiş olsun cnm
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
daha kimse yazmamış sanırım
müjdeyi ben vereyim o haldeee
tek tip askerlik rafa kalkmışşşş
allahım çok mutluyum yaaaa
ocakta geliyor askerlerimiz kısmetseeee :)))
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
daha kimse yazmamış sanırım
müjdeyi ben vereyim o haldeee
tek tip askerlik rafa kalkmışşşş
allahım çok mutluyum yaaaa
ocakta geliyor askerlerimiz kısmetseeee :)))
Kızlar çocuk oyuncağı ettiler bu işi iyice... biz üzüldük, uzun dönemler sevindi... Onca uzun dönem eşi, sevdiği, anası, babası umut bağladı erken terhise. İnsanların duygularıyla oynamak ne kadar kolay bu Ülkede. Şimdi bizler sevinirken uzun dönemler üzülüyor. Neden bu ülkede yaşadığımı sorguluyorum bazen...Ama genede bize vurmayacağından emin olsamda içim bi nebze olsun rahatladı mı ? Evet a.s
Evet canım kesinlikle haklısın..
Bende uzun dönemler için üzüldüm ve okadar umut bağlayan kişi içindee... mafoldumben
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
Ama perisokocukk dediğin gibi benimde içim bir nebzeeee rahatladıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?