- Konu Sahibi Alice in Wonderland
ben katılmıyorum ne yanı 2 yıllık okuyan yada lıse mezunu olanlar vatna hayırlı evlet degılmı konuyu saptıryosunuz bence ama szı dertlenmeyın sızın pasalarınız nede olsa yuksek tahsıllı bzımkıler onların yerınede yapar hıc sorun degıl yanı ıyı aksamlarrrrrr
Sanırım asıl konuyu saptıran siz olmalısınız, zira ben okumayanlara vatana hayırsız demedim ?? Neden gocundunuz anlayamadım açıkcası? Biraz daha üsturuplu konuşursak sevinirim. Burası öfke kusma değil 335. kısa dönem er bekleyenler topiği dolayısıyla bu konu bizim leyhimize olduğundan sevinmek en doğal hakkımız. Size de üzüldüğümüzü belirttik. Genede herkes buraya saldırdı ? Bu nedir anlamış değilim ? Daha ortada net bişi bile yok.. Uzun dönemler için hiçbişrşey söylemiyor tam tersi haksızlık edildi diyoruz gene de bu sözler neden? Allahın bildiği kuldan esirgenmez, ben herşeyi açık yüreklilikle neye inanıyorsam kimseyi kırmayacak şekilde söyledim. Bu ülkede konuşma özgürlüğü diye bişi var. Kısıtlayabileceğini mi düşünüyorsun? İyi akşamlarr.. vereliniortak