• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ben katılmıyorum ne yanı 2 yıllık okuyan yada lıse mezunu olanlar vatna hayırlı evlet degılmı konuyu saptıryosunuz bence ama szı dertlenmeyın sızın pasalarınız nede olsa yuksek tahsıllı bzımkıler onların yerınede yapar hıc sorun degıl yanı ıyı aksamlarrrrrr

Sanırım asıl konuyu saptıran siz olmalısınız, zira ben okumayanlara vatana hayırsız demedim ?? Neden gocundunuz anlayamadım açıkcası? Biraz daha üsturuplu konuşursak sevinirim. Burası öfke kusma değil 335. kısa dönem er bekleyenler topiği dolayısıyla bu konu bizim leyhimize olduğundan sevinmek en doğal hakkımız. Size de üzüldüğümüzü belirttik. Genede herkes buraya saldırdı ? Bu nedir anlamış değilim ? Daha ortada net bişi bile yok.. Uzun dönemler için hiçbişrşey söylemiyor tam tersi haksızlık edildi diyoruz gene de bu sözler neden? Allahın bildiği kuldan esirgenmez, ben herşeyi açık yüreklilikle neye inanıyorsam kimseyi kırmayacak şekilde söyledim. Bu ülkede konuşma özgürlüğü diye bişi var. Kısıtlayabileceğini mi düşünüyorsun? İyi akşamlarr.. vereliniortak

Canım bazı şeylere sırf arkadaşların topiği kapanmasın diye cevap vermemek lazım,belliki kavga çıkacak ve topik kapanacak örnekleri var, bizim topiğimize yazıldığında da bu yüzden cevap vermedik,, bizler gayet iyi bir şekilde saygı çerevesinde ifade ediyoruz kendimizi..

hepimizi Allah kavuştursun kızlar hepsi bizim askerimiz a.s.

ay evet tamam incim hayırlı teskereler kızlaropuyorumnanaktan

benım daha işim iş :D aralık ta gıdecek :D daha ohooooooooo bedellı cıkacak derler uzuyor derler kısalıyor derler ıptal bıle derler bunlar delikafaduldendelikafadulden

benım daha işim iş :D aralık ta gıdecek :D daha ohooooooooo bedellı cıkacak derler uzuyor derler kısalıyor derler ıptal bıle derler bunlar delikafaduldendelikafadulden

delikafadulden yok be etmezleropuyorumnanaktan
bosver sıkma canını sende teskereyi alırsın 339lar bıle alır delikafadulden

hayırlı akşamlarrrrr kızlarra.s.
hepinizi allah kavustursun inşallah hayırlı teskerelerrrrrrrropuyorumnanaktan
bende eşimi beklemiştim kısa dönem yapmıştı ama batmanda....a.s.
rabbim korusun inşallah tüm askerlerimiziii:Saruboceq: turkbayragi turkbayragi

Sanırım asıl konuyu saptıran siz olmalısınız, zira ben okumayanlara vatana hayırsız demedim ?? Neden gocundunuz anlayamadım açıkcası? Biraz daha üsturuplu konuşursak sevinirim. Burası öfke kusma değil 335. kısa dönem er bekleyenler topiği dolayısıyla bu konu bizim leyhimize olduğundan sevinmek en doğal hakkımız. Size de üzüldüğümüzü belirttik. Genede herkes buraya saldırdı ? Bu nedir anlamış değilim ? Daha ortada net bişi bile yok.. Uzun dönemler için hiçbişrşey söylemiyor tam tersi haksızlık edildi diyoruz gene de bu sözler neden? Allahın bildiği kuldan esirgenmez, ben herşeyi açık yüreklilikle neye inanıyorsam kimseyi kırmayacak şekilde söyledim. Bu ülkede konuşma özgürlüğü diye bişi var. Kısıtlayabileceğini mi düşünüyorsun? İyi akşamlarr.. vereliniortak

asla oyle bı nıyetım olmadı olamz yazdıkalrınız karsısnda soyledım neyse bu konu cook uzadı uzamasınında geregı ve anlamı yok hepımız ıcın sonuc ne oluras olsun sımdıden ahyırlı olsun hayırlı tezkereler iyi aksamalrr

kızlar tartısmanın gergınlıgın bı faydası yok,bızler burda bırbırımızede gırsek son kararı hukumet verdıgıne gore sdce bırbırımızı kırmakla yetınmıs oluruz.uzun donem olan arkdslrın hassasıyetlerını hepımız cok ii anlıyoruz,ama nolur bızlere de hak verın gunlerdır uyku uyuyamıo yemek yıyemıoruz,bı yandanda askerlerımızın pskljılerı alt ust olms durumda onlra kendımızı untp destek olmaya calısrken kısacası bukdr bunaltıcı gunler yasarken boyle bı hbr duymak bı umut da olsa sevndrdı bızlerı ve suan tek yaptgmz sevnmek.bunu da cok gormeyın bızlere olrmu asker yarenleri?

Canım bazı şeylere sırf arkadaşların topiği kapanmasın diye cevap vermemek lazım,belliki kavga çıkacak ve topik kapanacak örnekleri var, bizim topiğimize yazıldığında da bu yüzden cevap vermedik,, bizler gayet iyi bir şekilde saygı çerevesinde ifade ediyoruz kendimizi..

hepimizi Allah kavuştursun kızlar hepsi bizim askerimiz a.s.

Olay tamamen bu hepsi bizim askerimizturkbayragi.Az yada çok hepimiz şafak sayıyoruz hasret çekiyoruz daha öncede söylendi burda biz 5 ay beklerken şahsen kendi adıma çok zorlandım,hasretlik zor ki siz 15 ay bekliyorsunuz tepkiniz o kadar normal ki bu şekilde herşey kesinleşmeden umut dağıtılmamalıydı.Bizi düşünün 5 ay diye gönderdik askerlerimizi bi haber çıkıyor 6 ay daha kışlada kalıcaklar diye haberlerd, gazetelerde sayfa sayfa haber yaptılar.Bizim içinde çok üzücü haberlerdi.Şimdi rafa kalktı diye haber çıktı güveniyor muyum hayır çünkü bu ülkede ne olacağı asla belli olmuyor.Yetkili bir ağızdan duymadıkça asla inanmıcam sanırım.

delikafadulden yok be etmezleropuyorumnanaktan
bosver sıkma canını sende teskereyi alırsın 339lar bıle alır delikafadulden

o kadar da cılkını cıkarmazlar bu ısın yanı dı mı kaydirigubbakcemile3 aman secım oncesı ben guvenmıyorum bunlara kaydirigubbakcemile3
hepsı sag salım evlerıne donsunler de gerısı muhım degıl opuyorumnanaktan

ay evet tamam incim hayırlı teskereler kızlaropuyorumnanaktan

UUUUv topiği kapatmaya varacak kadar tartışmalar çıkarmaya niyetlisiniz sanırım ? Farkındaysanız şuanki problem sizin birden topiğe gelip yanlış anlaşılmalarınızı ifade etmekle başladı ve bizim gösterdiğimiz saygıyla sona erdi buyrunnnnnnnnn Bunu büyütmeyip tartışma çıkarmayan bizleriz, yoksa neredeyse 6 ay bekliyoruz diye günah keçisi ilan edileceğiz. Bu tarz konuşmalar çok yanlış. :olmaz: Siz nasıl hür iradenizle bu topiği başlığını bilerek okuyorsanız, bizde sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi dile getirmekte hürüz. Lütfen yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeyelim.

şimdiye kadar hiçbir ağızdan resmi bir açıklama gelmedi. resmi bir açıklama gelene kadar ne sevinelim ne üzülelim bence.. oyuncak oluyoruz yoksa ellerinde -tatlicadiarzu-

hayırlısıyla hepsi yapıp gelecekturkbayragi

Bu arada son yazdığım siyah incim içindi. Yanlış alıntı yaptım su perisi kusura bakma..

bende tam alıntı yapacaktım ama by mesajdan yaptımCADIARZU
inci adınada incinin kötü bi niyetle yazmadıgına emınım daha önce kapanan topiklere benzemesin anlamında dedi:hulya:
yanı öyle tartısmalar cıkarmaya nıyetı oldugundan degilyerimseniben

UUUUv topiği kapatmaya varacak kadar tartışmalar çıkarmaya niyetlisiniz sanırım ? Farkındaysanız şuanki problem sizin birden topiğe gelip yanlış anlaşılmalarınızı ifade etmekle başladı ve bizim gösterdiğimiz saygıyla sona erdi buyrunnnnnnnnn Bunu büyütmeyip tartışma çıkarmayan bizleriz, yoksa neredeyse 6 ay bekliyoruz diye günah keçisi ilan edileceğiz. Bu tarz konuşmalar çok yanlış. :olmaz: Siz nasıl hür iradenizle bu topiği başlığını bilerek okuyorsanız, bizde sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi dile getirmekte hürüz. Lütfen yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeyelim.

noldu şimdi birden??? bir diğer arkadaşımız mesajımı alıntılayıp evet olayın özü bu derken siz niye tepki gösterdiniz anlamadım, ben tartışma uzamasın topik kapanmasın boşu boşuna diyorum bunun nesi garip??? ben topiğe gelip ne yazdım pardon?? neyi yanlış anlayıp ifade ettim biriyle karıştırdınız sanırım?

mesajlarımda da hepsi bizim askerimiz hepinize hayırlı teskereler iyi geceler yazmışken noluyo?

Halimize bakın bunca ayrılık, özlem, nasıl olduklarını merak ettiğimiz yetmezmiş gibi birde medyayla alt üst oluyoruz.kafamçokkarıştı:bbo:
Allah önce askerlerimize sonrada bizlere sabır versin kızlar. :Saruboceq:

Back