- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
bitanem aradı 3 dk konusabıldık sdcehsta olmus ya atesi çıkıp iniyomus bademcikleride şişmiş ztn sesinden belliydi.dha telfnu acar acmaz anladım hasta olmussun askım sesin cok kotu gelıyo dedım.yok yok iim die beni telaslandırmamaya calıstı yine ama ben biliyorum onu...ilaç al diyorum alamam nöbetlerim var yoksa kalkamam uyku yapıyo ilaçlar dedi.ya napıcak nasıl düzelecek bide hasta hasta nöbet tutucak şimdi yaa oofff aklım onda kaldı...
benimkide sahil güvenlik fakat büroda kosturuo
bende aranıza yeni katıldım kızlar Allah kavuştursun hayırlısyla hepimizi asker beklemek herseyden farklıymış... Allah sabır versin... Şafak 113:gitme:
caglo cok saol cnm gecmıs olsn dılerklerın ıcın.demın aradı carsı ıznıne cıkmıs,fakat bgnde yuzuk parmagını kesmıs jıletle yaa ne kdr dıkkatsız bı sevgılım var allah ım...revıre gıtmıs sargıbezıyle fln sarmıslr baya kan akmıs zor durmus offf yaaa
Allah uzun dönem bekleyenlere sabır versin çok zor valla şimdi askrlik kısalırsa erken terhis olacaklar askerlerin ve yakınlarının yüzügülecek ama kısa dönemlerin durumu ne olcak... düşünmekten uyuyamıyorum +3 yada +6 ay daha askeriyedemi kalırlar sizce ?mafoldumben
Kızlar uzamasın dıye dua ederken bizimkide kısalsın dıye edin lutfenndelikafadulden
ediyoruz canim emin ol..sonucta onlarda can 15 ay kise bir süre degil allah sizlerede sabir versin..
kaydirigubbakcemile5Amin canım sagolakannehir evet cok uzuneyvahedigeldismile insallah gönlümüze göre versin Allah'ım:Saruboceq: 1 ekimde acıklanır mı sizceCADIARZU bence acıklanmaz daha meclise girecekkafamçokkarıştı
banada açıklanmaz gibi geliyor.. hakkımızda hayırlısı olsun..:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?