• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ya çok alakasız ama yinede sorucam,kızlar ya turkcelin yda vodafonun sabit hatlarla indrmli knsmayla alakalı bi paketi var mı ya biliomusunuz?bnmkını ben cepten arıorm ev telnden birliğin teli arıyamıorm cnku,e hal böle olunca bnm fatura ucuyo azıcık knussakta..yaa bilen varsa bi yardımcı olsa super olr

miracle canım turkcellin ev turkcel paketi var 400 dk 7 tl gibi birşey tam rakamını bilmiyorum ama
biz onu kullanıyoruz askerimle..
netten araştır bir istersen yada ben sana bulayım

miracle canım turkcellin ev turkcel paketi var 400 dk 7 tl gibi birşey tam rakamını bilmiyorum ama
biz onu kullanıyoruz askerimle..
netten araştır bir istersen yada ben sana bulayım

evturkcel dıe bı tarfe buldm tatlım ayda 7.5 lıraya 400dk dıo bu senınd edgn sanırım.ya valla bu iimiş yaa valla her ay 50den fazla fatura oduyrm o da gorsn knusamıoruz bıle knssak ıcım yanmıck:sinifsinif: ben bizbize tarfsndeydım smdı bunu ıptal edıp bu evturkcele ole gecıcem snrm dmı?sen memnunmusun buarada bu tarıfedn?

evet canım çok memnunum başka türlü dediğin gibi
konuştuğundanda birşey anlamıyorsun
bize yetiyor
bizim belli bir saatimiz var her gün 16:00 da mutlaka konuşuruz,
yanlız bu tarifede şöyle birşey var,ev alanını belirliyorsun
tarifeden yararlenmak için nereyi belirlediysen oradn görüşüyorsun öyle yararlanıyorsun tarifeden

evet canım çok memnunum başka türlü dediğin gibi
konuştuğundanda birşey anlamıyorsun
bize yetiyor
bizim belli bir saatimiz var her gün 16:00 da mutlaka konuşuruz,
yanlız bu tarifede şöyle birşey var,ev alanını belirliyorsun
tarifeden yararlenmak için nereyi belirlediysen oradn görüşüyorsun öyle yararlanıyorsun tarifeden

yardımların ıcın cok saol cnm yaakaydirigubbakcemile2

1 ekimde aciklanmasi imkansiz gibi birsey.. zaten haberlerde söylendi en erken kasim ortalarina dogru belli olacak diye..cünkü ortada bir tasari bile yok..2seneden beri olan bu muhabbet birilerini sevinc dolu birilerini hüzün dolu bekleyise mahkum ediyor.. ne diyelim hayirlisi olsun umarim hepimiz kisa süreler icinde kavusuruz sevdiklerimize;)

Aynen 1 ekimde imkansız olabilir ama ekimde acıklanacaktır mutlaka cnm:hulya: bırde su konuda sana katılmıyorum ortada bir tasarı var önceligini bekliyor sadece buda en kısa zamanda olacak umarımakannehir
aynen mahkum ediyor dedigin gibi haksızlık sizede bizede:a015: amin cnm:Saruboceq:

herkese selam laptopum çöktü =)) formatladık ancak gelebildim benim aşkım geldi istanbulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2 ekimde ağrı da olması gerekiyormuş daha görüşemedik aşkımla bu akşam yada yarın görüşücez...

kısa dönemlere birşey olmasın ama
uzun dönemde kısalsın 15 ay çok beeyvahedigeldismile

herkese selam laptopum çöktü =)) formatladık ancak gelebildim benim aşkım geldi istanbulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2 ekimde ağrı da olması gerekiyormuş daha görüşemedik aşkımla bu akşam yada yarın görüşücez...

Tutimm gözün aydin canim benim=)
dogumgününde yaninda yani eniste öylemi??=)
benim askimda suan sivasta yarin ilcelere dagitimlari yapilacakmis, bakalim bu sefer nasil bi yere gidecek..

Merhaba kızlar:3:... Geçmişe pek bakamadım tek bildiğim şafaklar azalıyor:1:....Benim şafak 110turkbayragi... Zaten 10 gün pek saymıyorum plakalara kadar böyle 110-100-90 diye sayıcam diğer türlü geçmiyor gibi geliyor günler:hulya:...İnşallah ocakta kavuşucaz sevdiklerimize:asigim:

Tutimm gözün aydin canim benim=)
dogumgününde yaninda yani eniste öylemi??=)
benim askimda suan sivasta yarin ilcelere dagitimlari yapilacakmis, bakalim bu sefer nasil bi yere gidecek..

saol canım benimmmmdoğum günümde yanımda olamıcak canım 2 gün sürüyor yolu tatlım çünkü ağrı daki hava alanı tadilattaymış aşkım erzuruma gidicek uçakla erzurumdan otobüse binip ağrıya geçecek tatlım...hadi bakalım balım biraz hüzünlüyüm caglocum ya ne güzel birbirimizden haber alabiliyorduk neyse inşallah iyi bir yere düşer enişte tatlım...

Merhaba kızlar:3:... Geçmişe pek bakamadım tek bildiğim şafaklar azalıyor:1:....Benim şafak 110turkbayragi... Zaten 10 gün pek saymıyorum plakalara kadar böyle 110-100-90 diye sayıcam diğer türlü geçmiyor gibi geliyor günler:hulya:...İnşallah ocakta kavuşucaz sevdiklerimize:asigim:

az kaldı cnm ocakta geliyorlar...bende şafak saymıyorum unuttum =)) şafağıbile unuttum hahahaha:1:

Tuticim sevgilin gelmiş yanına sanırım ne güzel bol bol hasret gideropuyorumnanaktan.İnsanın yanında sevdiği olunca zaten zaman su gibi akıyor canım :asigim:

Tuticim sevgilin gelmiş yanına sanırım ne güzel bol bol hasret gideropuyorumnanaktan.İnsanın yanında sevdiği olunca zaten zaman su gibi akıyor canım :asigim:

teşekkür ederim balım saol ama daha göremedim aşkımı bu akşam yada yarın görüşücez ailesi bu gec adanaya dönecek ailenle vakit geçir dedim benim erkeğim bensiz duramaz bakalım belki akşam görüşücez...

askim öglen aradi ve daha yatak bile vermemislerdi askeriyenin gazinosundaydi=S
sonrada aramadi hic bendede numara yokki ulasayim..
Tutii iyi vakit gecirirsin insallah sevdiginle canim benimm..dogumgününü birgün önceden kutlayin sizde=)

caglocum bakalım yapıcaz artık bişeyler =) allah allahhhhhhhh yatak vermemişlermi çocuğa hay allahım orasıdamı kalabalık acaba ya çocuk yol yorgunu zaten kıyamam yaaa caglocum netten araştır tatlım askeriyenin sivas jandarma komutanlığı diye....

arasanda nasıl ulaşacaksınorasıda var kaçıncı koğuş bilmiyorz ki dimi

aynen öyle walla yoksa buldum numarayida ne diyecem arayip..
sabahda ariyamaz muhtemelen erkenden dagitima götürürler..
belirsizlikten nefret ediyom tutii yaa..
allahtan ama dün komutanindan izin almisti otelde kaldi sivasta dinlendi biraz hem doya doya konustuk kac saat..
yoksa kafayi yemistim biliyorsun beni=S

Back