- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
miracle canım turkcellin ev turkcel paketi var 400 dk 7 tl gibi birşey tam rakamını bilmiyorum ama
biz onu kullanıyoruz askerimle..
netten araştır bir istersen yada ben sana bulayım
evet canım çok memnunum başka türlü dediğin gibi
konuştuğundanda birşey anlamıyorsun
bize yetiyor
bizim belli bir saatimiz var her gün 16:00 da mutlaka konuşuruz,
yanlız bu tarifede şöyle birşey var,ev alanını belirliyorsun
tarifeden yararlenmak için nereyi belirlediysen oradn görüşüyorsun öyle yararlanıyorsun tarifeden
1 ekimde aciklanmasi imkansiz gibi birsey.. zaten haberlerde söylendi en erken kasim ortalarina dogru belli olacak diye..cünkü ortada bir tasari bile yok..2seneden beri olan bu muhabbet birilerini sevinc dolu birilerini hüzün dolu bekleyise mahkum ediyor.. ne diyelim hayirlisi olsun umarim hepimiz kisa süreler icinde kavusuruz sevdiklerimize
kısa dönemlere birşey olmasın ama
uzun dönemde kısalsın 15 ay çok beeyvahedigeldismile
herkese selam laptopum çöktü =)) formatladık ancak gelebildim benim aşkım geldi istanbulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2 ekimde ağrı da olması gerekiyormuş daha görüşemedik aşkımla bu akşam yada yarın görüşücez...
Tutimm gözün aydin canim benim=)
dogumgününde yaninda yani eniste öylemi??=)
benim askimda suan sivasta yarin ilcelere dagitimlari yapilacakmis, bakalim bu sefer nasil bi yere gidecek..
Merhaba kızlar... Geçmişe pek bakamadım tek bildiğim şafaklar azalıyor ....Benim şafak 110turkbayragi... Zaten 10 gün pek saymıyorum plakalara kadar böyle 110-100-90 diye sayıcam diğer türlü geçmiyor gibi geliyor günler:hulya:...İnşallah ocakta kavuşucaz sevdiklerimize:asigim:
Tuticim sevgilin gelmiş yanına sanırım ne güzel bol bol hasret gideropuyorumnanaktan.İnsanın yanında sevdiği olunca zaten zaman su gibi akıyor canım :asigim:
arasanda nasıl ulaşacaksınorasıda var kaçıncı koğuş bilmiyorz ki dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?