- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
cnm cok sevındım gozun aydın kavusuyosun enişteye=) insallah Allah ım bizlere kesin dönüşlerinide gösterir...bende cok özledim aşkımı...
kizlarr askim aramadi daha bugün=(
sabah 6bucukta aradi oda ne konustugumuzu bile hatirlamiyorum uykulu uykulu=(
bugün gidip ona alisveris yaptim, tras malzemesi dis macunu, kazak, esofman, kitap vede fotograflarimizin icinde oldguu bir albüm=)
hepsini yarin gönderiyorum.. annem gülüyor diyo burdan oraya dis macunumu gönderiyon=)
dedim benim askim her dis macununu kullanmaz özel aliyorum ona=)
birazdanda otobüs biletini ayarlicam=)
ama sesini duyamadim cok tedirginim=(
Kızlar bişi sorcam hergün konuşabiliyor musunuz askerlerinizle?? Yada ne sıklıkla konuşabiliyorsunuz?
ben genelde her gün konuşuyorum canım ama mesela bugün arayamadı çünkü eğitimleri vardı yorgunlıktan uyudu sanırım bebeğim.meraklanmayın yorgunlardır...
bu arada 335 dönem son kısa dönemmiş 337 bekleyenler uzun yapacakmış amanıııınnnn...
aradi kizlarr..
hic kesintisiz egitimleri varmis bugün kadro belli olmus yarislar icin..
ben aradim dayanamayip askeiyeyi arkadasiyla konustum dusta yenge cikinca söylerim arasin dedi=)
yenge lafi nasil hosuma gitti anlatamam=)
caglocum ben aşkımla konuşamadım zaten dün dedi aramayabilirim merak etme dedi ....
acaba kim kazanacak =)))))
miracle_84 cnm bir arkadaşımın yakını var ankarada bilmemne bakanıymış o söylemiş ben yalancısıyım yani...amaaaaaaaaaaaa bir şey daha duydum sürekli mail geliyormuş komutanlığa bizim günahımız okumakmı üni mezunları çok tepki veriyormuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?