• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlar merhaba,
benim erkek arkadasım da 335.kısa dönem.
yalnız benım bı rıcam olucak, bı arkadas sormus, sızı ne kadar sıklıkla arıyorlar dıye. her askerın kosulları farklı,arayamayanlar olucaktır. hepimiz gayet hassas donemdeyız ılıskımız konusunda, buradan yola cıkıp kendını uzebılecek arkadaslar olabılır.
benım nacızane tavsıyem bu arama mevzuları burda cok fazla dıle getırılmesın, tabı yıne sız bılırsınız

kızlar merhaba,
benim erkek arkadasım da 335.kısa dönem.
yalnız benım bı rıcam olucak, bı arkadas sormus, sızı ne kadar sıklıkla arıyorlar dıye. her askerın kosulları farklı,arayamayanlar olucaktır. hepimiz gayet hassas donemdeyız ılıskımız konusunda, buradan yola cıkıp kendını uzebılecek arkadaslar olabılır.
benım nacızane tavsıyem bu arama mevzuları burda cok fazla dıle getırılmesın, tabı yıne sız bılırsınız

ya canim kimse bunu, bir digerini üzmek veya ne bilim kiskandirmak icin söylemiyor zaten..burda hepimizin askerlerimizle görüsemedigimiz günler oluyor ve birbirimizle paylasip destek oluyoruz.. bunda baska bir niyet yokki..

ya kızlar sizinle bir link paylaşacaktım ama 100mesaj olması gerekiyomuş paylaşamadım ama bülent arınçın tektiple ilgili açıklamasıydı,kısaca mecliste görüşülen hiç birşey yok ilkokul mezunuyla üniversite mezununun aynı süre askerlik yapmasına olumlu bakılamaz gibi şeyler söylüyodu....

tektipaskerlik.com

buraya bakalim kizlar=)

Çok saol canım hakiikaten bizim derdimize derman olan bir site olmuş.. kaydirigubbakcemile5

Başbakan yardımcımız işte heleki o söylüyorsa kesinlikle bir bildiği vardır..
Saol cagloo olumunekankayizsmile

Ocaktaa kavuşucazz inşallah askerlerimizee opuyorumnanaktan

Çok saol canım hakiikaten bizim derdimize derman olan bir site olmuş.. kaydirigubbakcemile5

Başbakan yardımcımız işte heleki o söylüyorsa kesinlikle bir bildiği vardır..
Saol cagloo olumunekankayizsmile

Ocaktaa kavuşucazz inşallah askerlerimizee opuyorumnanaktan

bir avukat arkadaşımla görüştüm kendisi böyle bir yasa çıkarsa o maddeler içerisinde kazanılan hak devredileme ve bu konuş askeri iyi yönden etkileyecektir kötü yönden değil gibilerinden bir madde de içerdiini söyledi..yani uzunlar erken teskere olabilir ama kısaların uzaması diye birşeyy söz konusu olamamış..

kızlar bu arada askerleriniz askerliğini ne olarak yapıyor..
görevleri ne..
ya benimki güvenlik oldu ama nöbetleri çok var
günde 8 saat nöbette..
sabah 3 öğleden sopnra 3 gece 2
kafayı tırlatmak üzere
yetmezmiş gibi birde araba muhafaza askeri olarak personeli toplamaya gidiyor
nöbetten çıkıncada aralıkta denetimleri varmış o yüzden eğitimlere gidiyor..
kantinci olmak istiyor bi ara boşluk varmış komutan sormuş geçmek isteyen varmı diye güvenlik olarak kalmak istemiş ama şuan pişman
sizce kantincilik nasıl..

benim eşim askerliğini kantinci olarak yapmıştı,çook rahattı,sadece kantindeydi...tek sıkıntısı hesabını kitabını iyi yapması, veresiye vermemesiydi,veresiye verince işin ucu kaçıyor diyordu.hayırlı tezkereler diliyorumm.....

benim nişanlımda denizci,istanbul-beykozda, hergün 6 saat nöbet tutuyor,haftada birde 12 saat aralıksız nöbet tutuyor,dizleri çok ağrıyomuş ama hiç bi şekilde oturamazlarmış, aman yaptıkları bi nöbet tutmak olsun acemilikte burunlarından getiriyorlardı...

benimkisini mutfağa temizlik işlerinden sorumlusu olsun die vermişler.sormuşlar mesleğin ne diye kimyager deince heh tmm demiş komutan ozmn sen geç mutfağa hangi üründen ne kdr kullanalım hangisi dha ii temizler ii bilrsin demiş=)) hiç düşünmüşmü acaba eline bi kere detrjan almış mı bu çocuck die hehehehe=) ama bnmkınınde nobetlerı var,gece nobetlerı,cok uykusuz kalıyorum dınlenmeye vakıt hıc olmuyo dıye kıyamam yaa

benimkisini mutfağa temizlik işlerinden sorumlusu olsun die vermişler.sormuşlar mesleğin ne diye kimyager deince heh tmm demiş komutan ozmn sen geç mutfağa hangi üründen ne kdr kullanalım hangisi dha ii temizler ii bilrsin demiş=)) hiç düşünmüşmü acaba eline bi kere detrjan almış mı bu çocuck die hehehehe=) ama bnmkınınde nobetlerı var,gece nobetlerı,cok uykusuz kalıyorum dınlenmeye vakıt hıc olmuyo dıye kıyamam yaa

ya bu askerliğe gülermisin ağlarmısın,nişanlımın acemiliğinde bölüğü toplamışlar komutan sormuş içinizde uçak mühendisi war mı die kimse de ses yok sonra sormuş subay ne için olduğunu komutanın çocuğunun oyuncak uçağı kırılmışş onu tamir ettirmek içinmişşş, nişanlımında komutanın biri inşaat işi yaptığını öğrenmiş ve köpeğine kulübe yaptırmışş,gerçekten tuhaff.....:1shok:

ya bu askerliğe gülermisin ağlarmısın,nişanlımın acemiliğinde bölüğü toplamışlar komutan sormuş içinizde uçak mühendisi war mı die kimse de ses yok sonra sormuş subay ne için olduğunu komutanın çocuğunun oyuncak uçağı kırılmışş onu tamir ettirmek içinmişşş, nişanlımında komutanın biri inşaat işi yaptığını öğrenmiş ve köpeğine kulübe yaptırmışş,gerçekten tuhaff.....:1shok:

ayy inanmiyorum yaa=D
benimki jandarma ama daha yarin gidiyor usta birligine..
ya karakola vericekler, ya kislaya yada gece nöbetlerine diyordu..
yani ya onbasi yada cavus oluyorlar sanirim..

Benimki de inzibat ve revirci günde 6 saat nöbet tutuyor ve dediğiniz gibi çok fazla uykusuz kalıyo bilmiyorumkismile nöbetten geliyo yatmasına müsade etmiyolar revir işleri oluo neyse 100'ler bitiyoooo geçicek bu günler hihoyyyt

Back