- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
kızlar merhaba,
benim erkek arkadasım da 335.kısa dönem.
yalnız benım bı rıcam olucak, bı arkadas sormus, sızı ne kadar sıklıkla arıyorlar dıye. her askerın kosulları farklı,arayamayanlar olucaktır. hepimiz gayet hassas donemdeyız ılıskımız konusunda, buradan yola cıkıp kendını uzebılecek arkadaslar olabılır.
benım nacızane tavsıyem bu arama mevzuları burda cok fazla dıle getırılmesın, tabı yıne sız bılırsınız
caglo cnm ben o sıteyı yazıom ama acılmıyorrrr
ya kızlar sizinle bir link paylaşacaktım ama 100mesaj olması gerekiyomuş paylaşamadım ama bülent arınçın tektiple ilgili açıklamasıydı,kısaca mecliste görüşülen hiç birşey yok ilkokul mezunuyla üniversite mezununun aynı süre askerlik yapmasına olumlu bakılamaz gibi şeyler söylüyodu....
tektipaskerlik.com
buraya bakalim kizlar=)
ben vereyim o linki senin icin canim=)
Arınç: Ümit Verici Bir Yaklaşım Yok TGRT Haber Video - 06 Eylül 2010 Pazartesi
Çok saol canım hakiikaten bizim derdimize derman olan bir site olmuş.. kaydirigubbakcemile5
Başbakan yardımcımız işte heleki o söylüyorsa kesinlikle bir bildiği vardır..
Saol cagloo olumunekankayizsmile
Ocaktaa kavuşucazz inşallah askerlerimizee opuyorumnanaktan
benimkisini mutfağa temizlik işlerinden sorumlusu olsun die vermişler.sormuşlar mesleğin ne diye kimyager deince heh tmm demiş komutan ozmn sen geç mutfağa hangi üründen ne kdr kullanalım hangisi dha ii temizler ii bilrsin demiş=)) hiç düşünmüşmü acaba eline bi kere detrjan almış mı bu çocuck die hehehehe=) ama bnmkınınde nobetlerı var,gece nobetlerı,cok uykusuz kalıyorum dınlenmeye vakıt hıc olmuyo dıye kıyamam yaa
ya bu askerliğe gülermisin ağlarmısın,nişanlımın acemiliğinde bölüğü toplamışlar komutan sormuş içinizde uçak mühendisi war mı die kimse de ses yok sonra sormuş subay ne için olduğunu komutanın çocuğunun oyuncak uçağı kırılmışş onu tamir ettirmek içinmişşş, nişanlımında komutanın biri inşaat işi yaptığını öğrenmiş ve köpeğine kulübe yaptırmışş,gerçekten tuhaff.....:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?