- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
Saol canım benimm senide Allah kavuştursunnn ayrıca acil şifalar inşallah hemen iyileşirsinn. opuyorumnanaktancaglocum yarın cuma sanıyorum benkafa kalmadı heyecandan...su grıbı bı atlatsam super olcakta ben kendıı hıc ıyı hıssetmıyorum ınsallah askım gelene kadar ıyılesıcem amin canım amin darısı gelmelerinin başına...
perisoko tatlım benim aşkım 1 hafta istanbula gelecek izin kullanıcak demek seninki diyarbakıra gidiyor benimkide ağrı ya gidicek =(allah kavuştursun tatlım
Saol canım benimm senide Allah kavuştursunnn ayrıca acil şifalar inşallah hemen iyileşirsinn. opuyorumnanaktan
miracle'cım ben şu şafak olayını anlayamıyorum hepimizin askerleri 12 ağustosta gitti neden şafaklarımız farklı...
canım benım,açıkcası bende safak olayını cozebılmıs degılım:s cok dgru dıyosun hepımızın askerlerı 12 agustosta teslım oldu ama safaklarımız farklı farklı
tünaydın herkese...
benim aşkım 22 ocakta gelicek 1 hafta geç gelicek =) boşver 1 hafta hemen geçer izin kullanmasa ben çıldırırdım görmeden yollayamam aşkımı te ağrılara haritanın bir ucuna gidicek aşkım =( dün bana telefonda aşkım 3 aylığına ev kiralasam gelirmisin ağrıya dedi 3 ay sonra beraber döneriz dedi dedim evli olsak hayır demezdim ama arada daha bişey yok olmıcakmı olucak nasılsa dedi ben bir gidiyim bakayım ortam nasıl ona göre ev tutarım dedi çıldırmış benimki
hıımm anladım guzelım,aslında izin alabılseymıssın evden gercekten cok guzel olurmus..neyse arada gormeye gdıersın sen de belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?