• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canım kısa dönem aksarayın gülağaç ilçesinde acemiliğini yaptı şimdide ortaköy ilçesinde usta birliğine geçti. zaten benimkide soru toplam 20 asker varmış 20 askerdende 2 si kısa dönemmiş. orda askerlik yapan insanların tanıdığı olup olmadığını sormak saçma dimi biraz :)uzun zamandır aranızdayım uzaktan takip ediyorum szileri. askerlerimize tez zamanda hayırlı teskereler inşallah:)

kizlarr askim aramadi daha bugün=(
sabah 6bucukta aradi oda ne konustugumuzu bile hatirlamiyorum uykulu uykulu=(
bugün gidip ona alisveris yaptim, tras malzemesi dis macunu, kazak, esofman, kitap vede fotograflarimizin icinde oldguu bir albüm=)
hepsini yarin gönderiyorum.. annem gülüyor diyo burdan oraya dis macunumu gönderiyon=)
dedim benim askim her dis macununu kullanmaz özel aliyorum ona=)
birazdanda otobüs biletini ayarlicam=)
ama sesini duyamadim cok tedirginim=(

caglo cnm benimki hiçççç aramadı sen yine sabah duymuşsun sesini ben hiç duyamadım meraklanma çok yorgunlardır yarında yoğun olurlar ...

ilahi diş macunumu aldın alemsin benimkide acaip bir marka kullanıyor unuttum adını aldıklarını güle güle kullansın canım...

kizlarr askim aramadi daha bugün=(
sabah 6bucukta aradi oda ne konustugumuzu bile hatirlamiyorum uykulu uykulu=(
bugün gidip ona alisveris yaptim, tras malzemesi dis macunu, kazak, esofman, kitap vede fotograflarimizin icinde oldguu bir albüm=)
hepsini yarin gönderiyorum.. annem gülüyor diyo burdan oraya dis macunumu gönderiyon=)
dedim benim askim her dis macununu kullanmaz özel aliyorum ona=)
birazdanda otobüs biletini ayarlicam=)
ama sesini duyamadim cok tedirginim=(

çağlo bnmkide önceki gün aramadı öldüm meraktan ama kıyamam nöbete gtmiş snrada yorgunluktan uyuyakalmş merak etme sabh duymuşsn yne sesini .. bugnde aramadı bnmki ynemi nöbette ya bilmiyorumkismile

ben genelde her gün konuşuyorum canım ama mesela bugün arayamadı çünkü eğitimleri vardı yorgunlıktan uyudu sanırım bebeğim.meraklanmayın yorgunlardır...

bu arada 335 dönem son kısa dönemmiş 337 bekleyenler uzun yapacakmış amanıııınnnn...

fatmagülü izlemedim ilk bölümünü ama herkesin dilinde fatmagül var o yüzden pek dikkatimi çekmedi izlemek az ewwel bakayım dedim ama ıhhh sarmadı

Çağlocum bugün yarışlar var demiştin muhtemelen o yüzden arayamamıştır gün içinde. Son günlerde iyice yordular. merak etmeyin o yüzden.

ben genelde her gün konuşuyorum canım ama mesela bugün arayamadı çünkü eğitimleri vardı yorgunlıktan uyudu sanırım bebeğim.meraklanmayın yorgunlardır...

bu arada 335 dönem son kısa dönemmiş 337 bekleyenler uzun yapacakmış amanıııınnnn...

nerden duydun tatlım?ya bize vurmuyo diye cok seviniyorum ama bizden sonrakiler içinde çok üzülüyorum

aradi kizlarr..
hic kesintisiz egitimleri varmis bugün kadro belli olmus yarislar icin..
ben aradim dayanamayip askeiyeyi arkadasiyla konustum dusta yenge cikinca söylerim arasin dedi=)
yenge lafi nasil hosuma gitti anlatamam=)

aradi kizlarr..
hic kesintisiz egitimleri varmis bugün kadro belli olmus yarislar icin..
ben aradim dayanamayip askeiyeyi arkadasiyla konustum dusta yenge cikinca söylerim arasin dedi=)
yenge lafi nasil hosuma gitti anlatamam=)

ben benmkı arayamadıgında nedense bırlıgı aramaya cesrt edemıyorum ya cekınıyorum,o yuzden stres ıcınde onun bna ulasmasını beklıyorum.. cok sevındıms enın ıcın cnm,Allah hıc bırımızı habersız bırakmasın sevdıklerımızden

kizlar tedirgin olacak birsey yok..
bizde ilk aradgimizda aksamlari yatiyor felan diyorlardi ama alakasi yok..
simdi ben hic aramiyorum mecbur kalmayana kadar hep o ariyor öyle anlastik..
ama yani ne olursa olsun birgün aramazsa ben 10kerede olsa ararim elbet vermek zorundalar;)

caglocum ben aşkımla konuşamadım zaten dün dedi aramayabilirim merak etme dedi ....
acaba kim kazanacak =)))))

miracle_84 cnm bir arkadaşımın yakını var ankarada bilmemne bakanıymış o söylemiş ben yalancısıyım yani...amaaaaaaaaaaaa bir şey daha duydum sürekli mail geliyormuş komutanlığa bizim günahımız okumakmı üni mezunları çok tepki veriyormuş....

caglocum ben aşkımla konuşamadım zaten dün dedi aramayabilirim merak etme dedi ....
acaba kim kazanacak =)))))

miracle_84 cnm bir arkadaşımın yakını var ankarada bilmemne bakanıymış o söylemiş ben yalancısıyım yani...amaaaaaaaaaaaa bir şey daha duydum sürekli mail geliyormuş komutanlığa bizim günahımız okumakmı üni mezunları çok tepki veriyormuş....

evet bu bakanlıga atılan mailleri biliyorum ya bugun internet gazetelerinde bu konuyla ilgili çok haber var.hatta site fln kurmuşlar ya baya baya seslerini duyurmaya başladılar demek ki

Back