• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

askerlerin güzelleri izninizle ben yatayım çok zor ayakta duruyorum size ve diğer topikteki arkadaşlarıma bakmak için geldim iyileşmem lazım bir an önce...

her zaman pozitif olalım artık olmamamız için bir neden yok zaten ocakta askerlerimizi alıyoruz allahımın izniyle hepinize hayırlı geceler...

rabbim tüm askerlerimizi korusun...

iyi geceler kader arkadaşlarım
:3:

caglocum yarın cuma sanıyorum ben :1: kafa kalmadı heyecandan...su grıbı bı atlatsam super olcakta ben kendıı hıc ıyı hıssetmıyorum ınsallah askım gelene kadar ıyılesıcem amin canım amin darısı gelmelerinin başına...

perisoko tatlım benim aşkım 1 hafta istanbula gelecek izin kullanıcak demek seninki diyarbakıra gidiyor benimkide ağrı ya gidicek =(allah kavuştursun tatlım
Saol canım benimm senide Allah kavuştursunnn ayrıca acil şifalar inşallah hemen iyileşirsinn. opuyorumnanaktan

canım benım,açıkcası bende safak olayını cozebılmıs degılım:s cok dgru dıyosun hepımızın askerlerı 12 agustosta teslım oldu ama safaklarımız farklı farklı

hepimizn şafağı aynı hayatm 116 şuan .. bu içinde bulunduğumz günü ve 17 ocagıda sayarsak 116 oluyo.. 115 diyenler son gnü weya içinde bulunduğu günü saymıyolar. .
nese 159 gün vatan için gerisi bizm içinnn zemuszemus :))

tünaydın herkese...
benim aşkım 22 ocakta gelicek 1 hafta geç gelicek =) boşver 1 hafta hemen geçer izin kullanmasa ben çıldırırdım görmeden yollayamam aşkımı te ağrılara haritanın bir ucuna gidicek aşkım =( dün bana telefonda aşkım 3 aylığına ev kiralasam gelirmisin ağrıya dedi 3 ay sonra beraber döneriz dedi dedim evli olsak hayır demezdim ama arada daha bişey yok olmıcakmı olucak nasılsa dedi ben bir gidiyim bakayım ortam nasıl ona göre ev tutarım dedi çıldırmış benimki :1:

tünaydın herkese...
benim aşkım 22 ocakta gelicek 1 hafta geç gelicek =) boşver 1 hafta hemen geçer izin kullanmasa ben çıldırırdım görmeden yollayamam aşkımı te ağrılara haritanın bir ucuna gidicek aşkım =( dün bana telefonda aşkım 3 aylığına ev kiralasam gelirmisin ağrıya dedi 3 ay sonra beraber döneriz dedi dedim evli olsak hayır demezdim ama arada daha bişey yok olmıcakmı olucak nasılsa dedi ben bir gidiyim bakayım ortam nasıl ona göre ev tutarım dedi çıldırmış benimki :1:

ev kiralıcakta her akşam cıkıp gelebilecekmi yanına yani öyle bir imkanları var mı ki? evli olsaydınız ama evci izni diyerekten her akşam yanında olurdu valla süperde olurdu böyle yapanlar var çünkü=)

canım hafta sonu çarşı izinleri oluyor ya o çarşı izninde ortalıkta çok gezmeyi sevmez bimediği yerlerde giderim evimde kafa dinlerim uyurum saatim gelince dönerim birliğe diye düşünüyor birde benimkinin annesi gezmeyi çok sever arada ağrıya gidicekmiş zaten annesi evci çıkarır onu ama benim oraya gitmem zor babam izin vermez

mehtap:1 allahıma çok şükür ...cumartesi günü gece saat 3 de bizimkileri kaldırıcaklarmış hazırlansınlar diye sabah 7 de mi 5 demi ne herkes gideceği yerlerin otobüsüne binicekmiş diyorki aşkım çok heyecanlıyım sabırsızlanıyorum seninle aynı havayı solumak için diyor kıyamam ona yaaa....

hıımm anladım guzelım,aslında izin alabılseymıssın evden gercekten cok guzel olurmus..neyse arada gormeye gdıersın sen de belkı

evli olsak elbette giderim ama şuan arada bişey yok tatlım çok zor babam katıdır o konuda bakma yemin törenine gittim annemle ama günübirlik gittik kalkıp ağrıya hayatta yollamaz sorsam bile dalgamı geçiyorsun benimle der babam:D evli olsak 3 ay seve seve giderim

Back