331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off yaa merakta ediyorumm niye aramadıki:S inşallah iyidir... geçsin şu zaman yaa dayanamıyorum artık böyle

kızlarcım ben devamlı bişiler yazıp sizin yazdıklarınıza cevap veremiorum ama...çalışıyorum iş yerimdeyim o yuzden kusura bakmayın 5 10 dk bir bakıp yazıorum işte....

aslında anlatmak istdeğim bişey var....şimdii ben cuma günü sevgilime kargo yolladım....bi dee bloğum var ordan tanıdığım bi arkadaşıma yolladım...fakat kargolar karışmış....
sevglime gtmesi gereken paket(izmire)istanbula gtmiş....cumartesi ağla ağlaaa canım çıktıı...:gitme:neysee çözdük hallettik bugün ulaştı sevgilime tekrar çıktı izin alıp çarşıya paketini almaya....nasıl mutluu olduunasıl...bi de pakete bi sürü çikolata vs eklemiştimmaramış dioo ki arakadaşlar da yese olur mu askımkaydirigubbakcemile3kıyamammmm ben ona kızzzzzzz

nergiiisss okudunmu kız?bununkide melek sevgililerden ahahha kız bizimki bırak sormayı teşekkür bile etmez yaa

cnm muhakak bir işi vardır beklemediği fırsat bulsun arar bende dun haftasonu diye sabahtan akşama kadar bekledim.

cnm ben seninkine en fazla 3 gun diyorum

ağzından bal damlıyo...bugün bi gün oldu bakalım.geç kalktım gün bitti...yarında arkadaşım kahvaltıya gelicek snrada ona fırın makarna yapıcam söz verdm:) geç gider yarında btti..bakalım çarşamba arıcakmı...

nergiiisss okudunmu kız?bununkide melek sevgililerden ahahha kız bizimki bırak sormayı teşekkür bile etmez yaa

aaa üzülüyorum işte sizin için o zman ben:sinifsinif:
çok düşünceli ince nazikkmaşallahh...ama tabii bizim ilişkide de sorunu hep çıkarıyorummmafoldumben

şekerler bence askerde diye cok başiniza cıkarmayın normal davranın.ozlediyseniz ozledim seviyorsanız seviyorum sakın sensiz burda yapamıyorum hayat cok zormuş dişarı adım atmıyorum demeyin bence.kendinizi onların gozunde kucultmeyin ha kotu bir gun geçirmişse askerlik ona zor geliyorsa dinleyin dertlerini.sen hele bi gel ben sevdiceğime gul gibi bakarım diyin kavgaya da meyil vermeyin.baktınız kavga cıkıcak hemen iki tatlı sozle konuyu dağitin.

aaa üzülüyorum işte sizin için o zman ben:sinifsinif:
çok düşünceli ince nazikkmaşallahh...ama tabii bizim ilişkide de sorunu hep çıkarıyorummmafoldumben

aaayyyyyy bizim hiç öyle bi lüksümüz yok:) hep alttan alan tarafız hheeeeeppppp:çok üzgünüm:

kızların listeleri varyaa onlardan gbi mi demek istedin cerencim

yok bebeim o listeden burda da var.sen varmısn balım o listede?yeni bi liste hazrlıcaz senide ekleyelim.şu an 12 aralıkta gidenlerin 139 gün var mesela 20 de cmt kaldı.ama başka şafak sayma yöntemleride geliştrdik hangisini kullansak diye sordm

ben hep öyle diyom işte sensz günler geçmiyo bilmem ne...değişmem lazım galiba.

bak ne güzel konuşmuşsun canım...ama erkekler kendilerini ne zannediyolarsa artık iki askeere gtt,k diee...yazık kızlara etmedikleri kalmıyo...halbukii aynı çileyi kızlarda beklerken çekio....ben her yatağa yattığım da her ağzıma güzel bi yemek attığım da içim gidio...herşey zehir oluyo iştee kıyamadığımdann

hımmm canım sizinkler kısa dönem mii bideeeee hem kısa dönemmm hem bidee sana kötü müüü davranıyooooklava:klava:bak nasıl kızdım ooona şimdi lütfen ezdrme kendini kuzucum....benimkisi uzun dönem...amaaaaaaa hemdee teeee ağustostaa gtmştiii o listede yokum buyuk ihtimal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…