- Konu Sahibi geronimo
-
crnn ne kadar uyudun sne bugünnnkaçta yatın?
bugün arayacam dedi aramadı yaaa:s
off yaa merakta ediyorummniye aramadıki:S inşallah iyidir... geçsin şu zaman yaa dayanamıyorum artık böyle
bugün arayacam dedi aramadı yaaa:s
benimki aramadı bebeim...oofff offfff
kızlarcım ben devamlı bişiler yazıp sizin yazdıklarınıza cevap veremiorum ama...çalışıyorum iş yerimdeyim o yuzden kusura bakmayın 5 10 dk bir bakıp yazıorum işte....
aslında anlatmak istdeğim bişey var....şimdii ben cuma günü sevgilime kargo yolladım....bi dee bloğum var ordan tanıdığım bi arkadaşıma yolladım...fakat kargolar karışmış....
sevglime gtmesi gereken paket(izmire)istanbula gtmiş....cumartesi ağla ağlaaa canım çıktıı...:gitme:neysee çözdük hallettik bugün ulaştı sevgilime tekrar çıktı izin alıp çarşıya paketini almaya....nasıl mutluu olduunasıl...bi de pakete bi sürü çikolata vs eklemiştimmaramış dioo ki arakadaşlar da yese olur mu askımkaydirigubbakcemile3kıyamammmm ben ona kızzzzzzz
cnm muhakak bir işi vardır beklemediği fırsat bulsun arar bende dun haftasonu diye sabahtan akşama kadar bekledim.
cnm ben seninkine en fazla 3 gun diyorum
nergiiisss okudunmu kız?bununkide melek sevgililerden ahahha kız bizimki bırak sormayı teşekkür bile etmez yaa
hadi söyleyin nasıl sayalım şafağı?
aaa üzülüyorum işte sizin için o zman ben:sinifsinif:
çok düşünceli ince nazikkmaşallahh...ama tabii bizim ilişkide de sorunu hep çıkarıyorummmafoldumben
kızların listeleri varyaa onlardan gbi mi demek istedin cerencim
şekerler bence askerde diye cok başiniza cıkarmayın normal davranın.ozlediyseniz ozledim seviyorsanız seviyorum sakın sensiz burda yapamıyorum hayat cok zormuş dişarı adım atmıyorum demeyin bence.kendinizi onların gozunde kucultmeyin ha kotu bir gun geçirmişse askerlik ona zor geliyorsa dinleyin dertlerini.sen hele bi gel ben sevdiceğime gul gibi bakarım diyinkavgaya da meyil vermeyin.baktınız kavga cıkıcak hemen iki tatlı sozle konuyu dağitin.
şekerler bence askerde diye cok başiniza cıkarmayın normal davranın.ozlediyseniz ozledim seviyorsanız seviyorum sakın sensiz burda yapamıyorum hayat cok zormuş dişarı adım atmıyorum demeyin bence.kendinizi onların gozunde kucultmeyin ha kotu bir gun geçirmişse askerlik ona zor geliyorsa dinleyin dertlerini.sen hele bi gel ben sevdiceğime gul gibi bakarım diyinkavgaya da meyil vermeyin.baktınız kavga cıkıcak hemen iki tatlı sozle konuyu dağitin.
yok bebeim o listeden burda da var.sen varmısn balım o listede?yeni bi liste hazrlıcaz senide ekleyelim.şu an 12 aralıkta gidenlerin 139 gün var mesela 20 de cmt kaldı.ama başka şafak sayma yöntemleride geliştrdik hangisini kullansak diye sordm
KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??:lepi:
331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 - 17 Mayis 2010)
ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASKERLİK YERİ
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığturkbayragi
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderunturkbayragi
benimruyamsensin ---------------------------------------Tekirdag/Malkaraturkbayragi
bet_------------------------------------------------------------ şırnak
buketuzun----------------------------------------------------Antalyaturkbayragi
buket87--------------------------------------------------------Izmirturkbayragi
Cash06--------------------------------------------------------Bilecikturkbayragi
crncrn---------------------------------------------------------Batmanturkbayragi
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlarturkbayragi
denise85-----------------------------------------------------Elazığturkbayragi
elfcn-----------------------------------------------------------Sakarya/Adapazariturkbayragi
elvin06--------------------------------------------------------Hatay/ Iskenderunturkbayragi
erence--------------------------------------------------------Sivasturkbayragi
fcert-----------------------------------------------------------Uşakturkbayragi
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazitturkbayragi
horizon-------------------------------------------------------Kütahyaturkbayragi
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköyturkbayragi
İlarzu---------------------------------------------------------Karamanturkbayragi
Kardelen35-------------------------------------------------İstanbul/Kucukyaliturkbayragi
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşanturkbayragi
PesPemBe-------------------------------------------------Izmirturkbayragi
seda---------------------------------------------------------Manisaturkbayragi
shining------------------------------------------------------Karsturkbayragi
songa84----------------------------------------------------Istanbul-Edirneturkbayragi
suchalovelyday------------------------------------------Edremitturkbayragi
torakcan---------------------------------------------------Nevşehirturkbayragi
Tuce---------------------------------------------------------İstanbul/Tuzlaturkbayragi
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincanturkbayragi
YOZGATLI--------------------------------------------------Edirne/Uzunköprüturkbayragi
Quixotic----------------------------------------------------Manisaturkbayragi
27.01--------------------------------------------------------Corluturkbayragi
331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )
Gamis -----------------------------------------------------Ankara/mamakturkbayragi
linguist----------------------------------------------------Balikesirturkbayragi
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Catturkbayragi
Şafağı yarilayanlar ................................................Şafak
bilmem_89-----------------------------------------------Istanul/tuzla ..............40'larda:dance:
burcudeniz----------------------------------------------Tunceli.........................20'lerde:dance:
buttefly----------------------------------------------------Istanbul......................30'larda:dance:
Charm-----------------------------------------------------Hakkari Çukurca......20'lerde:dance:
Daisybaby------------------------------------------------Edirne.........................20’lerde:dance:
Darksea-----------------------------------------------------??........…………………….20’lerde :dance:
deniziM---------------------------------------------------Ankara........................30'larda:dance:
dlkltn-------------------------------------------------------Izmir/Bornova..........30'larda:dance:
dirim-------------------------------------------------------Adana.........................20'lerde:dance:
extreme--------------------------------------------------Ağr/Dogangün.............................20'lerde:dance:
hayran-----------------------------------------------------Izmir/Bornova..........30'larda:dance:
Kara_Sevdam------------------------------------------Tunceli/Bayraktepe.20'lerde:dance:
seranapak-----------------------------------------------Van.............................20'lerde:dance:
Yusum----------------------------------------------------Gölcük........................30'larda:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?