331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr okudum bütün yazdıklarınızı.şafak sayma konusuna bi karar verelim ben hepsine uyarım...bigün daha btmek üzere iyiki geç uyanmışım.139 bugün...hadi bakalım bitircez inşallaahh

hoşbuldum crn'cima.s.nasılsınız bakalım nasıl geçio askerlik herkes alıştı mı? bu arada ben zübeyde...sevgilimde izmirde asker....

memnun oldum bnde ceren:) aa ne güzel izmir benim memleketim:) bi arkadaşımız var ayazz onun da erkek arkadaşı usta birliğini izmirde yapıcak.izmrde nerde yapıyo balım?

eski foça da canım benimkisi....çıkartma gemileri komutanlığın daaa

ayy canımm arkadaş listemizde olmadığın için mesaj atamadık am ahoşgeldiinnnopuyorumnanaktan

önemli değil canım, hoşbuldum opuyorumnanaktan, diğer konuda liste yapmıştık, buraya taşındı mı o şafak sayanlar listesi merak ettim turkbayragi

balım arkadaş listemde olmadığın için özel msj atamadım.ama nbsasmaz arkadaşımız yazmıştı ztn oraya canım yeni bi topic açıldı diye

ordan gördüm zaten ben de :kedi:

uuuuu yerim seniii nasıl anladın bak hemennnn güzell güzel konuşuyosun...:hulya:

canım ayazın erkek arkadaşının da izmire çıktı 2 gün onu teselli etmekle uğraştık:) benimki batmanda dün kıskançlık yüzünden kavga ettik.hepimizin derdi aynııııı anlamazmıymopuyorumnanaktan

ayyy bnmkini dün kameraya(yemekhane) vermişler dun tum gun ordaymış o yuzden arayamamiş.sabah 7.30da aradı:))uzun uzun konuştuk bu sefer ohh. valla kızlar artık alişmak lazım şu durumlara onların vakitleri oldukça arıyorlar zaten gonlunuzu ferah tutun

önemli değil canım, hoşbuldum opuyorumnanaktan, diğer konuda liste yapmıştık, buraya taşındı mı o şafak sayanlar listesi merak ettim turkbayragi

ordan gördüm zaten ben de :kedi:

sensible burayada uğruyoropuyorumnanaktan şafak listesi burdanda devam yanihihoyyyt

benimki aramadı bebeim...oofff offfff

crnn ne kadar uyudun sne bugünnn kaçta yatın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…