• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak ne güzel konuşmuşsun canım...ama erkekler kendilerini ne zannediyolarsa artık iki askeere gtt,k diee...yazık kızlara etmedikleri kalmıyo...halbukii aynı çileyi kızlarda beklerken çekio....ben her yatağa yattığım da her ağzıma güzel bi yemek attığım da içim gidio...herşey zehir oluyo iştee kıyamadığımdann

ay dün bana diyoki sen benim burda ne çektiğimi biliyomusn! dedim sen benim burda ne çektiğimi biliyomusn??? dedim hiç bi şeyden tat almıyorum.yemek yerken acaba açmısın tokmusun diye düşünüyorum.acaba yoruldumu biriyle kavga ettimi bunların hepsnin düşünüyorum falan dedim.haketti yani...sanki ben ohh çekip kendimi sokaklara attm

ne kadar güzelmişşş yaaaaaaaaaaaaaa

güzel olan liste bu arada:):)

yaa tabiiikidee sana böle davranmaya hakkı yok...anlayışlı olması lazım...bekliyosun onu ötesi varmııı onu bekliyosun yaaa mecbur değilsin kii kıymetini bilmeliiii

hımmm canım sizinkler kısa dönem mii bideeeee hem kısa dönemmm hem bidee sana kötü müüü davranıyoooo:oklava::oklava:bak nasıl kızdım ooona şimdi lütfen ezdrme kendini kuzucum....benimkisi uzun dönem...amaaaaaaa hemdee teeee ağustostaa gtmştiii o listede yokum buyuk ihtimal...

tamam ekleriz senide.söyleyelim sensible a...ekler o.dedikki kalp falanda koyalım yazmıştm ya biran önce:)

CRNCRN opuyorumnanaktan ONUR-KISA BATMAN gbi....snide ekleriz balım

nolduuuuuuuuuuuuuu hemen anlatıyosun..

bebeğim bişy olmadı sadece artık çok sıkıldım... bişey olsa anlatmaz mıyım gideyim biraz uyuyayım havada bugün kasvetli herslde ondan içim sıkılıyor bide aramadı aklım onda..

güzel olan liste bu arada:):)

yaa tabiiikidee sana böle davranmaya hakkı yok...anlayışlı olması lazım...bekliyosun onu ötesi varmııı onu bekliyosun yaaa mecbur değilsin kii kıymetini bilmeliiii

senide eklicez merak etme...ama bilmiyo işte...yıldızlar ve gece en fazla 3 gün verdi ama bakalım.ararsa ilk buraya yazıcam.sen önceden de giriyomuydun canım?

ben bu topiğe ilk kez geldm canım....yoksaa heppp gelrdm kk yee

kızlar cok daralırsanız biraz alişverişe cıkın saçlarınızı kestirin kaydirigubbakcemile3 ben şimdilik film izliyorum mynette king oynuyorum kaydirigubbakcemile2 mesela ilk hafta konuşmadığımda da bol arkadaşmla konuşuyrdum sağ olsun her telefonu kapadığımda yuzumde guller açardı.onunda erkek arkadaşinin gelmesine 20 gun kalmiş:))

kızlar cok daralırsanız biraz alişverişe cıkın saçlarınızı kestirin kaydirigubbakcemile3 ben şimdilik film izliyorum mynette king oynuyorum kaydirigubbakcemile2 mesela ilk hafta konuşmadığımda da bol arkadaşmla konuşuyrdum sağ olsun her telefonu kapadığımda yuzumde guller açardı.onunda erkek arkadaşinin gelmesine 20 gun kalmiş:))

ben 2 haftadr sadece 1 kez sinemaya gttm bi kezde arkadaşımı çaırdm.yarın 2.kez gelicek işte.onun dışında hç bişi yapmadm

evetttttt evettttt o benim işteee pis kız zbydd obenim işte....şimdide aradı kızdım yine nedeni nee benim sesimi duyamyoo die açmadım bak kaç kez aradı...

doğru hatrlıyomuşum demekki:) yazık ama yaaaa

napiim valla bende bilemiorum cerenim yaa kendime kızıyorum ama...bu aralar hele daha fazla...muayyen günümdeyim ondan mıdır acep??

hosbuldum cnm benim:)
arasada bi ogrensem izin kagıdını imzaladımı komutaaaaaaaaaaan cıldırıcam:gitme:

ben 2 haftadr sadece 1 kez sinemaya gttm bi kezde arkadaşımı çaırdm.yarın 2.kez gelicek işte.onun dışında hç bişi yapmadm

cnm normal zamanlarda da evde oturmayı seviyorum dersen normal ama sırf onu sevdiğin için onun için üzüldüğünden boyle yapıyorsan inan bunun kıymeti kimse tarafından bilinmez ilerde seni tutan mı vardı evde bile denir.bence normal hayatın neyse ona devam et askerlik yapan o sen değilsinyerim seniben

Back
X