G
geronimo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi geronimo
geçicek geçicek....
inşallah canım.... ben gidiyorum gene gelirim morelim bozuk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçicek geçicek....
bak ne güzel konuşmuşsun canım...ama erkekler kendilerini ne zannediyolarsa artık iki askeere gtt,k diee...yazık kızlara etmedikleri kalmıyo...halbukii aynı çileyi kızlarda beklerken çekio....ben her yatağa yattığım da her ağzıma güzel bi yemek attığım da içim gidio...herşey zehir oluyo iştee kıyamadığımdann
inşallah canım.... ben gidiyorum gene gelirim morelim bozuk![]()
hımmm canım sizinkler kısa dönem mii bideeeee hem kısa dönemmm hem bidee sana kötü müüü davranıyooooklava:
klava:bak nasıl kızdım ooona şimdi lütfen ezdrme kendini kuzucum....benimkisi uzun dönem...amaaaaaaa hemdee teeee ağustostaa gtmştiii o listede yokum buyuk ihtimal...
nolduuuuuuuuuuuuuu hemen anlatıyosun..
güzel olan liste bu arada:):)
yaa tabiiikidee sana böle davranmaya hakkı yok...anlayışlı olması lazım...bekliyosun onu ötesi varmııı onu bekliyosun yaaa mecbur değilsin kii kıymetini bilmeliiii
bebeğim bişy olmadı sadece artık çok sıkıldım... bişey olsa anlatmaz mıyım gideyim biraz uyuyayım havada bugün kasvetli herslde ondan içim sıkılıyor bide aramadı aklım onda..
ben bu topiğe ilk kez geldm canım....yoksaa heppp gelrdm kk yee
kızlar cok daralırsanız biraz alişverişe cıkın saçlarınızı kestirin kaydirigubbakcemile3 ben şimdilik film izliyorum mynette king oynuyorum kaydirigubbakcemile2 mesela ilk hafta konuşmadığımda da bol arkadaşmla konuşuyrdum sağ olsun her telefonu kapadığımda yuzumde guller açardı.onunda erkek arkadaşinin gelmesine 20 gun kalmiş:))
evetttttt evettttt o benim işteee pis kız zbydd obenim işte....şimdide aradı kızdım yine nedeni nee benim sesimi duyamyoo die açmadım bak kaç kez aradı...
doğru hatrlıyomuşum demekki:) yazık ama yaaaa
ben 2 haftadr sadece 1 kez sinemaya gttm bi kezde arkadaşımı çaırdm.yarın 2.kez gelicek işte.onun dışında hç bişi yapmadm