- Konu Sahibi geronimo
kızlarrr okudum bütün yazdıklarınızı.şafak sayma konusuna bi karar verelim ben hepsine uyarım...bigün daha btmek üzere iyiki geç uyanmışım.139 bugün...hadi bakalım bitircez inşallaahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin :)
hoşbuldum crn'cima.s.nasılsınız bakalım nasıl geçio askerlik herkes alıştı mı? bu arada ben zübeyde...sevgilimde izmirde asker....
eski foça da canım benimkisi....çıkartma gemileri komutanlığın daaa
foçamı:S uzak balım merkeze ama çok sakindr bu dönmde hiiiçç kıskanma
ayy canımm arkadaş listemizde olmadığın için mesaj atamadık am ahoşgeldiinnnopuyorumnanaktan
balım arkadaş listemde olmadığın için özel msj atamadım.ama nbsasmaz arkadaşımız yazmıştı ztn oraya canım yeni bi topic açıldı diye
uuuuu yerim seniii nasıl anladın bak hemennnn güzell güzel konuşuyosun...:hulya:
önemli değil canım, hoşbuldum opuyorumnanaktan, diğer konuda liste yapmıştık, buraya taşındı mı o şafak sayanlar listesi merak ettim turkbayragi
ordan gördüm zaten ben de :kedi:
önemli değil canım, hoşbuldum opuyorumnanaktan, diğer konuda liste yapmıştık, buraya taşındı mı o şafak sayanlar listesi merak ettim turkbayragi
sensible saolsun,listeyi taşıdık yeni bi liste de hazırlayalım diyoruz
mesela crncrn opuyorumnanaktan onur-batman vs gbiii inş çıkar o kalpli şey:)
yıldızlar ve gece hoşgeldiinn
ayyy bnmkini dün kameraya(yemekhane) vermişler dun tum gun ordaymış o yuzden arayamamiş.sabah 7.30da aradı:))uzun uzun konuştuk bu sefer ohh. valla kızlar artık alişmak lazım şu durumlara onların vakitleri oldukça arıyorlar zaten gonlunuzu ferah tutun![]()
hoşbulduk tatlım a.s.