yok canım niye değişsin korkma olur mu öyle şey sadece yorgunluktan öyle değişik geliyo sesleri emin ol bende aynısını ayşıyorum bazen böyle soğuk gibi çıkıyo sesi ama sonra düşünüyorum zaten bütün gün ayakta bide telefon sırası bekliyor ayakta sonra arıyor gene ayakta... o yüzden yani
evet aslında mantıklı ama baştan beri bu konuya gelmeyenler anlamaz diye vazgeçtik bizde:hulya:ya ben dün ayazın bi fikrini okudum kimse anlamamış ama ben anladım ve çok hoşuma gitti.. öyle yapalım.. şöle ki:
saydığımız hep 10 gün mesala bugun şahak 10 diyelim şafak 0 a geldiğinde bizim gerçek şafak 140 ta kalmışsa 10 dan başladığımız zamanda 130 olcak. biz sonra yine 10dan sayıp 120 dicez....
yani 140 120 insanı korkutan sayılar... 10 dan sayarsak en azından rakamlarla uğraşmak daha kolay olcak..
haklısın canım bende düşünüyorum bazen soğuk konuştu diyorum:çok üzgünüm:
sonra düşünüyorum bütün günü canı çıkmış yorgun hava soğuksenağlama
aklı burda diye düşünüyorum sonuçta keyifte değill:asigim::asigim:
değişmesin ya soğuk gibi olunca çok korkuyorum:tomato::tomato:
bide düşünüyorum acaba ben burda canım çıkıyo onlar evde oturuyo diyolarmıdır kız:roflol:
evet aslında mantıklı ama baştan beri bu konuya gelmeyenler anlamaz diye vazgeçtik bizde:hulya:
demezmi kesin diyolar hatta bi gün benimki dedi ben sen gibi sıcak evimde oturmuyorum diyeakannehir
akannehirakannehir anammm ondanda soğuk konuşuyodur bunlar kızdelikafadulden
ya ne yapalım idar edicez değişmesinler bırakmasınlar da:asigim:
aminn:Saruboceq: canım ben çıkıyorumm görüşürüz gelirim gene opuyorumnanaktan
haklısın canım bende düşünüyorum bazen soğuk konuştu diyorum:çok üzgünüm:
sonra düşünüyorum bütün günü canı çıkmış yorgun hava soğuksenağlama
aklı burda diye düşünüyorum sonuçta keyifte değill:asigim::asigim:
değişmesin ya soğuk gibi olunca çok korkuyorum:tomato::tomato:
bide düşünüyorum acaba ben burda canım çıkıyo onlar evde oturuyo diyolarmıdır kız:roflol:
evet kızlar nişanlım anlattı bi arkadaşı demiş ben burdayımo geziyo diye dert yanmış kaydirigubbakcemile3
dikkat etmek gerekiyoo
ben de hala kısa dönem askerlik topiğine yazıyorum, insan haber verir, biz de 331. dönemiz mafoldumben
ben de hala kısa dönem askerlik topiğine yazıyorum, insan haber verir, biz de 331. dönemiz mafoldumben
Ayyyyyyyy kızlar bİz Şafak sayma yÖntemını begenene kadar adamların gelme vaktı gelcek.
ooohhh ne güzeelll:)günaydın kızlar Ş:139
Hafta sonu uzak kaldım aşkımın yanındaydım.
varmı özet bi durum
Kızlar alıŞtı herkes artık hasrete
baksanıza kımsecıkler yok herkes hayata dalıs yaptı. :)
bendee geldimmm 326turkbayragi aslında....ocak 12 de bi sayıcam bakalım doğru mu sayıyoruz safağımı die:)uzun süre saymadım da kendim arkadaşın listesin de varım belki daha az olablir...kaydirigubbakcemile2ay biraz karışık gbi neysee netce de bende varımmmm artıkkzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?