331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben dün ayazın bi fikrini okudum kimse anlamamış ama ben anladım ve çok hoşuma gitti.. öyle yapalım.. şöle ki:

saydığımız hep 10 gün mesala bugun şahak 10 diyelim şafak 0 a geldiğinde bizim gerçek şafak 140 ta kalmışsa 10 dan başladığımız zamanda 130 olcak. biz sonra yine 10dan sayıp 120 dicez....

yani 140 120 insanı korkutan sayılar... 10 dan sayarsak en azından rakamlarla uğraşmak daha kolay olcak..

haklısın canım bende düşünüyorum bazen soğuk konuştu diyorum:çok üzgünüm:
sonra düşünüyorum bütün günü canı çıkmış yorgun hava soğuksenağlama
aklı burda diye düşünüyorum sonuçta keyifte değill:asigim::asigim:

değişmesin ya soğuk gibi olunca çok korkuyorum:tomato::tomato:

bide düşünüyorum acaba ben burda canım çıkıyo onlar evde oturuyo diyolarmıdır kız:roflol:

evet aslında mantıklı ama baştan beri bu konuya gelmeyenler anlamaz diye vazgeçtik bizde:hulya:

demezmi kesin diyolar hatta bi gün benimki dedi ben sen gibi sıcak evimde oturmuyorum diyeakannehir

evet aslında mantıklı ama baştan beri bu konuya gelmeyenler anlamaz diye vazgeçtik bizde:hulya:
demezmi kesin diyolar hatta bi gün benimki dedi ben sen gibi sıcak evimde oturmuyorum diyeakannehir

akannehirakannehir anammm ondanda soğuk konuşuyodur bunlar kızdelikafadulden

ya ne yapalım idar edicez değişmesinler bırakmasınlar da:asigim:

akannehirakannehir anammm ondanda soğuk konuşuyodur bunlar kızdelikafadulden

ya ne yapalım idar edicez değişmesinler bırakmasınlar da:asigim:

aminn:Saruboceq: canım ben çıkıyorumm görüşürüz gelirim gene opuyorumnanaktan

evet kızlar nişanlım anlattı bi arkadaşı demiş ben burdayımo geziyo diye dert yanmış kaydirigubbakcemile3
dikkat etmek gerekiyoo

bence bugün 139 ya 39 şeklinde sayalım sonra çift inince zaten daha güzel olurr:)

evet kızlar nişanlım anlattı bi arkadaşı demiş ben burdayımo geziyo diye dert yanmış kaydirigubbakcemile3
dikkat etmek gerekiyoo

be gezmiyorum ki adım atmıyorum dışarıya-tatlicadiarzu-

genede rahat oturuyo der mi ki ama alsalar bende gideyim ne yapim ki:1ninca::1ninca:

ya ama soğuk gibi konuştumu kesin yorgun diyorum ama genede korkuyorum

ben de hala kısa dönem askerlik topiğine yazıyorum, insan haber verir, biz de 331. dönemiz mafoldumben

ben de hala kısa dönem askerlik topiğine yazıyorum, insan haber verir, biz de 331. dönemiz mafoldumben

ayy canımm arkadaş listemizde olmadığın için mesaj atamadık am ahoşgeldiinnnopuyorumnanaktan

Ayyyyyyyy kızlar bız Şafak sayma yÖntemını begenene kadar adamların gelme vaktı gelcek.

bendee geldimmm 326turkbayragi aslında....ocak 12 de bi sayıcam bakalım doğru mu sayıyoruz safağımı die:)uzun süre saymadım da kendim arkadaşın listesin de varım belki daha az olablir...kaydirigubbakcemile2ay biraz karışık gbi neysee netce de bende varımmmm artıkkzemuszemus

hoş geldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…