331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

normal zmnda gezerim ben alışveriş merkezleri,sinema,sahil...ama şimdi ev kuşu oldum.ay evet der o seni evde tutanmı var diye..tam onun cümleleri ztn

oyledir heralde cnm:) seninkinin kızgınlıgı gecmitir ya birden parlıyıveriyolar o oranın stresiyle patlamıstır sana arar zamanı olunca

arar arar...üzülmeyin aramayıp daa napcakk enin de sonun da arıcak...cerencimm ...ben geziyorum...vallaa hafta sonları hep gidiorum avm lere...çeyiz alıyorum habire...alışverişe verdim kendimi...kötü oluyo ama öderken:):)zorlanıyorum...benim de en yakın arakadaşlarım hep şehir dışında napiimm...annemlerle filan sinemaya gidioruz...o da sevinio meşguliyett buluyorum die...2 haftadr da spora gidiormm...günler geçsin dieee napcamıı şaşrıdımm

ben eve gidiorum kuşlarr öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiii

tmm gez ama üzme sevdiğinide..bak nası hatrladım snin o kız olduğunu çnkü başka üzen yoktukaydirigubbakcemile3
çok gezme diyo napim:sakannehir

ay inşallah geçmiştr...valla ben ne zmn patlıcam bu kdr strese çok merak ediyorum..

askerden gelsin acısını cıkartırıs valla :1closedeyes:
sana aramıycam dediya biliyo kafaya takıp uzulcegini amacı o zaten bazen bendede oluyo kıs ben uzulmussem erkek arkadasımıda uzuyorum bilerek insan psikolojisi karısabiliyor iste

evet biliyo üzüldüğmü...ztn askere gtmedende üzüyodu o yzden çok ta yakınmamam lazım...arkadaşlarım hep derki 2 gün mutlu ediyosa 10 gün üzdü....

ah canım sende benim gibisin demekki benimkide cok asabiydı tartısmalarda hep kalbimi kırardı banada diyolardı ayrıl hatta bi iki kerede ayrıldık ama olmadı iste gene barıstık dısardan cok kolay geliyor ama oyle olmuyor seviyorsan kopamıyorsun kolay kolay..ama sadece sunu bil seni kaybetmeyecegini dusundugu an istedikleri gibi davranıyorlar ama o korkuyu yasatırsan degisiyor hersey oda senin onu nasıl sevdigini biliyor ve rahat bırakmaz diye bir dusunce vardır kafasında beki zor olucak ama askerdeyken bile cok uzerine dusme o seni merak etsin kıskanclıkda yapma sonra sonra kendi der niye beni kıskanmıyosun diye

bizde ayrıldık 2 kez o bıraktı snra geri döndü.hatta şey dedi ilk kez ayrıldığım birine geri döndüm.belki oda farkında ona verdiğim değerin ama ne bilm...üzülüom işte...çarşamba arar inş...ooff offff.

kesinlikle eskiden bana cok sesini yukseltirdi surekli bir asabi sinirli dolaşirdi.dedim bu ne yaa otobus gelmese asabi bilgisayar bozulsa asabi:)) biz de bir kaç kez ayrılıp bariştik ama gerçekten ilk yıla gore o kadar değişme var ki zmnla değişti bir de istanbula alişti ben istanbulluyum coğu şeyi normal karşiliyorum ama ona herşey bir garip geliyor trafik olması dunya kadar otobuse binmemiz hep garip gelirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…