329. Dönem Meleklerinin Yeri =))

öyle bi anne varki, oğlunun nişanını bozduğunu adı gibi bildiği halde yüreği acıyıp ta yapma etme demiyo, e sen bilirsin artık diyo.
hakkımı haram ediyorum.

kızlar biz ayrılıyoruz.
görüşmemeye karar verdik anneside ben karışmam dedi!!
telefon numaramı değiştirdim, artık bitti.
ah burcum ya üzüldüm aslında
annesi çok karışıyor
annesine biraz engel olsa,gelir gelmez doldurmuş sanırım
hakkınızda hayırlısı

burcu ya çok üzüldüm ama en iyi kararı sen vericeksin bu evlilik çocuk oyuncağı değil, nişan zaten ailesini tanımak içindir. birisiyle evlendiğin zaman sadece onla değil resmen ailesiyle evleniyosun.hayırlısı olsun cnm üzülme ama canını sıkma, ben çok üzüldüm ama neyse
hayırlısı olsun cadaloz annesini varya....... uf sinir geldi :gitme:

kızlar biz ayrılıyoruz.
görüşmemeye karar verdik anneside ben karışmam dedi!!
telefon numaramı değiştirdim, artık bitti.

ayy canım sinir oluyorum nisanlının ailesine bi rahat bırakmadılar alsanaalsanasmile
aslında nisanlının kendisine ceki düzen vermesi için bu sok ona iyi gelir belki aklı basına gelirde artık yeni kuracagı ailesine daha önem verir.

saolun kızlar, hepiniz canımsınız.
bitti artık kesin ya annemi arayıp numaramı sormamış bile merak etmiyo umursamıyo
bana ulasabilecegi hiçbiryer yok ve çaba göstermiyo.
pazar günü tüm herseyi iade ediyoruz

canım benm ya ben ne yalan söyliyim çok üzüldüm sanki kırk yıldır tanıdığım bi çift gibi yaşadım bu şoku.sakın canını sıkma bitanem hayırlısı neyse oraya varır aile çok önemliymiş bunu bikez daha anladım.evlilik sonuçta sağlam bi karar almak daha mantıklı sen daha iyi biliyosundur canm nasl davranacağını.bu anneler de çok fena yaa.herşeyden önemlsi senin mutlu olman bence canım biz mutlu değilsek napalım o nişanlılığı da sevgiliyi de

saol tatlım haklısın.
olan senelerime oldu, onca emeğim boşa gitti.
askerliğini en ağır şekilde yaşadım ve o beni yarıyolda bıraktı.
ben ayrıldım gibi görünüyo dışardan, ben son resti çektim çünkü ama aslında o beni bıraktı.

burcucum kendini toparlama bak canım üzülmek bir fayda vermez artık,karşındaki insanlar barışçıl olmadığı sürece göründüğü gibi ne köy olur ne kasaba bu türlerden..herkes yaptığının sonuçlarına er ya da geç katlanacaktır, sen üzülme canım..

şimdi ne yapmam lazım onu bilmiyorum, eski hayatıma nasıl dönerim ne yapmalıyım
akşam kendimi dışarı atmak istedim, bukezde bak kıza niyeti bozdu derler dıye bişey yapamadım eve kapadım kendımı ağladım bütün gece, bişey yapmam lazım

bu günlerde geçecek canım yapman gereken tüm herşeye kulaklarını kapatıp yoluna devam etmen hayat senin hayatın yanında ailen olduğu sürece ne yapacaksın konu komşuyu.

çok üzüldüm burcu yaaa.. şok oldum okuyunca... ne yaptı annesi bu kadar.. cevaplamak istemiyosan cevaplama.... nasıl zarar verir insan evladına ...rahat bıraksınlar biraz yaa off.. sevdiğinden nasıl ayırabilirkii.. çok üzüldüm canım yaa.. Allah yardımcın olsunn..

Son düzenleme:
elvincim benim sakladığım bişey olmadı hiç, bizim kendi aramızda da çok sorunumuz vardı ama bi şekilde çözüyoduk çünkü birbirimize tahammül edebiliyoduk. aileler girdi tolerans kalmadı , ailesi nşanlı olmanın hiçbir gereğini yerine getirmedi ailem buna üzüldü soğukluk yaşandı.
askerden gelmesini bekledik nihayet geldi ve ailesi kinini kustu, bayramda yanıma gelmeyen insanlar asker dönüşü oğullarının ayağına annemi getirmek istediler daha birsürü olay oldu bunun gibi, ve ben her olayda annemi ona karşı savunmamama ragmen, hep bu onların sorunu biz bulaşmayalım dememe rağmen o olayların içine düştü başrolü oynadı.
tükendiğimi pazar günü anladım ve bitti

ah burcum ya
hayırlısı buymuş demekki
o kaynanayla gerçekten çok çekerdin,karıştırmasa problem kalmazdı
ama demekki yapamadı,sen çok cici iyi bir insansın
mutlaka pişman olacak ama iş işten geçecek

burcucum üzülme demek anlamsız biliyorum yazdıklarını okudum.. nişanlın annesine söz geçirememiş etkilenmiş olaylardan anlaşılan bu..herkes sonunda hakettiğini bulur er ya da geç...hayırlısı böyledir sen içini ferah tut..

burcu o çok pişman olacak sürüne sürüne gelecek sana,anneside çok arıyacak seni sen hiçç merak etme. üzülmede onlar üzülsünler. kendini eve kapatma arakadaşlarınla takıl hep yanında birileri olsun bu dönemlerde, yanlız olursan sağlıklı düşünemeyebilirsn. ben orda olsaydm hiç yanlız bırakmazdım seni olumunekankayizsmile hem sen daha iyilerine layıksın. o kadar okumuşsun mühendis olmuşsun o salak kaynana senden daha iyisini nerede bulcakmış acaba uyuz kadın. ama varya allah ona öyle bişey verirki tüh burcu olsaydı der. dediğim gibi güçlü olmaya çalış.

Bende geldim kızlar :)

Burcucum çok üzüldüm canım, inşallah hayırlısı neyse o olsun..

Bende geldim kızlar :)

Burcucum çok üzüldüm canım, inşallah hayırlısı neyse o olsun..

Hosgeldin canım.
Burcucum senin hep daha iyi kisileri hak ettigini düşünüyorum senin kıymetini bilen bir aileyle birliktelk yasarsın inşallah. Hiç üzülme önüne bak, yoluna devam et canm

Kızlar merhaba nasılsınız Şeniz Burcum senin için de hayırlısı tatlım ya biliyorum şu an çok sıkıntılısın ama o anayla o da sen de mutlu olamazsınız zaten birşey sormak istiyorum bu kadın nişan olunca mı böyle 180 derece değişti hiç sinyal vermiyor muydu ilk başlarda yani bahsetmek istemiyorsan boşver
bu aralar sadece günü kurtarmaya bak bi süre günlük yaşa en azından kendini harap etmezsin:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…