329. Dönem Meleklerinin Yeri =))

yusumum çok sevındım canım kesinleşti artık demi
artık pek girmiyorum konusamıyoruz ya=(
senemcim bebiş nasıl kontrollerin ne alemde

kızlar kkda mı sorun var nedir bilmiyorum ama bu topiğe girince cevap yazamıyorum =(

Burcim düğün tarihi belli oldu, 20 martta inşallah =) Gelinliği beğendim ama kırık beyaz istediğim modalde daha güzel olduğu için dikiliyor. Bu ayın sonunda provaya gideceğiz ozaman fotoğraf çekip eklerim size de =) düğün salonunu da tuttuk.

Sizler neler yapıyorsunuz kızlar kimsecikler uğramıyor artık buraya =( Ben de nişanlımla aynı evde olduğum için o nöbete gittiğinde girebiliyorum ancak =))

yusum çok sevindim kıyamam sana yaa nişanlının kıymetını bil canım benim, hiç üzmeyin birbirinizi
gelinliğide çok merak ettim sen kesin kabarık yaptırıyosundur=)

yusumcuğum çok sevindim canım
2 ay bile yok şurda,modeli nasıl gelinliğinin canım
kırık beyaz bencede daha güzel
diğeri basit geliyor bana
eksikler alınmaya başlamıştır artık

burcu sen nasıl oldun canım benim?

iyiyim canım ya nasıl olayım işte
ayrılmadık demeye başladı benle oynuyo resmen
hayatımı mahvetti şimdi de yeni hayat kurmama izin vermiyo çook yoruldum artık...
aman ya zamana bıraktım düşünmekle bişeyin çözüldüğü yok..

sen nasılsın dirimcim eşin nasıl tatlım?

yusum kız çeyizler ne alemde hınzır hiç aldıklarını söylemıyosun
aa benım çay setim duruyo sana gönderiyim bana lazım değil uzun bi sürekaydirigubbakcemile3

burcucum eşekten pişmandır şimdi
ah annesi olmasa,ne fena anneler var ya
evladının mutluluğunu istemiyor
canım sanki hiç ayrılmayacaksınız gibi geliyor bana ya :kedi:
okuduğumda çok üzülmüştüm aman neyse
sen üzülmede canım kendine dikkat et,önemli olan sensin
hakkınızda hayırlısı olsun

saol tatlım
devam etsekte şu saatten sonra bi hayır gelmezki bu işten, laçka oldu.

bosver canım benim ben artık düşünmüyorum hiç..

kızlar ben geldim gündüz girdim internete iş yerinden ama cok kalamadım.
yusumcum cokk az kalmıs canımm. nasıl heyecan vardır simdi :)

Çoookk sevindim canım, allah mutlu mesut bahtiyar etsin. Bir ömür boyu mutlu olun inşallahopuyorumnanaktan

Kızlar teşekkür ederim hepinize opuyorumnanaktan

Gelinliğim kabarık =) Hem de fazlasıyla kabarık ve çok ışıltılı bişey. Ben günlük hayatta sadelikten yanayımdır ama o gün farklı olmak istedim. Gelinliğimin üstü tamamen taşlarla işleniyor etekte de katların arasına simli tüller ekleniyor üstü parlak olunca etek sönük kalmasın dedim =) O kadar güzel bişeymiş ki gelinlik denemek kaydirigubbakcemile3 Çook korkuyordum yakışmaz diye ama ben bile kendime bakmaya doyamadım :roflol: :roflol:

Gelinliği beğendikten sonra iş takılara geldi. düğünde takılacak altınları da aldı bir de bana istediğim bir künye vardı onu aldı. ama bu sefer yeşil altın aldırmadım. galiba nişan dönemindeki cahillik evremi atlattım =)

Sonra imam nikahımız kıyıldı =)) Yarın da resmi nikah için işlemlere başlayacağız. Lojman için de başvuru yaptı nişanlım. İnşallah çıkar lojman da beklediğimize değer bari. Eşyalar da alınsa daha mutlu olurdum ama lojmanı beklemek daha mantıklı geldi bize. haziran ayında belli olacakmış o da eyvahedigeldismile

Burcim çok fazla bişey alamıyoruz çeyiz için. Tatilden döndüğümde eve bir geldim ki duvarlar resmen ıslak. Birçok yer küflenmiş. Dolabın içindeki kıyafetler bile küf kokuyordu hep. Bu evin içine yeni eşyalar konulmaz ki. Önceki aldıklarıma baktım neyse ki bişey olmamış! Gerçi çok fazla ihtiyacım da kalmadı. Günlük yemek takımı,çatal kaşık bıçak takımı gibi çok da pahalı olmayan şeyler kaldı. Asıl önemli olan şeyleri de haziranda alacağız zaten, işte halılar,perde falan. BEyaz eşyada da bulaşık makinası ve buzdolabı alınacak diğerlerini almıştım ben geçen yıl =)

Eeee kızlaar siz de anlatın bakem nasıl gidiyor hayat =) BUttefly bebiş nasıl canım

bebiş iyi kızlarda ben iyi değilim basım cok agrıyor. parol içtim ama fayda etmedi bende migren var ve ilacımı almadan gecmiyordu artık içemiyorumda umarım yatınca gecer. bugün cok zorlandım

yusum yaa çok güzel olmuşsundur zarifsin zaten çok yakısır tabii
inşallah hep böyle mutlu olursunuz canım allah bozmasın
ne kadar hızlı oldu böyle ya inanamadım sana kız evlendi bile:teytey:
o kadar nemli mi evin ya allahtan hasta filan olmamıssın o evde..
gecelik bilmemne aldınmı canım, bide ayakkabını nasıl alcaksın ay anlat merk edıyorum=)
resımlerını de cek bi ara tamammı bize

alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…