329. Dönem Meleklerinin Yeri =))

canım nişandan sonra böyle oldu, ailesi çok vurdumduymaz nişanlanmak ne demek hiçbir fikirleri yok umursamadılar ailemi hiç, olmadı işte

Hosgeldin canım.
Burcucum senin hep daha iyi kisileri hak ettigini düşünüyorum senin kıymetini bilen bir aileyle birliktelk yasarsın inşallah. Hiç üzülme önüne bak, yoluna devam et canm
hakılısan canım teşekkürler..

Neyse canım artık hayırlısı ya biliyorum ne desek boş ama zaman herşeyin ilacıymış derler geçecek göreceksin...

kızlar benimde canım sıkkın ((
esim dün facebookdaki bütün resimlerimizi silmiş. profil resminede sadece kendisinin oldugu resmi koymus. neden yaptın bunu diyince seni teshir etmek istemiyorum o yüzden sildim dedi. kavga ettik. ben zaten iyice duygusal oldum aglmaya basladım. ne var bunda aglayacak görmesinler ne olacak diyip durdu. ben mi abartıyorum (((

canım bu aralar hassas olman çok normal
diğer resimler neysede profil resmine ikinizin resmini koyabilir
kıskanç mı eşin biraz canım
benim eşimde hayatta koymazdı sanırım

günaydın kızlar...

Son düzenleme:
merhaba kızlar uzun zamnadan beri giremiyom
malum misafirler falan
siz neler yapıyosunuz

ben hiç konusmiyim bence
çok kızgınım erkek milleti değilmi sonucta!

canım geçmiş olsun üzüldüm
kendini üzme belki de böylesi daha iyidir
daha evlenmeden annesiyle ve kendisiyle böyle sorunlar yaşıyorsan evlendiğinde bu sorunlar daha da büyüyecek insan evlenirken sadece eşiyle değil eşinin ailesiyle de evleniyor aslında

tabıkı abartmıyorsun bence sende aynısını yap sıl onun resmını profıllerınden hatta ılıskı kısmını bos bırak

merhaba hanımlar.bende şu an şafak sayanlardanım.asker yolu bekledikten sonra kavuşmanın ardından böle üzücü olaylar yaşamak gerçekten çok zordur.ve bunu en yaşayan anlıyordur.yazdıklarınızı okudum başlarda ne kadar mutlu okuyordum ama sonrasında o ayrılık haberini duyunca gerçekten üzüldüm.bizim için bişeyler yazması kolay ama üzüntüyü siz yaşıyorsunuz.bazı şeyler istemede,nişanda belli eder kendini.aslında itiraf etmem gerekirse bugün belki kavuşma haberinizi alırım diye girmiştim sayfaya.nişanda evlilikte herşey erkekte bitiyor.o büyüklerimizin anlattığı gibi kız tarafı nazlanmaları,ağırlığı olmuyor malesef günümüzde.erkek tarafı sanki kız tarafı gibi kendi çapında düşüncelere giriyorlar ve bu gerçekten çok üzücü.şimdi kadınlar daha güçlü olmak zorunda,çünkü malesef erkekler evliliğin ya da nişanlı olmanın verdiği ağırlığı taşıyamıyorlar.sizler için hayırlısı neyse o olsun.belki kızacaksınız ama yine de içimden geçenleri söylemeden geçemeyeceğim,inşallah nişanlınız bazı şeylerin farkına varır ve eş adayı ile ailesi arasındaki dengeyi kurmayı bilerek size daha bağlı olur ve üzücü şeyleri geride bırakarak yeniden birlikte olursunuz.

aslında sinir bozucu bir durum olarak düşünebilirsiniz ama bilmiyorum eşiniz açısından düşünüyorum da onlar asker ortamda kim bilir nelere şahit oldular neler duydular belki de silmesinin en büyük etkeni budur,belki yeniden eski düzenine dönünce bazı şeyler daha çabuk rayına oturur.nacizane fikrim bu bence şimdilik görmemezlikten gelin.

Silmesinin nedeni arkadaslarınin hiç biri eslerinin resimlerini koymuyormus bende o yüzden sildim dedi. O resmini koymayan arkadaşlarını tanıyorum hepsi hovarda cogu eşini aldatıyor sınır ediyor beniiiiii bazen. Ben sürat yapincada offfflayip pufffluyor. Biz daha yeni evliyiz (

günaydın kızlar boshayallersmile

aman canım ya erkekler de bi garip

arkadaşlarından bize ne öyle değil mi

ben bu internete karşıyım kesinlikle

ya okadar sıkıntı çekelim,ağlayalım arkalarından

yaptıklarına bak(

ben asla bağlatmıycam evime internet
evlendiğim insanla bunu baştan konuscam işi varsa cafeye gitsin ben evimde istemıyorum!
hatta bende artık kullanmıycam bıktım

evet o kadar sıkıntı cektik mükafat bu olacakmıs

ben asla bağlatmıycam evime internet
evlendiğim insanla bunu baştan konuscam işi varsa cafeye gitsin ben evimde istemıyorum!
hatta bende artık kullanmıycam bıktım

en iyisi canım. bizimki bagımlı resmen bırakamaz interneti

günaydın şekerler

biran şafak yazasım geldi kaydirigubbakcemile3

alıştık tabi :hulya:

internet olayına bende katılıyorum

zaten yeteri kadar iş yerinde giriliyor,evde bari girmesinler

ne bilgisayar nede internet ikisinide sokmuyorum eve kaydirigubbakcemile

Büyük bir heyecanla geldim buraya ama burcunun yazdıklarını okuyunca şok oldum =( ınşallah senin için hayırlı olanı budur canım benim :teselli:

Hiç mi şansı kalmadı bu ilişkinin peki? Yaşadıklarını biliyorum ama belki ufak bir şans daha vardır. seni tekrar arayacaktır o, eminim buna. Çünkü yeni askerden geldi daha adapte olamamıştır bile sivil hayata, bir anda da annesinin baskısıyla karşılaşınca böyle davranmıştır.Aklında neler var, neler düşündü de böyle davrandı sordun mu hiç ona?

Aslında biz onu birkaç anlattığın olayla tanıyoruz, bende nedense çok da kötü bir izlenim bırakmamıştı.Onun yaptıklarını yapmayan kaç erkek var ki ???? Çoğumuz eşi ya da sevgilisi yapıyordur ama haberimiz yoktur bile. Senin tek farkın bunu öğrenmiş olman. Annesini savunmasına gelince onu da emin ol ki birçok erkek yapıyor hatta biz kadınlar bile yapıyoruz.Evliliğin ilk zamanlarında çoğu kişi artık kendi kurduğu bir ailesi olduğunun farkına varmıyor ama sonra dank ediyor herşey. Benim ailemden birçok kişinin evliliklerinin ilk birkaç yılları çok sancılı geçti ama sonra çok güzel oldu hayatları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…