- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
-
- Konu Sahibi oOopitipiti
canım nişandan sonra böyle oldu, ailesi çok vurdumduymaz nişanlanmak ne demek hiçbir fikirleri yok umursamadılar ailemi hiç, olmadı işteKızlar merhaba nasılsınız Şeniz Burcum senin için de hayırlısı tatlım ya biliyorum şu an çok sıkıntılısın ama o anayla o da sen de mutlu olamazsınız zaten birşey sormak istiyorum bu kadın nişan olunca mı böyle 180 derece değişti hiç sinyal vermiyor muydu ilk başlarda yani bahsetmek istemiyorsan boşver
bu aralar sadece günü kurtarmaya bak bi süre günlük yaşa en azından kendini harap etmezsin:teselli:
hakılısan canım teşekkürler..Hosgeldin canım.
Burcucum senin hep daha iyi kisileri hak ettigini düşünüyorum senin kıymetini bilen bir aileyle birliktelk yasarsın inşallah. Hiç üzülme önüne bak, yoluna devam et canm
kızlar benimde canım sıkkın((
esim dün facebookdaki bütün resimlerimizi silmiş. profil resminede sadece kendisinin oldugu resmi koymus. neden yaptın bunu diyince seni teshir etmek istemiyorum o yüzden sildim dedi. kavga ettik. ben zaten iyice duygusal oldum aglmaya basladım. ne var bunda aglayacak görmesinler ne olacak diyip durdu. ben mi abartıyorum(((
ben hiç konusmiyim bence
çok kızgınım erkek milleti değilmi sonucta!
esim dün facebookdaki bütün resimlerimizi silmiş. Profil resminede sadece kendisinin oldugu resmi koymus. Neden yaptın bunu diyince seni teshir etmek istemiyorum o yüzden sildim dedi. Kavga ettik. Ben zaten iyice duygusal oldum aglmaya basladım. Ne var bunda aglayacak görmesinler ne olacak diyip durdu. Ben mi abartıyorum(((
esim dün facebookdaki bütün resimlerimizi silmiş. profil resminede sadece kendisinin oldugu resmi koymus. neden yaptın bunu diyince seni teshir etmek istemiyorum o yüzden sildim dedi. kavga ettik. ben zaten iyice duygusal oldum aglmaya basladım. ne var bunda aglayacak görmesinler ne olacak diyip durdu. ben mi abartıyorum(((
günaydın kızlar boshayallersmile
aman canım ya erkekler de bi garip
arkadaşlarından bize ne öyle değil mi
ben bu internete karşıyım kesinlikle
ya okadar sıkıntı çekelim,ağlayalım arkalarından
yaptıklarına bak(
günaydın kızlar boshayallersmile
aman canım ya erkekler de bi garip
arkadaşlarından bize ne öyle değil mi
ben bu internete karşıyım kesinlikle
ya okadar sıkıntı çekelim,ağlayalım arkalarından
yaptıklarına bak(
ben asla bağlatmıycam evime internet
evlendiğim insanla bunu baştan konuscam işi varsa cafeye gitsin ben evimde istemıyorum!
hatta bende artık kullanmıycam bıktım